- 11 Eylül 2020
- 2.200
- 560
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
sanki benim kızımı anlattınız :)Aynı sıkıntıları 9 yaşındaki kızımla yaşıyoruz. Az önce ıspanak yaptım diye kriz çıktı. Hanım ağa ıspanak sevmiyormuş, neden yapmışım.
Çünkü sadece onun istekteklerini yapmak zorunda olan köleyim.
Aç aç oturuyor şimdi
Benim kızım özünde sakindir. Şu an sınıf arkadaşları ile sorun yaşıyor. Yanlız kalıyor ve bu onu daha sinirli yapıyor. Bağırması bitince sarılmaya ihtiyacın var galiba dedim. Ve sarılırken okulda yaşadığı sorunu anlattı.
Akademik olarak çok iyi sayılmaz. Yapacak bir şey yok. Kuşlar uçar, balıklar yüzer. Eğer balıktan uçmasını istersek kendini beceriksiz sanar.
Buarada ben bitkisel bir sakinleştirici kullanıyorum. Başka türlü 3 çocukla idare edemiyorum. Herşeye rağmen anın tadını çıkarmaya çalışın. Gün gelecek bu günleri özleyeceğiz.
sanki benim kızımı anlattınız :)
büyük kızım da 9 yaşında, ve arkadaşlarıyla ilgili problemler yaşıyor ve dersleri de ne yazık ki çok parlak değil, bir de işitme engelli olduğu için cihaz kullanıyor olmasına da şu ara çok takılmaya başladı
dolayısıyla evde sürekli gerginlik hali hakim, ben sakin olmaya çalışıyorum ama sanki inadına yapar gibi bam telime basıyor da basıyor
bitkisel sakinleştiri kendiniz için kullanıyorsunuz sanırım adı nedir sakıncası yoksa, benim de ihtiyacım var çünkü
ben de derslerini çok takmıyorum açıkcası, üzüldüğüm şey geride kaldığı için kendisi de üzülüyorBu yaşın özelliğini. Benjm kızımda fiziksel olarak arkadaşlarından geride kaldı. Yüzü gülsün de artık dersleri çok takmıyorum.
Aile hekiminize sorun pasif Lora içerikli bir ilaç.
ben de derslerini çok takmıyorum açıkcası, üzüldüğüm şey geride kaldığı için kendisi de üzülüyor
tamam teşekkürler, sorayım ben
Fiziksel olarak derken boy kilodan mı bahsediyorsunuzBu yaşın özelliğini. Benjm kızımda fiziksel olarak arkadaşlarından geride kaldı. Yüzü gülsün de artık dersleri çok takmıyorum.
Aile hekiminize sorun pasif Lora içerikli bir ilaç.