Tepkilerini muhakkak anlat canım .. Merakla bekliyorum.. Ayy keşke orada olsamda görsemBirilerinin pes etmesini engellediğimi bilmek bile mutluluk kaynağı.
Ayrıca bu takım olmasa daha yavaş olurdu sürüncemeye girerdi diyet hikayem biliyorum.
Hasetlere gelince daha son halimi görmeyenler var dumur edecem onları dumur
kendine okumadan o densizlerin seni görmesine izin verme bak birinin ağzından maşallah çıkacak mı çıkmazzzz haset gözlerle tepetaklak ederler allah korusun bol duanı oku sonra git gülümAynen ya kabul olsaydı o dua allah korumuş bizi kendimizden.
Nisanda piknik ayarliyorlar onlar uzakta canım.
Nisanda dumur olayları yaşanacak
Ayrıntısıyla anlatırım merak etmeTepkilerini muhakkak anlat canım .. Merakla bekliyorum.. Ayy keşke orada olsamda görsem
Sağol canım bende aynı şekilde düşünüyorum.kendine okumadan o densizlerin seni görmesine izin verme bak birinin ağzından maşallah çıkacak mı çıkmazzzz haset gözlerle tepetaklak ederler allah korusun bol duanı oku sonra git gülüm
Neden olmasınAcaba bir gün bende yazabilir miyim
Ben de aynı durumdayım gerçektenya Allah rızası için bir takıma nasıl üye olabilirim biri bana anlatabilir mi bende 100 e dayanıyorum kocam zayıf ,özgüvenim bitmek üzere bugünki fotoğraflarımda daha net anladım daha önce bir kaç takıma girmeye çalıştım ama biz doluyuz bir sonraki gruba nasipse cevapları almıştım üstüne doğurdum..bana tam teşekküllü yazabilecek arkadaşıma şimdiden çok çoook teşekkür ederim.
Kac kilosun? Bende 10 kilo vermeliyim. Ama iştahıma engel olamıyorumDayanamıyorum sanırım bir diyet yoldaşına ihtiyacım var :)
90 filan varımdır sanırım tartılmayalı bayağı oldu.. yaklaşık 30 kilo vermek istiyorum. .Kac kilosun? Bende 10 kilo vermeliyim. Ama iştahıma engel olamıyorum
Bende 70. 60 olmak istiyorum ama zor. Istahima engel olamıyorum.90 filan varımdır sanırım tartılmayalı bayağı oldu.. yaklaşık 30 kilo vermek istiyorum. .
AynenBende 70. 60 olmak istiyorum ama zor. Istahima engel olamıyorum.
Aynenseviyorum kalorili yiyecekleri maalesef. .
Dayanamıyorum sanırım bir diyet yoldaşına ihtiyacım var :)
Diyet ve sağlıklı beslenme denya Allah rızası için bir takıma nasıl üye olabilirim biri bana anlatabilir mi bende 100 e dayanıyorum kocam zayıf ,özgüvenim bitmek üzere bugünki fotoğraflarımda daha net anladım daha önce bir kaç takıma girmeye çalıştım ama biz doluyuz bir sonraki gruba nasipse cevapları almıştım üstüne doğurdum..bana tam teşekküllü yazabilecek arkadaşıma şimdiden çok çoook teşekkür ederim.
Ay bende bende. ..şiştim baya. Benimde sonu üzücü biten hamilelikten kaynsklanan kilom var ve ben yiyerek üzüntümü yeniyorum. Böylelikle balon gibi oldumben daha önce 1,5 ayda 10 kg vermiştim. peşine hamilelik venofer serumları (kan ilacı) yüklemesi yapıldı şiştim. kızım büyüdü artık 3,5 yaşında benim acilen kilo verip yeniden özgüven patlaması yaşamam lazım.
Ay bende bende. ..şiştim baya. Benimde sonu üzücü biten hamilelikten kaynsklanan kilom var ve ben yiyerek üzüntümü yeniyorum. Böylelikle balon gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?