• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim alabilecek durumdaysan erken gebelik testi alip yap istersen kendine eziyet etme simdi tam hatirlamiyorum adet gunlerini ama sanki olsa gec cikmazdi ama iste eminde olamiyor insan
Dogru diyon ben kesin hamile degilim en iyisi beklemek

Canim 5dk dan sonra olan çizgiler gecersizdir diye okumuştum.Bunun süresi sanirim 5dk eğer geçmediyse 5dk yi hamile olabilirsin sen artik direk kan testi yap.
Evet bende oyle biliyom ama bi umut iste bide adetime daha var ya

Kızlarrrrrrrrrr test aldırdım eşime yarın sabah test yapacam inşallah çift çizgiyi görürüm dua edin :dua: :dua::anneadayı::KK76:
Bende bugun aldim hatta akşam üzeri yaptim da çıkmadı.. yarin sabah tekrarlayacagim ilk idrarla.. çok bulantim var ama adet öncesi de bulantim olur o yüzden onu belirtti saymiyorum :)

Bende bugun aldim hatta akşam üzeri yaptim da çıkmadı.. yarin sabah tekrarlayacagim ilk idrarla.. çok bulantim var ama adet öncesi de bulantim olur o yüzden onu belirtti saymiyorum :)
Hayırlısı inşallah canım umarım ikimizin de vardır bir şeyler bat ne zaman ki senin

Kızlar sabahı bekleyemedim az önce yaptım testi bir müjdeli haber de ben vericem galiba :KK49:ama dosya ekleden yada resim kısmından telefonumun galerisi açılmıyor:işsiz: aktif olarak yeni kullanmaya başladım ya da ben yapamıyorum:KK51:

Kızlar sabahı bekleyemedim az önce yaptım testi bir müjdeli haber de ben vericem galiba :KK49:ama dosya ekleden yada resim kısmından telefonumun galerisi açılmıyor:işsiz: aktif olarak yeni kullanmaya başladım ya da ben yapamıyorum:KK51:
Yaa bat a kaç kalaydı çok güzel haber💕

Back