13 gündür geciken adet

ikierkekannesi34

iki cocuk annesi ❤❤
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
894
842
103
31
Arkadaslar 13 gundur adet olmuyorum evde test yaptim bsey yok ve gecen ay ki adetimden bugune 40 gun oldu gecen ay da gecikmistim ama bukadar uzun degildi boyle olan varmi? Hamilelik suphem yok ama genede bir ihtimal diyorum ama yok testte bsey cikmiyor

Benimde 45 gün oldu beta 2.60 cıktı ama hala adetde olamadım

Doktora gittim, senede mutlaka 1 2 ay böyle sürelere ulaşıyor.
Hiçbir sebebi yok ama kendimce buldum, hasta olup antibiyotik ağrı kesici vb ilaç yoğunluğumda adetim kesinlikle atlama yapıyor.

Doktora gittim, senede mutlaka 1 2 ay böyle sürelere ulaşıyor.
Hiçbir sebebi yok ama kendimce buldum, hasta olup antibiyotik ağrı kesici vb ilaç yoğunluğumda adetim kesinlikle atlama yapıyor.
Bende bas agrimdan dolayi cok ilac ictim sanirim ondan yarina randevu aldim gdicem en azindan adet sokturucu verir de rahatlarim

Bende bas agrimdan dolayi cok ilac ictim sanirim ondan yarina randevu aldim gdicem en azindan adet sokturucu verir de rahatlarim
Kesinlikle ondan.
İlaçlar çok gecikme yapıyor.
Ben de kullandım sökücü, doktor 5 güne gelir kanaman dedi 2 hafta sonra anca geldi.
Ne kadar etkiliyor bu ilaçlar insan bünyesini, buradan anlayabiliriz.

Kesinlikle ondan.
İlaçlar çok gecikme yapıyor.
Ben de kullandım sökücü, doktor 5 güne gelir kanaman dedi 2 hafta sonra anca geldi.
Ne kadar etkiliyor bu ilaçlar insan bünyesini, buradan anlayabiliriz.
Aslında ilac icmeyi hic sevmiyorum ama migrenim var ve 2.5 yasinda oglum var bi tuttumu onunla ugrasmayi birak kafami duvarlara vurasim geliyor o yuzden cok korkuyorum en ufak bi agrida iciyorum

Aslında ilac icmeyi hic sevmiyorum ama migrenim var ve 2.5 yasinda oglum var bi tuttumu onunla ugrasmayi birak kafami duvarlara vurasim geliyor o yuzden cok korkuyorum en ufak bi agrida iciyorum
Off migren, Allah yardımcınız olsun.
Ailemde annem ve ablamda var, hastanelik olurlar her atakta.
Çok zor, çok.
Bitter çikolata hafifletir diyenler oldu, tabi ailemin aşırı ileri seviye olduğundan etkilemedi ama hafif algıladığınızda bir deneyin isterseniz.
2 3 karo bitter iyi geliyormuş.

Denedim denemedigim kalmadi benimki de ileri derece kusturuyor beni anlatilir gbi degil cok zor

CAnım bende senin gibiyim. Adetim gecikelim14. Gün bugün. Her şeye bakıldı hiçbir problem yok dedi doktor. Eşimle bebek istiyoruz ya onu kafana takmışsın ya da stres yapmışsın dedi. Bu sene depremlerden çok korktum ben sürekli sallanıyoruz sanıp avizeye oraya buraya bakıyorum. Herhalde o yüzden. Doktor rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış söktürücü içme zaten bebekte istiyorsunuz birkaç güne gelir dedi. Ben yine de yazdırdım biraz daha bekliyorum bakalım yoksa içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…