- 24 Ocak 2020
- 95
- 58
- 38
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
En son 16 arakıkta regl oldum. Geçen hafta gittim yumurtalıklarda bi sıkıntı yok dedi betaya baktı cıkmadı aonra gel söktürüci yazayım dedi ama daha gidemedimBen carsamba gunune tekrar randevu aldim bakalim ne diyecek doktor
Son adet tarihim 14 Aralık, sizinki?Ben de 15 ine kadar olamazsam iki ay olacak doktora gittiniz mi , son adet tarihiniz nedir
Doktora gidecek misiniz ben çarşambaya randevu aldımBu ayın 16 sına kadar olmazsan iki ay olacak
Ben de bu sabah tekrar test yaptım negatifBende evde dun test yapmistim negatif cikti bugun baktm baya kurumus ama yaninda ikinci cizgi duruyor buyu ihtimal kurudugu icin kendi cizgisi cikmis
Cnm benimde 63.gun oldu adet olmadım hala 10gun önce kan tahlili vermiştim gebelik çıkmadı stres yaptm çok korunmayı biraktik ondan sonra adet oomadm hiç niye böyle oluyor anlamadım kafayı yicem artk hamile değilsem niye olmuyor doktor adet sökücü yazmıştı gebelik ihtimalim olduğu için icemedmDoktora gidecek misiniz ben çarşambaya randevu aldım
Geçmiş olsun canım son adet tarihim nedirCnm benimde 63.gun oldu adet olmadım hala 10gun önce kan tahlili vermiştim gebelik çıkmadı stres yaptm çok korunmayı biraktik ondan sonra adet oomadm hiç niye böyle oluyor anlamadım kafayı yicem artk hamile değilsem niye olmuyor doktor adet sökücü yazmıştı gebelik ihtimalim olduğu için icemedm
Kan hormon tahlilleri falan yapıldı mıCnm benimde 63.gun oldu adet olmadım hala 10gun önce kan tahlili vermiştim gebelik çıkmadı stres yaptm çok korunmayı biraktik ondan sonra adet oomadm hiç niye böyle oluyor anlamadım kafayı yicem artk hamile değilsem niye olmuyor doktor adet sökücü yazmıştı gebelik ihtimalim olduğu için icemedm
Herşey yapıldı temiz çıktı cnm anlamdm bnde niye böyle adetin olunca 3.gunu gel dedi ama hala tık yokKan hormon tahlilleri falan yapıldı mı
Kaç yaşındasın canım? Bir de söktürücü verdi miKan hormon tahlilleri falan yapıldı mı
Bende yarın akşama aldım gidecem bakalım.Doktora gidecek misiniz ben çarşambaya randevu aldım
28yasindym cnm söktürücü verdi ama icemedim hamilelik şüphem olduğu için cnm napicam bilmiomKaç yaşındasın canım? Bir de söktürücü verdi mi
Git cnm sende burdan bilgi ver bakalım ne dicekllerBende yarın akşama aldım gidecem bakalım.
Bence doktorunla tekrar görüş derim canım en doğru yolu o söyler çok geçmiş olsun28yasindym cnm söktürücü verdi ama icemedim hamilelik şüphem olduğu için cnm napicam bilmiom
Öyle yapicam kuzum.artik bakalım.ins hakkimiDa hayırlısıBence doktorunla tekrar görüş derim canım en doğru yolu o söyler çok geçmiş olsun
İyi haberlerini bekliyoruz canım çarşamba da ben gidicem yazarım buraya mutlakaBende yarın akşama aldım gidecem bakalım.
İkimiz de ayni durumdayız patlamak üzereyim her yerim şişti, psikolojim yerlerde senin nasıl?Bu ayın 16 sına kadar olmazsan iki ay olacak
Gözün Aydın canım Darısı başımızaKizlar ben adet oldum sonunda
Benimde psikolojim yerlerde benimde gerçekten cok kötüyümİkimiz de ayni durumdayız patlamak üzereyim her yerim şişti, psikolojim yerlerde senin nasıl?
Amin insallah canimGözün Aydın canım Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?