13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Günaydın bende öğretmenim sabahları bende pek kahvaltı yapamıyorum kantinde sağlıklı şeyler pek bulunmuyor bende bu zamana kadar simit poğaça yiyordum artık erken kalkıp kahvaltı edecegim . Oğluma babanne bakıyor öğlende oraya gidiyorum ve ne varsa ondan yiyorum. 8 30 da bir haşlanmış yumurta yarım domates oğluma yaptığım ballı pankekten 1 tane
Balli pankek mi? Bilemedim😅
Gunaydin herkese
Baslangic 62.25
Guncel 60.50
Paxartesiden beri mi 2 kilo verdiniz?

Günaydın kızlar
Pazartesi 69.9 idim
Bugün 69.8
Regl oldum sanırım o yüzden veremiyorum

Eklentiler

• 20211105_084510.jpg
    20211105_084510.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 24
5 gunde yaklasik 2 kiloyu nasil verdiniz?
Ben 1 ayda ancak verebilmisim 2.5 kiloyu?
Canım pazartesi reglimin 4. Günüydü ona bağlıyorum birde aşırı yemek yerken şeker hamur işi bi anda kestim ödem gitti ilk hafta zaten hep öyle olur ilk hafta ödem gider sonra kilolarla savaşırsın..

Canım pazartesi reglimin 4. Günüydü ona bağlıyorum birde aşırı yemek yerken şeker hamur işi bi anda kestim ödem gitti ilk hafta zaten hep öyle olur ilk hafta ödem gider sonra kilolarla savaşırsın..
Ben hic boyle her hafta tartilip kilo vermedim de o yuzden merak ettim tesekkur ederim cevap icin
Ben de demekki ilk aylar ve haftalar odemleri mi attim
Dun oglenden bugune ac kaldim 5 gunde 400 gram bana az geldi

Ben hic boyle her hafta tartilip kilo vermedim de o yuzden merak ettim tesekkur ederim cevap icin
Ben de demekki ilk aylar ve haftalar odemleri mi attim
Dun oglenden bugune ac kaldim 5 gunde 400 gram bana az geldi
Aç kalmak metabolizmayı kitler canım o hataları ben çok yaptım şimdi sağlıklı şeylerden ölçülü yiyorum

Yedim valla o kadar abur cubur yiyen biriyim ki ballı pankek gayet masum gelmişti bana oysa 😂😂
Gerci simdi benim abur cuburlarima gore de masum geldi aferin iyi ki yemissin :KK70:
Konuyla alakası yok ama öğretmen arkadaşlar seminerler online olacakmış bu güzel haberi paylasmak istedim
Yuppiiii en guzel haber
Diyet yapicam ve evi kirklicam bu tatilde :)

Sona yaklaşınca kilolar yavaş gider canım
Gozyaşim pit :KK43:
Aç kalmak metabolizmayı kitler canım o hataları ben çok yaptım şimdi sağlıklı şeylerden ölçülü yiyorum
Ben de o yuzden sabah yogurt, yulaf ve ananas kurusu yedim
Onceden dayardim pogacalari acmalari
1 tane kesmiyordu 2 tane yiyordum yaninda da meyve suyu
Allahim ne sagliksiz seyler ama cok guzel geliyodu
Yedikce yiyesim geliyodu
Ben yogurdu yerken ogretmen arkadasim yanimda ceyrek ekmek sandivic goturdu hic canim cekmedi arkadasim 90-100 kilo vardir amam beni duymasin :KK70:

X