Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy insallah 😊 var mi yok mu diye beklemek cokkk yoruyo varsa da yoksa da bilmek istiyoruz aslinda
Sabır bu kadar kutsal bir imtihan olmasaydı, peygambere vermezdi güzel Allahım. Onlar nelere sabretmişler biz zamana sabredemiyoruz. Ben bu ay kendime söz verdim test yapmadan beklicem canim

Canim benim bitane oğlum var 10 yasında ona hamileliğimde ha oldum ha olucam diyordum adet belirtileri ile gebelik belirtileri o kadar benziyor ki o yüzden umutsuzlanma. Farklı belirtiler yasıyorsan onu takip et mesela ben simdi sana yazarken kasiklarimdaki agri kendini hissettiriyor
Allah bağışlasın canim🙏Öyle valla anlayamiyorum kendimi bazen hamile gibi hissediyorum bir iki gün sonra adet olucam sanirim diyorum çok ama çok benziyor..Uyku halim yorgunlugum..bunlar da adet dönemi oncesi gibi.Bakalim merakla bekliyorum

Allah bağışlasın canim🙏Öyle valla anlayamiyorum kendimi bazen hamile gibi hissediyorum bir iki gün sonra adet olucam sanirim diyorum çok ama çok benziyor..Uyku halim yorgunlugum..bunlar da adet dönemi oncesi gibi.Bakalim merakla bekliyorum
Senin belrtilerin neler peki Serap?

Sabır bu kadar kutsal bir imtihan olmasaydı, peygambere vermezdi güzel Allahım. Onlar nelere sabretmişler biz zamana sabredemiyoruz. Ben bu ay kendime söz verdim test yapmadan beklicem canim
cok dogru soyluyosun tatlim sabir ne zor sey gercekten.. ben de beklicem diyorum ama birilerinden surekli biseyler duyuyorum seni ruyamda hamile gordum diyenler hamile misin bi tuhaf bakiyosun diyenler sana bo guzellik gelmis hamile misin diyenler vs vs. insan ister istemez umitleniyo ve sabirsizlaniyo

Bu arada hicbir sorun olmamasina ragmen gebelik olmuyorsa bir de enfeksiyon var mi diye baktirin kizlar siz normal akıntı diye dusunursunuz oysaki hafif enfeksiyon vardir genellikle fitil verir doktorlar. Annem de dahil cevremde fitil kullandiktan sonra hamile kalan cok var bunu goz ardi etmeyin derim
Bu ay fıtil kullandım bitmedi gerçi hala ovulasyon günlerimi değerlendirdim bat 15 temmuz heyecanla bekliyorum inşallah bu ay nasip oluuurrr. İlk defa ovulasyon kanamam oldu bu ay. Fitile devam etsemmi kızlar ne dersiniz ? Biokadin fitil.

Bu ay fıtil kullandım bitmedi gerçi hala ovulasyon günlerimi değerlendirdim bat 15 temmuz heyecanla bekliyorum inşallah bu ay nasip oluuurrr. İlk defa ovulasyon kanamam oldu bu ay. Fitile devam etsemmi kızlar ne dersiniz ? Biokadin fitil.
kac tane fitil vardi icinde 7 tane mi

Bu arada kızlar testte hemen cikmayabiliyor geçen sene adetimin üstünden 7 gün geçti oylelikle çıkmıştı benim çift çizgi. Hemde hiç beklemedigim halde korunurken hamile kalmıştım.

14 mu 🤔 niye o kadar cokmus ki Allah Allah. Fitil kullanirken iliski olmuyo zaten ama 14 gun pes pese kullansan bu kez de be ek yapmaya firsat kalmaz ee nolcak simdi
Fitil kullanırken ilişki olmadı 8 tane kullandım ovulasyon dönemi ara verdim çalışma yaptık 😀 hatta ovulasyon dönemi kanamam oldu ilk defa . Doktor vermişti geçen ay rahim ağzında hafif kizariklik var dedi çok önemli değil ama önlem alalım dedi ilişkiye ara vermene gerek yok dedi . Anneme gittim memlekete o ara kullandım 8 tane . 6 tanesi duruyor öylece . Bekliyim en iyisi. Bu fitil bildiğin tendurduyot .

Fitil kullanırken ilişki olmadı 8 tane kullandım ovulasyon dönemi ara verdim çalışma yaptık 😀 hatta ovulasyon dönemi kanamam oldu ilk defa . Doktor vermişti geçen ay rahim ağzında hafif kizariklik var dedi çok önemli değil ama önlem alalım dedi ilişkiye ara vermene gerek yok dedi . Anneme gittim memlekete o ara kullandım 8 tane . 6 tanesi duruyor öylece . Bekliyim en iyisi. Bu fitil bildiğin tendurduyot .
valla ben iki tane fitili zor kullandim 😀 o da beni mahvetti burnumdan geldi valla 😂

kizlar enimde catlamanin uzerinden 12 gun gecti hic bi belirtimde yok sadece goguslerim 5 gundur falan cok cok buyudu ni sey durtup duruyor test yap diye 😀 sali gunu bat beklesemmi yapsammi cikmazsa uzulcem goguslerimin durumundan dolayi cok umutlaniyorum eger adet olursam bu ay cok uzulcem cunku ilk defa gogsum boyle oluyor

Kizlar benim bat 13 temmuz korunmayali 3. Ayımız bu ay . geçen ay regl sadece 1.5 gün sürdü korunmayı bıraktık diye sanırım . Akıntım çok var ve karnımda batmalar var sadece .ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum bazi yazilanlari okuyorum herkes hissediyor birşeyler ama bende tık yok 😂 sizinle beraber bekliycem inşallah güzel haberler alırız

Back