Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim biraz erken olmus senin ki dun ki arkadas 7 8 gunde ogrenmis ama herkesin oyle olmayabilir tabi biraz daha beklemelisin bnceMrb kizlar bnm bat 13 temmuz dayanamadim test yaptim negatif sizce daha erkenmi
Belirtilerim ise gogus agrisi akinti ve kasik agrisi
Eki Görüntüle 2286384
Evet canim erken yaptimcanim biraz erken olmus senin ki dun ki arkadas 7 8 gunde ogrenmis ama herkesin oyle olmayabilir tabi biraz daha beklemelisin bnce
canim fotoda gormek cok zor burdan belli olmuyor ama sen goruyorsan bilmiyorum tekrarlarsin testini adet yaklasincaEki Görüntüle 2286388
Hafif cizgi goruyormusunuz kizlar
Zaten oyle yapacam artikcanim fotoda gormek cok zor burdan belli olmuyor ama sen goruyorsan bilmiyorum tekrarlarsin testini adet yaklasinca
Benmde bu ay 7.ayım inşallah olur çok istiyoruzİlk hamileliğime 7 ay sonra kaldım ben, çok normal bi süreç senin ki canım hiç kafana takma ve oluruna bırak...
Insallah canimBenim bat 10 ve 12 temmuz okadr heycanlı bekliyorum ki bu ay 7 ay oldu korunmayı bırakalı bebek istiyoruz çok fazla ilk aylar çok fazla stres yapıyorduk eşimle başım agrısa hamilemiyim acaba diye psikoljik olarak yoruyordum kendimi ama özellikle son 3 aydır hiç takmıyorum ilişkiyi bebek için degil normal şekilde yaşıyordum ama bu ay bişeler oldu bana göğüslerim felaket acıyo uc kısımlarınn kenarları biraz morardı ve biraz strese girsen biraz yorulsam son bir haftadır midem bulanıyor kusmuyorum ama afedersiniz hep bi ögürme geliyor birde cinsel istegim normalde çok yoktur ama bu hafta hiselerimde fazlaca artış hissediyorum umarım bunlar bebeğimin bana hissettirdikleridir♥![]()
Amin canım allahım isteyen ve annelik babalık görevini güzel yapabilecek herkesede nasip etsin inşallah beklemek çok zor ilk evlendgmde bu kadar zor oldugunu hiç bilmezdimInsallah canim
Insallah bebeginiz olur
Bende cok istiyorum allah buyuk bakalimm artik
Evet gercektende cok zor ben evlenmeden once esime dedim 2 yil bebek getirmicem diye ama insan evlendikten sonra cok istiyorAmin canım allahım isteyen ve annelik babalık görevini güzel yapabilecek herkesede nasip etsin inşallah beklemek çok zor ilk evlendgmde bu kadar zor oldugunu hiç bilmezdim![]()
Benim inanılmaz kasık ağrım var, birde göğüslerim çok hassaslaştı. İğnenin etkisi olabilir belki diyorum ama hamile de olabilirim. Bakalım bekliyoruz son 3 gün canım...Senin belrtilerin neler peki Serap?
Evet haklısın, az önce ofiste bir arkadaşım geldi yanıma beni rüyasında beyaz bir elbiseyle görmüş ve göbek atıyormuşum. Hadi gelde test yapma :)cok dogru soyluyosun tatlim sabir ne zor sey gercekten.. ben de beklicem diyorum ama birilerinden surekli biseyler duyuyorum seni ruyamda hamile gordum diyenler hamile misin bi tuhaf bakiyosun diyenler sana bo guzellik gelmis hamile misin diyenler vs vs. insan ister istemez umitleniyo ve sabirsizlaniyo
Aleyküm selam canım, seninle aynı günü bekliyoruz. Hadi bakalım hayırlısı inşallah.Selamun aleyküm hanımlar benimde bat 11 temmuz beklemedeyim![]()
Ne için kullanıyorsun fitili canım?Bu ay fıtil kullandım bitmedi gerçi hala ovulasyon günlerimi değerlendirdim bat 15 temmuz heyecanla bekliyorum inşallah bu ay nasip oluuurrr. İlk defa ovulasyon kanamam oldu bu ay. Fitile devam etsemmi kızlar ne dersiniz ? Biokadin fitil.
Heee, yara amaçlı. Ben 1 yıllık falan evliyken aynı durumu yaşadım. Bana da fitil vermişti doktor. Ben çok zorlandım onu kullanmaya, sonra dondurdular ve geçti. Bidaha da hiç olmadı hamd olsun.Fitil kullanırken ilişki olmadı 8 tane kullandım ovulasyon dönemi ara verdim çalışma yaptıkhatta ovulasyon dönemi kanamam oldu ilk defa . Doktor vermişti geçen ay rahim ağzında hafif kizariklik var dedi çok önemli değil ama önlem alalım dedi ilişkiye ara vermene gerek yok dedi . Anneme gittim memlekete o ara kullandım 8 tane . 6 tanesi duruyor öylece . Bekliyim en iyisi. Bu fitil bildiğin tendurduyot .
Üzülme canım bende evliliğimin ilk yıllarında aynı sıkıntıları çok yaşadım. Hepsi geçti, sende toparlarsın inşllah.Geçen sene hamileydim kürtaj oldumenfeksiyon yara derken alıştım bende . Daha 1 yıllık evliyim .