- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Her ihtimale karşı doktora git ama canım. İhmal etme kendiniZaten bende ihtimal vermiyorum bebişe canım o yüzden test yapmak istemiyorum sıkıldım artık
Sizde bir gelişme oldu mu ? Ben 54. Gündeyim yokBenimde 45 gün oldu beta 2.60 cıktı ama hala adetde olamadım
Gebelik testi yaptin mi peki birsey varki?Sizde bir gelişme oldu mu ? Ben 54. Gündeyim yokaile hekimine danıştım 1 haftaya kadar olmazsanız gidin doktora dedi
Kaç kez yaptım negatifGebelik testi yaptin mi peki birsey varki?
48. Günde misin?Buhun 17 gun oldu hala gelen giden yok
Prolaktin süt hormonu Yüksekse adeti engellerKan aldi yarin cikacak sonucu dendi suan internetten baktm gebelik yok ama adet gelmedi birde prolaktin hormonu 10.54 yaziyor o ne oluyor bilginiz varmi?
Bir önceki ayda hormonlarıma bakılmıştı her şey normaldi. Doktor 1 ayda büyük değişiklik olmaz diyip muayene etti her şeyin normal stres yapmışsınızdır bebek istediğiniz için dedi bana. Acaba bu hormonlar çok mu değişken?Prolaktin süt hormonu Yüksekse adeti engeller
45.gundeyim48. Günde misin?
Proklatin NormalmisProlaktin süt hormonu Yüksekse adeti engeller
Malesef dün test yaptım negatif adette olmadımGebelik testi yaptin mi peki birsey varki?
Ayni sekilde benimde negatifMalesef dün test yaptım negatif adette olmadım
45.gundeyim
[/QUOT
Kaçıncı gündesinizMalesef dün test yaptım negatif adette olmadım
46.gundeyim 19 gun geciktimKaçıncı gündesiniz
Bende 47. Gündeyim 18 gün geciktim. Doktor bir şey dedi mi? Bugün ovülasyon testine mi başlasam diyorum ama bilemiyorum46.gundeyim 19 gun geciktim
Bu ayın 16 sına kadar olmazsan iki ay olacakKaçıncı gündesiniz
Ben carsamba gunune tekrar randevu aldim bakalim ne diyecek doktorBende 47. Gündeyim 18 gün geciktim. Doktor bir şey dedi mi? Bugün ovülasyon testine mi başlasam diyorum ama bilemiyorum
Ben de 15 ine kadar olamazsam iki ay olacak doktora gittiniz mi , son adet tarihiniz nedirBu ayın 16 sına kadar olmazsan iki ay olacak
magnezyumlu ilaç öneriyorlarOff migren, Allah yardımcınız olsun.
Ailemde annem ve ablamda var, hastanelik olurlar her atakta.
Çok zor, çok.
Bitter çikolata hafifletir diyenler oldu, tabi ailemin aşırı ileri seviye olduğundan etkilemedi ama hafif algıladığınızda bir deneyin isterseniz.
2 3 karo bitter iyi geliyormuş.
Bende evde dun test yapmistim negatif cikti bugun baktm baya kurumus ama yaninda ikinci cizgi duruyor buyu ihtimal kurudugu icin kendi cizgisi cikmisben çarşamba gününe randevu aldım doktoruma artık dayanamıyorum bakalım ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?