13 gündür geciken adet

Son 2 aydır 28 günde geliyordu. 8 şubatta olmam lazımdı 4 gün geçti ama normal düzenim 30 gündür. Öyle varsayarsak 2 gün geçti. 1 kez klomen ve ovitrelle tedavi gördüm ondan sonra 2 ay 28 günde geldi. 2 aydır tedavi görmüyorum

Anladım.kuzum senin duzenliymis öyle olunca daha çabuk anlaşılır şüphe benim çok düzensiz normalde de bi sıkıntıda çıkmadı ama bakalım inş.Allahm ikimizde isteyen herkese nasip olsun

Ben doktora gittim bugün bir sorun görünmüyor tarlusal verdi smear aldı, erken menopoz yok, adetin 3. günü hormon testi ve yaşım nedeniyle mamografi çekilecek

Ben doktora gittim bugün bir sorun görünmüyor tarlusal verdi smear aldı, erken menopoz yok, adetin 3. günü hormon testi ve yaşım nedeniyle mamografi çekilecek
Geçmiş.olsn kuzum.banada vermişti şüphem olduğunu için icmemistim.ama bugün testim.negatf çıktı şimdi içmeye baslicam inşallah

Ben de yarım saat kadar önce adet oldum. Şimdi benim adetimin 1. Günü bugün mü, yoksa 12ye az kaldığı için yarını mi 1. Gün saymalıyım? Şu an zaten yoğun değil, sildikçe tuvalet kağıdına geliyor.

Bana da öyle olmuştu bir kere doktora sordum olabilir ara sıra demişti o ay çok uyuz olmuştum
Yarın için randevu aldım ben de. Sekreterini aradım ne zaman geleyim ne kadar gecikme normal, ne zaman korkmalıyım diye sordum. Doktor hanım muayene etmeden bir şey diyemez, hemen randevu yazalım diyor. Hay yüce Rabbim. Resmen para kazanma derdindeler. Ben zaten gelicem ama ne kadar bekleyeyim diyorum... Bu sabah yine test yaptım yine negatif ama adet hala yok. İnsanı çok zorluyor ya. Ateş basıyor, sinirlilik oluyor... gerçekten adet olması bir dert olmaması bir dert.

Kızlar, rahim kalınlığı 12 mm, gebelik kavga negatif, 1 haftalık adet gecikmesi. Doktor duphaston verdi. Sizce kullanmalı mıyım? Duphaston bebek varsa tutuyor, yoksa adet söküyor siye biliyorum ama benim gibi olup 15.16. Günde gebeliğini öğrenenler var. Kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…