13 ayda 54 kilo verdim!!

Maşallah arkadaşım ya. Azmine hayran kaldım. Darısı başıma..

Okuduğum en güzel zayıflama hikayesi anlatiminizda müthişti bence çok iyiydi.

Canım maşallah süpersin harikasın bende eşimin televizyonda ince bi kadını gorup senin bacağın onun iki bacağından kalın demesiyle gaza gelip kilo vermeye karar verdim hikayen beni çok etkiledi 7 ay oldu doğum yapalı 22 kilo almıştım 10 u gitti ama 12 si ustumde kaldı derken emziriyorum diye yemeyi abartınca 2 kilo daha eklendi ama eşim canımı çok sıkıyor 8 gundur sıkı bi tempoyla 3 kilo vermiş durumdayım evlenmeden once 50 ile 52 arası gidip gelirdim şimdi ise 61 im 64 ten duştum sabırsızlanıyorum zayıflamak için eşim artık beni kıskanmıyor eskiden kapı dışarı salmayan adam şimdi dışarı çıktığımda beni aramıyor bile inşallah senin gibi kilo verip eşimin gozune tekrar guzel gorunmek istiyorum

Vay bee darısı başıma :) Yapabileceğim inanıyorum,yemekten öte son 3 yıldır kortizon benim canıma okudu,hala da kullanıyorum ama kalori olayına başladım,durma olayım henüz olmadı,başlayalı daha 1 ay olmadı ama 5 kiloya yakın verdim (bu süre içinde regl olduğum için ara verdim,sonrasında diyetim ve sporum tabiki devam edecek).İnşallah ben de burada başarı hikayemi yazabilirim :)

Ayy tatlım maşallah sana yaaa imrenerek okudum çook tebrik ederim maşallah diyelim:))

TEBRİK EDERİM GERÇEKTEN TAKDİR EDİLECEK BİR DURUM:) HARİKASINIZ!

Harika siniz benim merak ettiğim klionuzu nasıl koruyacaksiniz gerçekten cook heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…