12 yıllık evliyim ama hiç orgazm olamadım

seryal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
4
0
31
Merhaba arkadaşlar ben 12 yıldır evliyim ama hiç zevk almadım hep olsun bitsin modundayım,eşim artık bu durumdan çok sıkıldığını söylüyor,bazen rol yapıyorum ama ben de çok mutsuzum,hep alt komşu duymasın aman gece çocuklar kalkar duyarsa diye o kadar çok kasılıyorum ki eşimden kaçmaya başladım o hergün ilişki istiyor,fanteziler istiyor ama ben bu konuda hiç rahat değilim,neler yapmamı tavsiye edersiniz?

Çocukları bir gunlugune bırakacak kimse var mı ? Bungolov tarzı bir yere gitseniz sen de rahat rahat takilsan ? Orada acilirsan devamı gelir. Ya da çocukların okulda olduğu bir gün eşin ise gitmesin

Mahmut abi prostat olmuş

Çocukları bir gunlugune bırakacak kimse var mı ? Bungolov tarzı bir yere gitseniz sen de rahat rahat takilsan ? Orada acilirsan devamı gelir. Ya da çocukların okulda olduğu bir gün eşin ise gitmesin
Çocuklarımdan biri tip1 diyabet hastası ve maalesef zorlanıyoruz,6 öğünü var 4 iğnesi ve sürekli onu takip ediyorum,okula bile giderken tetikteyiz fenalaştı diye sık aranıyorum bi tatile gitmeyi çok isterdim ama annelik ağır basıyor içim el vermiyor

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…