- 27 Nisan 2012
- 15.151
- 17.749
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alamadığınız kira da 5bin₺. 5bin lira için her gün eşinizle kavga ettiğinize değiyor mu? Belli ki eşiniz bizim ihtiyacımız yok ben almayacağım diyor annenize o da harcıyor. Kaynanaya kızmaya gerek yok. Peşini bırakın artık size de yazık.Apartmana bakım yapıldı aidat 2500tl bizim 2evbvar zaten kiranın 5000i aidata gidiyor kalan 5000 i de ortada yeniliyor
Bu kaçıncı konunuz?Meraba arkadaşlar kaynanamla aynı apartmandayim kirada da evimz var kaynanamm o evi kirasını bize vermiyor diğer kardeşlerinin de var evi onlar kirasını alıyorlar ,bizim kirayla kaynanam ev vergilerini oduyir herkesin diğerlerinin çocuklarına okul kıyafeti falan alıyor ,ben de calisiyorumm hakkima girllildigini düşünüyorum çünkü ben çalışırken eşim kirasını ortada kullandırılır,bı kaç kez istedik vergiler anca oluyor dedi yine istedik düğün zamanı abisinin kırasindan eşya harcanmış ona borç oduyir msz düğün olali 6yil oldu şimdiye borç minkalir diye düşünüyorum ,bir de evin 2 odasını babam aldı 2 beyaz eşyayı babam aldı ne düğün borcu diyorum ,siz olsanız yerimde nendusunursnz naparsnz
Zamanında kayınpederime kira ödemiş insanım ben...Burda da herkes kayınvalide galuba ,size kayınvalideniz aynı şeyleri yapsa sanki sesiniz çıkmayacak
Tamam bizim degil ama diğer kardeşler kiralarını alıyor biz alamıyoruz ortada haksızlık varTamam da ev sizin değil ki tapu kiminse söz hakkı onun olur ister çocuklarına verir ister torunlarına harcar ister hayır yapar
burada iş eşiniz de oda seslenmiyorsa sizin yapacak bir şeyiniz yok
Herkesi kendiniz gibi sanmanız çok hoş. Eltim ve kaynım kpnin alt katında kira vermeden oturuyor, biz eşimle kirada oturuyoruz. Bilmem anlatabildim mi?Burda da herkes kayınvalide galuba ,size kayınvalideniz aynı şeyleri yapsa sanki sesiniz çıkmayacak
Haksızlık yok demedim haksızlık vardır ama bunu dile getirmek için eşiniz ailesi ile konuşacak evlat ayrımı yapıyorsunuz onlar haklarını alıyor bana hakkı mı verin yeni yılda kirayı ben alacağım dire konuşma yapması lazım siz her seferinde eşinizle kavga ederseniz sizin huzurunuz bozulacak burada iş eşinize düşüyor sizin de söz hakkınız yok maalesefTamam bizim degil ama diğer kardeşler kiralarını alıyor biz alamıyoruz ortada haksızlık var
Ozaman neden evimiz diyorsun ? sizin değil bu durumda kayınvalidenizin kayınpederinizin evi ama sizin değil! Bukadar sahiplenmeyin başkaların malını kusura bakma..eşin ailesiyle bu ayrımcılığı konuşacak seninle hiç bir ilgisi yok bence bu konunun. Eğer diğer evlatlara yapılıyor eşine aynı değer verilmiyorsa demek ki anne oğul veya baba oğul arasında bir uyuşmazlık var, buna benzer şeyler yaşadım. Tamamen değer konusu maalesef ben olsam taşınırım ayrımcılık göreceğime kiramı başkasına öderim daha iyi.Evler kaynanamın üzerinde satturmaz
Ben de öyle anladım vallaBu konuyu 100 kere açtınız. Üstelik yarım yamalak anlatıyosunuz. Arsalar değişmiş bilmem ne bir şeyler anlatıyorsunuz ama ne anlattığınız belli değil. Benim anladığım ortada adaletsiz bir şey yok. Eşinize iki tane daire kalmış (yukarda öyle yazmışsınız). Tüm aile üyeleri de halinden memnun siz kendi kendinize kurulup kurulup konu açıyorsunuz
Babası yok anlaşmazlık da yol anne oğul arası aksine her işine eşim koşar ,eşim taşınsa ben de taşınacak ama tasinmiyorOzaman neden evimiz diyorsun ? sizin değil bu durumda kayınvalidenizin kayınpederinizin evi ama sizin değil! Bukadar sahiplenmeyin başkaların malını kusura bakma..eşin ailesiyle bu ayrımcılığı konuşacak seninle hiç bir ilgisi yok bence bu konunun. Eğer diğer evlatlara yapılıyor eşine aynı değer verilmiyorsa demek ki anne oğul veya baba oğul arasında bir uyuşmazlık var, buna benzer şeyler yaşadım. Tamamen değer konusu maalesef ben olsam taşınırım ayrımcılık göreceğime kiramı başkasına öderim daha iyi.
yani oturduğunuz ev artı 1 kira alıyorsunuz 2.evin kirasını istiyorsunuz değil mi ?Aynen öyle eşimin 2 tane var diğer kardeşlerden 1 tane fazla zamanjnda eşimle abisi bi yerden arsa degismisler abisi eşime ev vermiş diğerlerinde 1 er kira esimde 2 kira var ama diğer arsayla degisilen yeri kaynanam ortak vergilere toeunlarinin okul kıyafetlerine veriyor