Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlısı olsun Adetinizden ne kadar süre önce öğrendindiniz bir de ovülasyon testi yapmış mıydınız?
Tesekkur ederim canimm☺☺Ovulasyon testi yapmadim takvime gorede gitmedim adetim bittikten hemen sonra calismalara basladim yani adetim 17haziran bitti. 17-23haziran arasini degerlendirdim muhtemelen o gunlerden birinde hamile kaldim.Adete 2gun kala bugün ögrendim adetim cumaydi

Tahmini yumurtlamadan itibaren canim sag yada sol kasigimda siddetli agri ve belime vuruyordu pesine gögüslerim cok acimaya basladi
Aynı bendeki belirtileri anlatıyorsun ama eşimin tahlil sonuçlarına göre zor gibi geliyor eğer gebe kalırsam mucize olur

Benim şu durumu da değerlendirir misiniz?

Kuzum bizim oralarda derler ki kirpikler birbirine yapışır gebelik önceden öyle anlasiliyormuş ay merak ettim sendede öyle bişey oldumu sıklaşıp birbirine yapistimi
Kirpiklerim normaldese sıkıdır ama.öyle birşey dikkatimi cekmedi canim ama tirnaklarim hizli uzadi cok tatile yormuştum.suya girmekten ama gebelikte cok hizli uzarmiş..

Bence yap canimm sonunda ogreniceksin er yada geç
Korkuyorum bişey çıkmasın senin erken döllenme olmuş diye çıktı dimi ikimizin de aynı çünkü bat ı Cuma günü ama işte ya benimki erken döllenme değilse çıkmazsa boşuna üzülecem

Hayırlısı olsun öncelikle size bir iki soru sormak istiyorum ovülasyon testi yapmıştınız hangi günleri değerlendirdiniz birde ne kadar süre sonra belirtileriniz başladı teşekkür ederim.
Kuzum benim yumurta çatlama 27 si oldu 26-28-29 tarihlerini değerlendirdik ve bende belirtiler 30-1 gibi başladı yaklaşık çatlamadan 3-4 gün sonra ama demek ki o belirtiler yerleşme imiş

Anladım canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende bu ay ovülasyon testi yaptım bakalım hayırlısı beklemedyim

Korkuyorum bişey çıkmasın senin erken döllenme olmuş diye çıktı dimi ikimizin de aynı çünkü bat ı Cuma günü ama işte ya benimki erken döllenme değilse çıkmazsa boşuna üzülecem
Muhtemelen erken dollenmeden cikmis olabilir canim evetBende ellerim.titreye titreye yaptm testi elimde tutamiyodum titremekten..
Negatif cikarsa üzülecektim ama pozitif çıktı inşallah kan testiyle doğrulanır.
Sende belki adet gecikmesinden sonra cikar gec dollendiyse..
Umarim hamilesindir

Kuzum benim yumurta çatlama 27 si oldu 26-28-29 tarihlerini değerlendirdik ve bende belirtiler 30-1 gibi başladı yaklaşık çatlamadan 3-4 gün sonra ama demek ki o belirtiler yerleşme imiş
Anladım canım bakalım bizde güzel haber alıcak mıyız sizler gibi

Alırsınız tabi kuzum inşallah en kısa süre de alırsınız bence ovilasyon tersi ile takip yap ben testi kullanmaya başladığım ilk ayda hamile kaldım test sayesinde
Bende yaptım hemen yumurtlamayı yakaladım ama fazla gün değerlendirmediğimizi düşünüyorum o yüzden pek ümidim yok ama bakalım nasip.

Teşekkür ederim canım inşallah senin de kan testinde çıkar güzel haberlerini bekliyorum bakayım ben de yaparsam burdan yazacam yarın ya da en geç Cuma yapacam aslında adeti beklemek en iyisi regl Cuma günü gelirse boşuna test yapmış olurum ama tabi her şey Allahtan

Kızlar belirti yok diye üzülmeyin gecen ay bütün belirtileri test pozitif olmasına ragmeen adet oldum bu ay hiç belirtim yok diye umutlabmadım ama 10.gün hayalet cizgi cıktı 2 gün sonra tekrarladım silik cizgi var bat yarın kan vericem görelim Bi Mevlam neyler

Hayırlısı olsun canım güzel haberi alırsın inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…