Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 12 temmuz kasık ağrısı var sadece bir belirtim yok sabah test yaptım negatif ☹️

Kızlarrrr herkese merhabalar bu ay sıkı bir şekilde ovülasyonumu takip ettim ve değerlendirdim şimdi 12 temmuz bekliyorum sizler ne durumdasiniz birbirimize destek olabiliriz yaşadığınız belirtiler var mı ? Benim ilişkiden sonra genellikle afedersiniz özür diliyorum ama yumurtaligim kabul etmiyormu anlamadım spermler dışarı çıkıyor tuvalete girmiyorum uzun süre yatıyorum ama dışına çıkıyor hep aynı sorunu yaşayan var mı bu ay çok umitlendim hayırlısı bakalım 😌
Bende de aynı durum var canım geri geliyor normalmiş ama :) benimde adetim 12 gün gecikti hala adet olmadım 4 gün önce idrar testi negatif çıktı :)

Bende de aynı durum var canım geri geliyor normalmiş ama :) benimde adetim 12 gün gecikti hala adet olmadım 4 gün önce idrar testi negatif çıktı :)
2286298

Adet tarihim 11-12 temmuz
Kan da verdim bugün. 14,23 çıktı beta 😊

bide ben en cok hangi gunleri degerlendirdiniz gebelerde onu merak ediyorum ovulasyo. testi kullandiysaniz eger bu konudada bilgi verirmisiniz :)
Veririm tabiki. Benim ovulasyon testim 26 haziranda pik oldu. 27 haziranda çatladı. Biz 25-26-27-28-29 haziranı değerlendirdik 🤭 Çok yoğun sarı-beyaz akıntım ve arada kasığım kalp gibi pıt pıt seğiriyordu. 5 gün bal-tarçın-çörekotu yaptım. Adetimin bittiği gün süt maydonoz buharı yaptım tek gün.

Tebrikler canım inşallah sağlikli şekilde kucagina alirsin🙏Adet tarihin 11-12 temmuzsa erkenmi yunurtladin acaba erkenden ögrenmişsin çünkü ne güzel☺😍Yumurtlama tarihin neydi canim ?
Erken döllenme muhtemelen 😊 10. Günde yumurtladım ben normalde 12. Günde yumurtluyodum. Bal tarçın çörekotu 2 gün erken geliştirdi muhtemelen.

Erken döllenme muhtemelen 😊 10. Günde yumurtladım ben normalde 12. Günde yumurtluyodum. Bal tarçın çörekotu 2 gün erken geliştirdi muhtemelen.
Peki canim son olarak son adet tarihin neydi gebelik oncesi kusura bakma ama çok soru sorduk heyecandan meraktan:)))🙈

Back