- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Bana birsey vermedi hala bekliyorum ne gelen var ne giden sitresten sanirimCAnım bende senin gibiyim. Adetim gecikelim14. Gün bugün. Her şeye bakıldı hiçbir problem yok dedi doktor. Eşimle bebek istiyoruz ya onu kafana takmışsın ya da stres yapmışsın dedi. Bu sene depremlerden çok korktum ben sürekli sallanıyoruz sanıp avizeye oraya buraya bakıyorum. Herhalde o yüzden. Doktor rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış söktürücü içme zaten bebekte istiyorsunuz birkaç güne gelir dedi. Ben yine de yazdırdım biraz daha bekliyorum bakalım yoksa içicem.
Pek i ne dedi doktor canımBana birsey vermedi hala bekliyorum ne gelen var ne giden sitresten sanirim
Kan aldi onada internetten baktim pozitif degil gebelik yok.bende henuz gitmedim birde asistan vardi nedense bu durumlara snir oluyorum doktor ortada yok asistani var cok snir bozucuPek i ne dedi doktor canım
Canim Gelen giden varmi sendeCAnım bende senin gibiyim. Adetim gecikelim14. Gün bugün. Her şeye bakıldı hiçbir problem yok dedi doktor. Eşimle bebek istiyoruz ya onu kafana takmışsın ya da stres yapmışsın dedi. Bu sene depremlerden çok korktum ben sürekli sallanıyoruz sanıp avizeye oraya buraya bakıyorum. Herhalde o yüzden. Doktor rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış söktürücü içme zaten bebekte istiyorsunuz birkaç güne gelir dedi. Ben yine de yazdırdım biraz daha bekliyorum bakalım yoksa içicem.
Hormon tahlilleri yaptılar miKan aldi onada internetten baktim pozitif degil gebelik yok.bende henuz gitmedim birde asistan vardi nedense bu durumlara snir oluyorum doktor ortada yok asistani var cok snir bozucu
Hayir yapmadilarHormon tahlilleri yaptılar mi
gecen yil bende de olmustum surekli test yaptim durdum. stres mevsim gecisleri usutme yada yediklerin de etkiliyor adeti. ama bir doktora git istersenArkadaslar 13 gundur adet olmuyorum evde test yaptim bsey yok ve gecen ay ki adetimden bugune 40 gun oldu gecen ay da gecikmistim ama bukadar uzun degildi boyle olan varmi? Hamilelik suphem yok ama genede bir ihtimal diyorum ama yok testte bsey cikmiyor
Yok canım. Üstelik belirtilerimde yokCanim Gelen giden varmi sende
Benimde oyle halaYok canım. Üstelik belirtilerimde yok
Kafaya takmamaya çalışıyorum stresten daha da gecikir diye ama elimde değil işteBenimde oyle hala
Ne fibi belirtiler yasiyorsun mesela ?Bendede pko var canım benimde gecikti 35 döngü günüm bugün bebek istiyoruz inşallah olur 4 gündür belirtileri yaşıyorum ama vajinal enfeksiyon için fitil ve hap kullanmıştım inşallah etkilemez doktor etkilemez dedi ama yinede belli olmuyor
Buhun 17 gun oldu hala gelen giden yok
Valla kasık ağrılarıyla başladı miğde bulantısı yoğun kusma derecesine geldim ama kusamıyorum kabızlık oldu göğüs uçlarım aşırı sızlıyor bel ve bacak ağrıları çekiyorum başım dönüyor ayağa birden klkınca düşcek gibi oluyorum birde ya çok açım sürekli yemek istiyOrum felan şaşırdım bendeNe fibi belirtiler yasiyorsun mesela ?
Canım söylediklerin aylar önce bende de olmuştu çok heyecanlanmıştık eşimle bende fitil kullanıyordum. Doktora gittiğimde enfeksiyonun devam ettiğini gebelik olmadığını öğrenmiştimValla kasık ağrılarıyla başladı miğde bulantısı yoğun kusma derecesine geldim ama kusamıyorum kabızlık oldu göğüs uçlarım aşırı sızlıyor bel ve bacak ağrıları çekiyorum başım dönüyor ayağa birden klkınca düşcek gibi oluyorum birde ya çok açım sürekli yemek istiyOrum felan şaşırdım bende
Zaten bende ihtimal vermiyorum bebişe canım o yüzden test yapmak istemiyorum sıkıldım artıkCanım söylediklerin aylar önce bende de olmuştu çok heyecanlanmıştık eşimle bende fitil kullanıyordum. Doktora gittiğimde enfeksiyonun devam ettiğini gebelik olmadığını öğrenmiştimUmarım senin belirtilerin bebiştendir ☺
Ben oglumda ayni adet sancilarini cektim birde oyle bir bel agrisi ki belim ikiye ayriliyordu resmen sonra hemen test yaptim cok ama cok hafif bir cizgi belirdi isikta bile zor goruyordum hemen acile gittim kan verdim sonuc 56 cikti o anki mutluluk herseye değer Rabbim isteyen herkese nasip eylesinValla kasık ağrılarıyla başladı miğde bulantısı yoğun kusma derecesine geldim ama kusamıyorum kabızlık oldu göğüs uçlarım aşırı sızlıyor bel ve bacak ağrıları çekiyorum başım dönüyor ayağa birden klkınca düşcek gibi oluyorum birde ya çok açım sürekli yemek istiyOrum felan şaşırdım bende
Ne güzel ya sonuç iyi çıkınca insan ağrıları bile unutuyor bakalım adet olmassam bende test yapıp haftaya gideceğim hastaneye inşallah bende hayırlı haberi alırım diye umuyorum ama şu ilaçlar işte kafa karıştırıcı onşar dışında uzun zamandır ağrı kesici bile içmiyorumBen oglumda ayni adet sancilarini cektim birde oyle bir bel agrisi ki belim ikiye ayriliyordu resmen sonra hemen test yaptim cok ama cok hafif bir cizgi belirdi isikta bile zor goruyordum hemen acile gittim kan verdim sonuc 56 cikti o anki mutluluk herseye değer Rabbim isteyen herkese nasip eylesinve ayrica adetim 10 gun gecikti hastaneye gittim kan tahlili yapti doktor baktiki gebelik yok sonra bana tarlusal verdi 10 gun kullandim gene gelen giden yok meger ogluma hamileymisim dikkat etmek gerek
Rabbim sana hayirli bir evlat nasip eylesin insallahNe güzel ya sonuç iyi çıkınca insan ağrıları bile unutuyor bakalım adet olmassam bende test yapıp haftaya gideceğim hastaneye inşallah bende hayırlı haberi alırım diye umuyorum ama şu ilaçlar işte kafa karıştırıcı onşar dışında uzun zamandır ağrı kesici bile içmiyorum
Ben tam 45 gün olmamıştım dr arada olabilir demiştiArkadaslar 13 gundur adet olmuyorum evde test yaptim bsey yok ve gecen ay ki adetimden bugune 40 gun oldu gecen ay da gecikmistim ama bukadar uzun degildi boyle olan varmi? Hamilelik suphem yok ama genede bir ihtimal diyorum ama yok testte bsey cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?