• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 gündür geciken adet

Doktora gidecek misiniz ben çarşambaya randevu aldım
Cnm benimde 63.gun oldu adet olmadım hala 10gun önce kan tahlili vermiştim gebelik çıkmadı stres yaptm çok korunmayı biraktik ondan sonra adet oomadm hiç niye böyle oluyor anlamadım kafayı yicem artk hamile değilsem niye olmuyor doktor adet sökücü yazmıştı gebelik ihtimalim olduğu için icemedm

Cnm benimde 63.gun oldu adet olmadım hala 10gun önce kan tahlili vermiştim gebelik çıkmadı stres yaptm çok korunmayı biraktik ondan sonra adet oomadm hiç niye böyle oluyor anlamadım kafayı yicem artk hamile değilsem niye olmuyor doktor adet sökücü yazmıştı gebelik ihtimalim olduğu için icemedm
Geçmiş olsun canım son adet tarihim nedir

Kan hormon tahlilleri falan yapıldı mı

Back