13 gündür geciken adet

kızlar selam. ben aralıkta klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm ama gebe kalamadım. aralık ve ocakta adetlerim 28 günde geldi. normalde adet düzenim 30 gündür, şaşmaz ama ilaçlarla 28 güne çekmişlerdi. bu ay da 28 günde olurum diye düşünüp 8 şubatta bekledim gelmedi, 30 olur belki dedim ama dün de gelmedi. bugün 31. gün. adetimin tahminen 20-25. günleri arası yumurta akı gibi akıntının içinde kahve akıntı gelmişti aralıklı olarak 1 hafta kadar. şimdi o da yok. yumurtlama zamanımda da akıntım oldu. göğüslerim 3 gündür filan ağrıyor yeni yeni başladı. kasıklarım 2 haftadır nadiren ağrıyor adet ağrısına benzer. dün kan testi yaptım, negatif çıktı. idrar testi zaten negatif. böyle bir şey yaşayan var mı? geç yumurtlama ya da stres diye düşünüyorum ben. pco veya başka bir rahatsızlığım yok. doktora ne zaman gitmeliyim sizce?

Bence acele etme 1 hafta bekle derim

Akşama bize güzel haberler yaz inş cnm
Keşke güzel haberler verebilseydim yeni geldim eve bir senedir hastanelerle ugrasıyorum perde var dediler ameliyat oldum şimdi bi sorun kalmadı dediler bugun baska bi hastaneye gittim polikistik over dediler kafayı yemek üzereyim

Keşke güzel haberler verebilseydim yeni geldim eve bir senedir hastanelerle ugrasıyorum perde var dediler ameliyat oldum şimdi bi sorun kalmadı dediler bugun baska bi hastaneye gittim polikistik over dediler kafayı yemek üzereyim
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah

Oooofff of. 19 aydır istiyoruz bebek, artık günler değil saatler bile umutlandırıyor beni
[/QUOTE
geçmiş olsun cnm

Perde doğuştan olan bişeymiş, polikistik over Farklı bir durum, kötü bir şey değil canım. Allah çaresiz dert vermesin fazla kilon var mı

Perde doğuştan olan bişeymiş, polikistik over Farklı bir durum, kötü bir şey değil canım. Allah çaresiz dert vermesin fazla kilon var mı
Evet malesef var 10 kilo verdim daha da vermem gerekiyor ama kilo verince kistlerim yok olacakmı bilmiyorum

Evet malesef var 10 kilo verdim daha da vermem gerekiyor ama kilo verince kistlerim yok olacakmı bilmiyorum
Hayır yok olmayacak sadece kilo verdikçe kist seni daha az etkileyecek. Bende de var küçük oranda. Doktorum bana sen doğal yolla gebe kalabilirsin dedi hatta. Pko korkulacak bir durum değil sadece beslenmeye ve kilona dikkat etmelisin :)

Peki sizin bebeğiniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…