Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru diyon ben kesin hamile degilim en iyisi beklemekcanim alabilecek durumdaysan erken gebelik testi alip yap istersen kendine eziyet etme simdi tam hatirlamiyorum adet gunlerini ama sanki olsa gec cikmazdi ama iste eminde olamiyor insan
Beklicem artik sen ne yaptin cnm2 gün kalmasına az kaldı bak.. Sabret bak ☺
Evet bende oyle biliyom ama bi umut iste bide adetime daha var yaCanim 5dk dan sonra olan çizgiler gecersizdir diye okumuştum.Bunun süresi sanirim 5dk eğer geçmediyse 5dk yi hamile olabilirsin sen artik direk kan testi yap.
hayir tatlim ac olmana gerek ac misin diye sormuyolar zatenarkadaslar sormustum ama arada kaynadi hormon testine ac mi gitmek gerekiyor ?
ay yazamadim ac olmana gerek yok dicektimhayir tatlim ac olmana gerek ac misin diye sormuyolar zaten
İlk defa yüksek çıktı. 10 ay önce hamile kalmıştım kaybim oldu . İnşallah hemen düzelir. Bi yeri duzeltirken başka yer bozuluyorBurcu tsh çok yüksek.
Ben 4e yakın hamile kalabilmiştim.
İlaç kullanırsan hemen düşer..
Bizim aile hekimi hepsine bakiyor ama önce bir danis derim.canim aile hekimonde hormon testine gidicem bende adetin 2 gunu olacak yarin sonuclari kadin doguma gosteriyim diyordum aile hekimide bakiuor mu
Ben bekliyorum.. Bugun çok basım döndüBeklicem artik sen ne yaptin cnm
Bende bugun aldim hatta akşam üzeri yaptim da çıkmadı.. yarin sabah tekrarlayacagim ilk idrarla.. çok bulantim var ama adet öncesi de bulantim olur o yüzden onu belirtti saymiyorum :)Kızlarrrrrrrrrr test aldırdım eşime yarın sabah test yapacam inşallah çift çizgiyi görürüm dua edin![]()
![]()
Bizim aile hekimi hepsine bakiyor ama önce bir danis derim.
saolun kizlar. sekreterine sordum hormon testi yapiyoruz demisti sonuclarini ben kadin doguma gosteririm diye dusundum uzmanlik alanlari diye ama esimede hormon testi yaptircaz onunkine aile hekimi bakar oyleyse.ay yazamadim ac olmana gerek yok dicektim
Hayırlısı inşallah canım umarım ikimizin de vardır bir şeyler bat ne zaman ki seninBende bugun aldim hatta akşam üzeri yaptim da çıkmadı.. yarin sabah tekrarlayacagim ilk idrarla.. çok bulantim var ama adet öncesi de bulantim olur o yüzden onu belirtti saymiyorum :)
Benim bat 12 si ama bazen gecikme olabiliyor. İnşallah Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini versin :)Hayırlısı inşallah canım umarım ikimizin de vardır bir şeyler bat ne zaman ki senin
Insallah hamileliktendir cnm ovu testi yapsana elinde varsaBen bekliyorum.. Bugun çok basım döndü
Amiiiinnnnn canım benim de 12Benim bat 12 si ama bazen gecikme olabiliyor. İnşallah Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini versin :)
ben 30 luyu 1 ayda bitirdimInsallah hamileliktendir cnm ovu testi yapsana elinde varsa
İnşallah canim hayirli haberlerle dönKızlarrrrrrrrrr test aldırdım eşime yarın sabah test yapacam inşallah çift çizgiyi görürüm dua edin![]()
![]()
Yaa bat a kaç kalaydı çok güzel haberKızlar sabahı bekleyemedim az önce yaptım testi bir müjdeli haber de ben vericem galibaama dosya ekleden yada resim kısmından telefonumun galerisi açılmıyor
aktif olarak yeni kullanmaya başladım ya da ben yapamıyorum
![]()