Adaletsiz kaynana

Meraba arkadaşlar kaynanamla aynı apartmandayim kirada da evimz var kaynanamm o evi kirasını bize vermiyor diğer kardeşlerinin de var evi onlar kirasını alıyorlar ,bizim kirayla kaynanam ev vergilerini oduyir herkesin diğerlerinin çocuklarına okul kıyafeti falan alıyor ,ben de calisiyorumm hakkima girllildigini düşünüyorum çünkü ben çalışırken eşim kirasını ortada kullandırılır,bı kaç kez istedik vergiler anca oluyor dedi yine istedik düğün zamanı abisinin kırasindan eşya harcanmış ona borç oduyir msz düğün olali 6yil oldu şimdiye borç minkalir diye düşünüyorum ,bir de evin 2 odasını babam aldı 2 beyaz eşyayı babam aldı ne düğün borcu diyorum ,siz olsanız yerimde nendusunursnz naparsnz
kiradaki ev kime ait, su ankı oturdugunuz kıme aıt bılemedıgım ıcın net yorum yapamıyorum

Kayinbabam vefat etti evler paylaşıldı ama kaynanamın üzerinde her kardeş kendi kirasını alıyor
bizdeki durum olmus ve daha cok sıkıntı cekersınız maalesef

ıster vefat olsun ıster olmasın. anne baba elbette vermek zorunda degıl ama verecekse herkese adil olmalı. mesela emek veren kendısıne, ya da evler yapılırken maddı destek olan... yani hepsıne ev verecegım yerıne, adaletlı olması lazım bence benımn annem babamsa da bu.

ve bır baska krıter de, ıster vefattan once ıster sonra adını koyup herkese tapusunu vermek. cunku daha sonra ıtıraz eden dava acan kardesler oluyor mahkemeler dolu valla

Meraba arkadaşlar kaynanamla aynı apartmandayim kirada da evimz var kaynanamm o evi kirasını bize vermiyor diğer kardeşlerinin de var evi onlar kirasını alıyorlar ,bizim kirayla kaynanam ev vergilerini oduyir herkesin diğerlerinin çocuklarına okul kıyafeti falan alıyor ,ben de calisiyorumm hakkima girllildigini düşünüyorum çünkü ben çalışırken eşim kirasını ortada kullandırılır,bı kaç kez istedik vergiler anca oluyor dedi yine istedik düğün zamanı abisinin kırasindan eşya harcanmış ona borç oduyir msz düğün olali 6yil oldu şimdiye borç minkalir diye düşünüyorum ,bir de evin 2 odasını babam aldı 2 beyaz eşyayı babam aldı ne düğün borcu diyorum ,siz olsanız yerimde nendusunursnz naparsnz
Yani çok karışık yazmışsınız kira dediğiniz her ay ne kadar tutuyor? Bir de eşiniz kendi mi veriyor bu parayı annesine götürüp eline mi sayıyor bence sizin bilmediğiniz bir tezgah var orda

Aynen öyle eşimin 2 tane var diğer kardeşlerden 1 tane fazla zamanjnda eşimle abisi bi yerden arsa degismisler abisi eşime ev vermiş diğerlerinde 1 er kira esimde 2 kira var ama diğer arsayla degisilen yeri kaynanam ortak vergilere toeunlarinin okul kıyafetlerine veriyor
Ben ortada bir haksızlık göremiyorum bütün kardeşler esinizde dahil olmak üzere evlerinde kira vermeden oturuyor + 1 evin kirasını alıyor eşiniz ve kardeşleri ,diğer 3. Evin kirasını niye versin kayınvalide sözde esinizinmis 3.ev ben pek zannetmiyorum 3.evin kirası eşinize verilmiş olsa asıl haksızlık diğer kardeşlere olur 2 evden kira alıp birinde de kira vermeden oturmak, kayınvalide en doğruyu yapmış o evin kirasını kimseye vermiyor ev vergilerini ve diğer ihtiyaçlarını ödüyor.

Ben ortada bir haksızlık göremiyorum bütün kardeşler esinizde dahil olmak üzere evlerinde kira vermeden oturuyor + 1 evin kirasını alıyor eşiniz ve kardeşleri ,diğer 3. Evin kirasını niye versin kayınvalide sözde esinizinmis 3.ev ben pek zannetmiyorum 3.evin kirası eşinize verilmiş olsa asıl haksızlık diğer kardeşlere olur 2 evden kira alıp birinde de kira vermeden oturmak, kayınvalide en doğruyu yapmış o evin kirasını kimseye vermiyor ev vergilerini ve diğer ihtiyaçlarını ödüyor.
Ben de böyle anladım. Tüm kardeşlerin oturduğu evden kira alınmıyor ve bir ev kirası alıyorlar. Ancak konı sahibi iki ev kirası istiyor ve verilmediği için cıngar çıkarıyor diye anladım. Ama doğru düzgün açıklamadığından pek anlaşılmıyor

X