Kardeşimizin psikoloji bozulmuş...anlattıklarının çoğu geçmişte kalanlar...taaa 14 yaşından...kaç gram çeken 5 bilezikten
konuya başlaması bu yüzden....
14-16 yaşında evlendiğini söylüyor ama...anladığım kadarıyla liseyi bitirmiş...üniv. kazanmış...sonra devlet memurluğu için
sınavlara falan girmiş...torpillileri tercih ettikleri için! gardiyan olamamış.
Kısacası pekte cahil sayılmaz....
Yani...ailesi okuması için kısıtlama yapmamış...eminim...evlenmesi için baskıda yapmamıştır.....
Anlaşılan..evlenmeyi kendi tercih etmiş...üstelikte tanıdığı kişiler...o ailenin içine gelin gideceğini biliyordu.....
Şimdi..1 ay misafir olarak gelecek eşinin anne-babasının vereceği sıkıntıyı düşünen biri...ilave olarak görümce ve
kayının bulunduğu eve gelin gitmeyi göze alabilmiş.Bukadar kişinin birarada yaşadığı bir evde...anlattığına göre...şikayet ettiği
olaylar çok ta garip şeyler değil.....
Üstelik...bu hayat...12 yıl devam etmemişki....1,5 yıl sonra...ayrı bir eve...hemde başka bir şehre gitmiş.......
Anlattıkları...bana çok büyük sorunlar gibi gelmedi açıkçası...aslında sorunların geneli maddi şeyler....
Konu sahibinin yazdıklarından çıkardığım....sadece,erken evliliğin bıkkınlığı!
Daha yaşı çok genç...pekala bir iş bulup çalışabilir...eskileri deşip...yeni olmuş gibi kendine dert edinmesinden ben bunu
çıkardım.
.
Lütfen bir uzman yardımı almayı ihmal etmeyin. Kendinizi neden bu ruh haline teslim ediyorsunuz ki? Küçücük yaşlarda, onca insanın oturduğu koca evi çekip çevirmişsiniz. Tabi bu arada ezildiniz, yaşınızın üstünde sorumluluklar yüklendiğiniz için, ama şunu da bilin ki, siz o kadar becerikli olmasaydınız, sizi ne kadar zorlarlasalar da onca işin altından kalkamazdınız. Bu arada kendinizi de geliştirmiş, okumuşsunuz.
Ben sizde hiç de ezik bir insan durumu görmüyorum. Siz yetenekli ve dirençli bir insansınız, bunun farkına varın. Tabi vaktinden önce aldığınız sorumluluklar, bazı anlayışsız tavırlar sizi yormuş, ama asla ve asla yıkamamış. Şimdi pes etmenin hiç alemi yok, gidin doktora, ilaçsa ilaç, terapi ise , terapi, her ne gerekiyorsa yapın, sıyrılın bu durumdan.
Eşiniz de iyi bir insana benziyor. Siz kendinizi toparladıktan sonra yavaş, yavaş, kırmadan daha da rayına oturtursunuz bence ailesi ile olan işleri. Artık 14 yaşındaki çocuk olmadığınızı onlar da hissedip tavırlarına biraz çeki düzen verirler, siz etraflarında pervane olmadıkça. Sanırım eşinizin de yaşı oldukça genç, o da başka türlüsünü görmediği, sessiz bir tip olduğu için ailesine baş kaldıramamış. Siz ruhsal durumunuzu düzeltiğiniz oranda duruşunuz da değişecek, ailesi de sizin artık o ufacık, ne denirse ikiletmeden yapan gelin olmadığınızı farkedecektir bence.
Kardeşimizin psikoloji bozulmuş...anlattıklarının çoğu geçmişte kalanlar...taaa 14 yaşından...kaç gram çeken 5 bilezikten
konuya başlaması bu yüzden....
14-16 yaşında evlendiğini söylüyor ama...anladığım kadarıyla liseyi bitirmiş...üniv. kazanmış...sonra devlet memurluğu için
sınavlara falan girmiş...torpillileri tercih ettikleri için! gardiyan olamamış.
Kısacası pekte cahil sayılmaz....
Yani...ailesi okuması için kısıtlama yapmamış...eminim...evlenmesi için baskıda yapmamıştır.....
Anlaşılan..evlenmeyi kendi tercih etmiş...üstelikte tanıdığı kişiler...o ailenin içine gelin gideceğini biliyordu.....
Şimdi..1 ay misafir olarak gelecek eşinin anne-babasının vereceği sıkıntıyı düşünen biri...ilave olarak görümce ve
kayının bulunduğu eve gelin gitmeyi göze alabilmiş.Bukadar kişinin birarada yaşadığı bir evde...anlattığına göre...şikayet ettiği
olaylar çok ta garip şeyler değil.....
Üstelik...bu hayat...12 yıl devam etmemişki....1,5 yıl sonra...ayrı bir eve...hemde başka bir şehre gitmiş.......
Anlattıkları...bana çok büyük sorunlar gibi gelmedi açıkçası...aslında sorunların geneli maddi şeyler....
Konu sahibinin yazdıklarından çıkardığım....sadece,erken evliliğin bıkkınlığı!
Daha yaşı çok genç...pekala bir iş bulup çalışabilir...eskileri deşip...yeni olmuş gibi kendine dert edinmesinden ben bunu
çıkardım.
.