- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Bende bas agrimdan dolayi cok ilac ictim sanirim ondan yarina randevu aldim gdicem en azindan adet sokturucu verir de rahatlarimDoktora gittim, senede mutlaka 1 2 ay böyle sürelere ulaşıyor.
Hiçbir sebebi yok ama kendimce buldum, hasta olup antibiyotik ağrı kesici vb ilaç yoğunluğumda adetim kesinlikle atlama yapıyor.
Acaba bu deprem olaylari sitres havalar vs de tetiklemis olabilir miBenimde 45 gün oldu beta 2.60 cıktı ama hala adetde olamadım
Kesinlikle ondan.Bende bas agrimdan dolayi cok ilac ictim sanirim ondan yarina randevu aldim gdicem en azindan adet sokturucu verir de rahatlarim
Aslında ilac icmeyi hic sevmiyorum ama migrenim var ve 2.5 yasinda oglum var bi tuttumu onunla ugrasmayi birak kafami duvarlara vurasim geliyor o yuzden cok korkuyorum en ufak bi agrida iciyorumKesinlikle ondan.
İlaçlar çok gecikme yapıyor.
Ben de kullandım sökücü, doktor 5 güne gelir kanaman dedi 2 hafta sonra anca geldi.
Ne kadar etkiliyor bu ilaçlar insan bünyesini, buradan anlayabiliriz.
Off migren, Allah yardımcınız olsun.Aslında ilac icmeyi hic sevmiyorum ama migrenim var ve 2.5 yasinda oglum var bi tuttumu onunla ugrasmayi birak kafami duvarlara vurasim geliyor o yuzden cok korkuyorum en ufak bi agrida iciyorum
evet cok stresli geçti bu ara günler
Depremden bukadar korkacagimi hic dusunmuyordum aslinda kendimden degilde oglum icin cok korkuyorum Allah acilarini gostermesinevet cok stresli geçti bu ara günler
Denedim denemedigim kalmadi benimki de ileri derece kusturuyor beni anlatilir gbi degil cok zorOff migren, Allah yardımcınız olsun.
Ailemde annem ve ablamda var, hastanelik olurlar her atakta.
Çok zor, çok.
Bitter çikolata hafifletir diyenler oldu, tabi ailemin aşırı ileri seviye olduğundan etkilemedi ama hafif algıladığınızda bir deneyin isterseniz.
2 3 karo bitter iyi geliyormuş.
Rabbim korktugumuza ugratmasınDepremden bukadar korkacagimi hic dusunmuyordum aslinda kendimden degilde oglum icin cok korkuyorum Allah acilarini gostermesin
AminnnRabbim korktugumuza ugratmasın
Ben de 51 gün oldu ilk defa hala yok doktor ne dediDoktora gittim, senede mutlaka 1 2 ay böyle sürelere ulaşıyor.
Hiçbir sebebi yok ama kendimce buldum, hasta olup antibiyotik ağrı kesici vb ilaç yoğunluğumda adetim kesinlikle atlama yapıyor.
Kontrol, gebelik testi falan filan.Ben de 51 gün oldu ilk defa hala yok doktor ne dedi
Ultrasonda bir şey göründü mü kist falan? Tahlil istedimmiKontrol, gebelik testi falan filan.
Söktürücü verdi o kadar:)
1 tane kist göründü ama onunla alakalı olamaz çok küçük ve başka yerde etkilemez dedi, yakın zamanda zaten smear testim vardı temiz çıktığı için istemedi.Ultrasonda bir şey göründü mü kist falan? Tahlil istedimmi
Geçmiş olsun sevgiler1 tane kist göründü ama onunla alakalı olamaz çok küçük ve başka yerde etkilemez dedi, yakın zamanda zaten smear testim vardı temiz çıktığı için istemedi.
Kan aldi yarin cikacak sonucu dendi suan internetten baktm gebelik yok ama adet gelmedi birde prolaktin hormonu 10.54 yaziyor o ne oluyor bilginiz varmi?Ben de 51 gün oldu ilk defa hala yok doktor ne dedi
CAnım bende senin gibiyim. Adetim gecikelim14. Gün bugün. Her şeye bakıldı hiçbir problem yok dedi doktor. Eşimle bebek istiyoruz ya onu kafana takmışsın ya da stres yapmışsın dedi. Bu sene depremlerden çok korktum ben sürekli sallanıyoruz sanıp avizeye oraya buraya bakıyorum. Herhalde o yüzden. Doktor rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış söktürücü içme zaten bebekte istiyorsunuz birkaç güne gelir dedi. Ben yine de yazdırdım biraz daha bekliyorum bakalım yoksa içicem.Arkadaslar 13 gundur adet olmuyorum evde test yaptim bsey yok ve gecen ay ki adetimden bugune 40 gun oldu gecen ay da gecikmistim ama bukadar uzun degildi boyle olan varmi? Hamilelik suphem yok ama genede bir ihtimal diyorum ama yok testte bsey cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?