13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Günaydın, günaydın, günaydın :KK36:

:KK36::KK36::KK36::KK36:

Efsane geri döndü dermişim :KK70:

Aslında dün akşam ilk menümle gelecektim de o kadar kaçamaklı menüyü kaldıramazsınız diye vazgeçtim :KK70:

Dün pessinus pessinus la konuştuk ve yeniden buralara dönmeye karar verdik. Yaklaşık 1 ay önce diyet işim bitti aslında ama koruma döneminde gram gram yeniden yükseldim. Şu an çok yüksek değilim ama eğer bir yerde dur demezsem çok yükseleceğim. O nedenle artık hep buralardayım inşallah.

Bu sabah tartıldım. Kilom 67.9

Yaklaşık 3 kilo fazlalığım var diyetisyenden sonraki kilomla. Ama benim olmak istediğim kilo 58. Bu da yaklaşık 10 kilo yapıyor.

Günaydın, günaydın, günaydın :KK36:

:KK36::KK36::KK36::KK36:

Efsane geri döndü dermişim :KK70:

Aslında dün akşam ilk menümle gelecektim de o kadar kaçamaklı menüyü kaldıramazsınız diye vazgeçtim :KK70:

Dün pessinus pessinus la konuştuk ve yeniden buralara dönmeye karar verdik. Yaklaşık 1 ay önce diyet işim bitti aslında ama koruma döneminde gram gram yeniden yükseldim. Şu an çok yüksek değilim ama eğer bir yerde dur demezsem çok yükseleceğim. O nedenle artık hep buralardayım inşallah.

Bu sabah tartıldım. Kilom 67.9

Yaklaşık 3 kilo fazlalığım var diyetisyenden sonraki kilomla. Ama benim olmak istediğim kilo 58. Bu da yaklaşık 10 kilo yapıyor.
Merhabalar hanımlar kaptancığım🥰 ben covid ve mide problemleriyle geri döndüm. Geçtiğimiz hafta karantinam bitti ama arada mide sorunlari da nuksedince tekrar 75 kiloda buldum kendimi. Bugün Dr randevusu sonrası başlıyorum inşallah. Diyetisyenimle de en kısa sürede görüşüp diyete devam edeceğim. Bizlerden ses bekleyen herkesi bekleriz sağlıklı beslenme yolculuğuna ☺️

Merhabalar hanımlar kaptancığım🥰 ben covid ve mide problemleriyle geri döndüm. Geçtiğimiz hafta karantinam bitti ama arada mide sorunlari da nuksedince tekrar 75 kiloda buldum kendimi. Bugün Dr randevusu sonrası başlıyorum inşallah. Diyetisyenimle de en kısa sürede görüşüp diyete devam edeceğim. Bizlerden ses bekleyen herkesi bekleriz sağlıklı beslenme yolculuğuna ☺️

Çok çok geçmiş olsun canım yeniden :KK36:

Sağlık o kadar önemli ki ama nedense biz insanlar çok kıymetini bilmiyoruz. Ufacık bir mide ağrısı, bulantısı insanı sarsmaya yetiyor. Sağlıksız beslendiğim son birkaç haftadır mide yanmaları, küçük küçük mide bulantıları yaşadım. Aslında fazla kilodan çok sağlıklı olmak için beslenmemize dikkat etmeliyiz. Ve bir şeyi de çok iyi anladım ki burası insana güç veriyor, motive ediyor. Birlikte yeniden başaracağımıza inanıyorum :KK36:

Çok çok geçmiş olsun canım yeniden :KK36:

Sağlık o kadar önemli ki ama nedense biz insanlar çok kıymetini bilmiyoruz. Ufacık bir mide ağrısı, bulantısı insanı sarsmaya yetiyor. Sağlıksız beslendiğim son birkaç haftadır mide yanmaları, küçük küçük mide bulantıları yaşadım. Aslında fazla kilodan çok sağlıklı olmak için beslenmemize dikkat etmeliyiz. Ve bir şeyi de çok iyi anladım ki burası insana güç veriyor, motive ediyor. Birlikte yeniden başaracağımıza inanıyorum :KK36:
Öyle haklısın ki sallıyoruz çoğu zaman geçer gider diye ama maalesef bazen öyle olmuyor. Benim de son bir yıldır ara ara yoklayan mide problemlerim vardı aslında taa lise döneminden olup sakin bir durumda ilerleyen bir sorundu. Son bir yıldır kendini iyiden iyiye hissettirmisken coştu son iki aydır. Şişkinlik sindirim yokmuş hissi yanma bulantı ne ararsan var. Önce saglik sonra da sağlıklı bir vücut ve zihin diliyorum hepimize. Kesinlikle kendi kendimize yoldan saptigimiz zamanlar çok oluyor birlikte olunca dışsal da olsa bir denetim mekanizmamız oluyor. Hadi bakalım başlasın macera🤭

Dünkü menüm pek iç açıcı değildi ama başlıyorum yazmaya
8.30
1 haşlanmış yumurta,6 zeytin,kaşarlı tost köy ekmeğinde avuç içi kadar miktarda
12.30
Yulaf lapası,elmalı(öğle yemeğine çıkarken müdürümüz almış kadınlar günü için bir küçük fıstıklı baklava 🤦)
15.30
Sütlü türk kahvesi,4 ceviz
18.30
1 kase tarhana çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,6 kaşık kadar fırında Karnıbahar,2 kaşık yoğurt
20.00
Çay,2 parça fıstıklı çikolata

8.30
12.30
Yulaf lapası,elmalı(öğle yemeğine çıkarken müdürümüz almış kadınlar günü için bir küçük fıstıklı baklava 🤦)
15.30
18.30
1 kase tarhana çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,6 kaşık kadar fırında Karnıbahar,2 kaşık yoğurt
20.00
Tabi bir de 2.5 litre su

8.30
12.30
15.30
18.30
20.00

Bence gayet güzel bir menü olmuş. İki küçük kaçamağı saymazsak. Onlarda nazarlığı olsun. Asıl şimdi sen benim menüyü gör :KK23::eek:

Dünkü menüm

Kahvaltı (08:45)
4 tane nugget ketçapla yedim

Ara (10:00)
1 avuç kavrulmuş fıstık

Öğle (12:30)
1 tane whopper
4-5 tane soğan halkası
4-5 tane kızarmış peynir
1 kutu kola

Akşam (17:00)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim beyaz ekmek

Suyu sayamadım. 1 saat spor

Son düzenleme:
Dünkü menüm

Kahvaltı (08:45)
4 tane nugget ketçapla yedim

Ara (10:00)
1 avuç kavrulmuş fıstık

Öğle (12:30)
1 tane wopper
4-5 tane soğan halkası
4-5 tane kızarmış peynir
1 kutu kola

Akşam (17:00)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim beyaz ekmek

Suyu sayamadım. 1 saat spor
Hakikaten süpermiş nereden tutsam bilemedim 🤭 neyse bugün yeni bir gün umarım daha güzel geçer bugün

Hadi inşallah ilk günü güzel atlatırız. Doktor randevun ne zaman?
Okul çıkışı canım. Ultrason randevum vardı onu da kaçırdım covid karantinasında bakalım yapılabilecek bir şey var mı? Küçük yerde yaşayınca ultrason tarihi bile yakın zamana alamiyorsun burada. 1.5 ay sonraya zor almıştım ona da gidemedim.

Okul çıkışı canım. Ultrason randevum vardı onu da kaçırdım covid karantinasında bakalım yapılabilecek bir şey var mı? Küçük yerde yaşayınca ultrason tarihi bile yakın zamana alamiyorsun burada. 1.5 ay sonraya zor almıştım ona da gidemedim.

Ooooo çok fazla atmışlar randevuyu. İnşallah halledersin. Akşama iyi haberlerini bekliyorum o zaman inşallah :KK36:

İyi akşamlar herkese. Menümü paylaşayım hemen.
8.30
Kapya biberli omlet,6 zeytin,2 parmak büyüklüğünde beyaz peynir,2 wasa,1 TK kaymak,2 çk bal
12.30
Filtre kahve,elmalı yulaf lapası
18.30
1 kase tarhana çorbası,3 kaşık karnıbahar graten,2 kaşık bulgur pilavı,3 köfte kadar tavuk sote
2.5 litre su ve günü kapatıyorum

X