- 24 Ağustos 2012
- 11.993
- 26.267
5 gunde yaklasik 2 kiloyu nasil verdiniz?
Ben 1 ayda ancak verebilmisim 2.5 kiloyu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gunde yaklasik 2 kiloyu nasil verdiniz?
Balli pankek mi? BilemedimGünaydın bende öğretmenim sabahları bende pek kahvaltı yapamıyorum kantinde sağlıklı şeyler pek bulunmuyor bende bu zamana kadar simit poğaça yiyordum artık erken kalkıp kahvaltı edecegim . Oğluma babanne bakıyor öğlende oraya gidiyorum ve ne varsa ondan yiyorum. 8 30 da bir haşlanmış yumurta yarım domates oğluma yaptığım ballı pankekten 1 tane
Paxartesiden beri mi 2 kilo verdiniz?Gunaydin herkese
Baslangic 62.25
Guncel 60.50
Pazartesi 63.6ymisim
Canım pazartesi reglimin 4. Günüydü ona bağlıyorum birde aşırı yemek yerken şeker hamur işi bi anda kestim ödem gitti ilk hafta zaten hep öyle olur ilk hafta ödem gider sonra kilolarla savaşırsın..5 gunde yaklasik 2 kiloyu nasil verdiniz?
Ben 1 ayda ancak verebilmisim 2.5 kiloyu?
Yedim valla o kadar abur cubur yiyen biriyim ki ballı pankek gayet masum gelmişti bana oysaBalli pankek mi? Bilemedim
Regli bitince kilolar gider canımGünaydın kızlar
Pazartesi 69.9 idim
Bugün 69.8
Regl oldum sanırım o yüzden veremiyorum
Ben hic boyle her hafta tartilip kilo vermedim de o yuzden merak ettim tesekkur ederim cevap icinCanım pazartesi reglimin 4. Günüydü ona bağlıyorum birde aşırı yemek yerken şeker hamur işi bi anda kestim ödem gitti ilk hafta zaten hep öyle olur ilk hafta ödem gider sonra kilolarla savaşırsın..
Sona yaklaşınca kilolar yavaş gider canımBen sabah tartildim ama foto cekmedim bundan sonra cekerim
Baslangic: 68,(kusurati bilmiyorum)
Guncel: 63.2
Aç kalmak metabolizmayı kitler canım o hataları ben çok yaptım şimdi sağlıklı şeylerden ölçülü yiyorumBen hic boyle her hafta tartilip kilo vermedim de o yuzden merak ettim tesekkur ederim cevap icin
Ben de demekki ilk aylar ve haftalar odemleri mi attim
Dun oglenden bugune ac kaldim 5 gunde 400 gram bana az geldi
Gerci simdi benim abur cuburlarima gore de masum geldi aferin iyi ki yemissinYedim valla o kadar abur cubur yiyen biriyim ki ballı pankek gayet masum gelmişti bana oysa
Yuppiiii en guzel haberKonuyla alakası yok ama öğretmen arkadaşlar seminerler online olacakmış bu güzel haberi paylasmak istedim
Gozyaşim pitSona yaklaşınca kilolar yavaş gider canım
Ben de o yuzden sabah yogurt, yulaf ve ananas kurusu yedimAç kalmak metabolizmayı kitler canım o hataları ben çok yaptım şimdi sağlıklı şeylerden ölçülü yiyorum
Yaklasik hedeflerimiz ayniymisAç kalmak metabolizmayı kitler canım o hataları ben çok yaptım şimdi sağlıklı şeylerden ölçülü yiyorum
Bende memlekete gideceğim inşallah çok heyecanlıyımYuppiiii en guzel haber
Diyet yapicam ve evi kirklicam bu tatilde :)
Çok iyi gitmiş yine de. Ben çok yavaş zayifliyorum gıdım gıdım gidiyor kilolar
Benimde öyle normalde canım ama ilk hafta gider sonra grm grm giderÇok iyi gitmiş yine de. Ben çok yavaş zayifliyorum gıdım gıdım gidiyor kilolar
Ay inşallah canım ya bu arada haftaya bomba gibi başladın tebrik ederim bu hızla hedefine çok çabuk ulaşırsın canısıRegli bitince kilolar gider canım
Canım boyum 1.59 bugün tartıldım kilom 68.500 hedef 54Yaklasik hedeflerimiz ayniymis
Suanda boyun kac?
guncel kilon nedir?
Sağol canım ama beni bu hafta burada çok yalnız bıraktınız lütfen gelinAy inşallah canım ya bu arada haftaya bomba gibi başladın tebrik ederim bu hızla hedefine çok çabuk ulaşırsın canısı