13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Merhabalar bende katılabilir miyim bı kaç kez yazmıştım daha önce ana bende bıraktım sonra yeniden başlamak istiyorum. Sabah tartıldım tam 60 kiloyum şuan 55 kilo olmak istiyorum

Hepinize selamlar hanımlar.. açılışı yine ben yapayım.. reglin 3. günü o sebeple artıdayım.

Eklentiler

• 20211231_113138.jpg
    20211231_113138.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 21
Mesajları alıntılayamadım ama topiğin hareketlenmesine çok sevindim. Bu akşam için hazırlık yapmam lazım. Diyetisyen randevum vardı bugün. Reglimin de 3. günü. Ona rağmen tartıda az bir yukarı oynama var ama toplam da 1,1 kilo yağdan vermişim. Sabah fotoğraf çekmeyi unuttum. Bu akşam da büyük ihtimal abartacağım biraz ama elimden geldiğince az tutmaya çalışacağım. Şimdiden herkese mutlu ve huzurlu yeni bir yıl diliyorum. Yeni yıl bize sağlık, mutluluk ve bol para getirsin inşallah çok amin :dua::dua::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::KK68::KK68:

Mesajları alıntılayamadım ama topiğin hareketlenmesine çok sevindim. Bu akşam için hazırlık yapmam lazım. Diyetisyen randevum vardı bugün. Reglimin de 3. günü. Ona rağmen tartıda az bir yukarı oynama var ama toplam da 1,1 kilo yağdan vermişim. Sabah fotoğraf çekmeyi unuttum. Bu akşam da büyük ihtimal abartacağım biraz ama elimden geldiğince az tutmaya çalışacağım. Şimdiden herkese mutlu ve huzurlu yeni bir yıl diliyorum. Yeni yıl bize sağlık, mutluluk ve bol para getirsin inşallah çok amin :dua::dua::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::KK68::KK68:
Kaptan bende fot.cektim ama atmayı unutmusum yoğunluktan.kusuruma bakma..

Kilo listemiz 31 aralık 2021

1.Laydline 64.5 kilo
2.Ikizannesi 77.3 kilo
3.polokey2244 71.5 kilo
4.anka 79.7 kilo
5.Alphabaden 61 kilo
6.Hayaldebaris 60 kilo

LAydLiNe LAydLiNe

Kilo listemiz 31 aralık 2021

1.Laydline 64.5 kilo
2.Ikizannesi 77.3 kilo
3.polokey2244 71.5 kilo
4.anka 79.7 kilo
5.Alphabaden 61 kilo
6.Hayaldebaris 60 kilo

LAydLiNe LAydLiNe
Inş.unuttuklarim varsa listeden kendiniz etiketleyip ekleyin kızlar.. benim elimden gelen liste bu...bu listeden devam edelim inş.. verdikçe ekleriz inş...yarışma olmadığı için son kiloları bundan sonrası olarak kabul ediyorum kaptan uygunmudur...

Kızlar ya ben en son yazdıktan sonra bildirim gelmedi bana ben de yazılmadı herhalde bir şey diye bakmadım yoğunluğum da var zaten🙈kilo olarak cuma 74.55 tim en son yarın tekrar bakarım. Yılbaşından itibaren biraz abarttım baya artıda çıkabilirim

Hayirli sabahlar kızlar...ilk bildirim benden gelsin.

Bu haftaki kilom.gecen haftayı hatirlayamadim.ama 77 idi sanırım.bakip eklicem inş.@Laydline

Eklentiler

• 20220107_075228.jpg
    20220107_075228.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 21
Günaydınlar.. geçen hafta 71.5 idim. Bu hafta oğlum çok hastaydı ateş ateşş.... Diyete pek dikkat edemedim ama yine de vermişim sevindim.

Eklentiler

• 20220107_104804.jpg
    20220107_104804.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 21
Selamlar, sevgiler herkese 💐💐💐
Uzun bir aradan sonra, tekrar merhaba arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes iyidir..

Uzun zamandır kk girmediğim için şifre istedi, (önceden ana ekranda kayıtlı olduğu için şifresiz girip yazıyordum). Bi çok şifre denedim olmadı, şifremi sıfırladım, sonunda girebildim.. yazdıklarınızın bi kısmını okudum ama yazamadım size bu yüzden..yazamadan sadece okumak, görmek ama dokunamamak gibi bir şey..

Başta kaptanım olmak üzere, hepinizi ayrı ayrı çok özledim. Bi çok arkadaşı göremedim son sayfalarda😔, ama gördüklerim beni mutlu etti😊

Kilomu ise hiç sormayın 😢
En son 2 hafta önce 75 i gördüm 😬
Okul hayatımın başlaması, günde 3 ana öğün yemem, ve eskisi gibi kalori hesabı ve düzenli spor yapmamam..vs..bi sürü saçma bahanem var🙄

Yeniden başlayacak gücü, vakti ve cesareti kendimde bulamıyorum.. mezuniyetten sonra 9-10 kilo aldım ve çok üzgünüm 🥺

Bir yerden başlamak istiyorum ama erteliyorum hep, bi kaç kere denedim ama olmadı bir türlü eskisi gibi düzenli kilo veremedim 😬
Ama sizleri takipteyim🧐, öpüyorum hepinizi 💝

X