- 25 Ekim 2008
- 52.576
- 114.650
Anka 79,71.Laydline 64.5
2.Ikizannesi 76.9 kilo
3.polokey2244 71.4
Araya sıkışabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anka 79,71.Laydline 64.5
2.Ikizannesi 76.9 kilo
3.polokey2244 71.4
Merhabalar bende katılabilir miyim bı kaç kez yazmıştım daha önce ana bende bıraktım sonra yeniden başlamak istiyorum. Sabah tartıldım tam 60 kiloyum şuan 55 kilo olmak istiyorum
Hoşbuldum bende Tuğçe. Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum deyim. Çok fazla abur cubur tüketiyorum ilk amacım abur cubur hayatımdan çıkarmak.Tabii ki canım hoş geldin aramıza. Ben Ebru
Kaptan bende fot.cektim ama atmayı unutmusum yoğunluktan.kusuruma bakma..Mesajları alıntılayamadım ama topiğin hareketlenmesine çok sevindim. Bu akşam için hazırlık yapmam lazım. Diyetisyen randevum vardı bugün. Reglimin de 3. günü. Ona rağmen tartıda az bir yukarı oynama var ama toplam da 1,1 kilo yağdan vermişim. Sabah fotoğraf çekmeyi unuttum. Bu akşam da büyük ihtimal abartacağım biraz ama elimden geldiğince az tutmaya çalışacağım. Şimdiden herkese mutlu ve huzurlu yeni bir yıl diliyorum. Yeni yıl bize sağlık, mutluluk ve bol para getirsin inşallah çok amin
Hoş buldumAnka sen de hoş geldin canımmm
Inş.unuttuklarim varsa listeden kendiniz etiketleyip ekleyin kızlar.. benim elimden gelen liste bu...bu listeden devam edelim inş.. verdikçe ekleriz inş...yarışma olmadığı için son kiloları bundan sonrası olarak kabul ediyorum kaptan uygunmudur...Kilo listemiz 31 aralık 2021
1.Laydline 64.5 kilo
2.Ikizannesi 77.3 kilo
3.polokey2244 71.5 kilo
4.anka 79.7 kilo
5.Alphabaden 61 kilo
6.Hayaldebaris 60 kilo
LAydLiNe
Iyi canım sen nasilsin.hosgeldinNaber gençlik
Gecen cuma 77.30Hayirli sabahlar kızlar...ilk bildirim benden gelsin.
Bu haftaki kilom.gecen haftayı hatirlayamadim.ama 77 idi sanırım.bakip eklicem inş.@Laydline