- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
Elbette katılabilirsinizHayırlı günler bende aranıza katılabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette katılabilirsinizHayırlı günler bende aranıza katılabilir miyim
Kolay gelsin canım taşınma evresinde biraz zor ama korusan bile yeter sonra devam edersin..Kız yazicazda vakit bulsak...bide benim taşınma durumum çıktı şimdi.sorma nekadar yoğunum.artik bu süreçte verirmiyim bikac kilo bilmiyorum.
Teşekkür ederimElbette katılabilirsiniz
Evet kaptanım sizin takımdaydımSen zaten bizim takımdan değil miydin canım?
Sizinle beraber 15 kg vermiştim.Şimdi çok kötü geri aldım.Tek başına kilo verilmiyor.Tekrar sizle beraber olursam verebileceğime inanıyorumSen zaten bizim takımdan değil miydin canım?
Günaydın canım başlıyor muyuz bugün?Günaydın kızlar
Evet canım başlıyoruzzzzzGünaydın canım başlıyor muyuz bugün?
Sadece eskisi kadar spor yapma isteği yok içimde yapabildiğim kadarıyla artık beslenme çok önemli zaten....
GünaydınGünaydın kızlar
Zaten her cuma tartı günümüz canım... bugün başlangıç kilon olsunGünaydın hanımlar ben sabah tartıldım ama foto çekmedim unuttum kahvaltıda yaptım napicaz şimdi beni bu haftalık affetseniz kilom 72.100 çıktı sabah hedef kilom da 65 olsun şimdilik
Günlük 1 saat yaparım ama bugün yapmayacam çok soğuk havaaaÇok spor yapmaman gerektiğini biliyorsun artık. Yeteri kadar yapman lazım
Suyu hoc sorma haddi hesabı yok.ogrenciler diyor artık sen neden bukadar çok şu iciyorsun diye..tabi boğazım kuruyor ders anlatırken tıkaniyorum onunda etkisi var iyide oluyor.su önemli...Burada bir çoğumuz beraber çok güzel kilolar verdik yine yaparız🏋 bol suyumuzu içelim