- 21 Kasım 2016
- 1.192
- 1.351
- 133
Hayırlısı olsun canım güzel haberi alırsın inşAllah![]()
Amin canım hepimiz inşAllah Rabbim aratmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım güzel haberi alırsın inşAllah![]()
Saol canimYa inşallah vardır bebiş, hangi markalar daha iyi gebelik testinde ?
Insallah canim bnmbence var tatlim kesin yaa yoksa hic cikmazdi ❤❤❤
Canim bata 3 gun var bat gunude yapacam insallah hamileyimdir isteyen herkeze nasip olsun allahimmCanım sanki var gibi silik bi çizgi inşAllah vardır kan testi versen çıkabilir.
Canim uzulmeBiraz önce regl oldum adet kanım geldi![]()
Canım sayı çok iyi ancak önemli olan A4 burda onun yüksek olması gerekiyor 30 civarı yaniEki Görüntüle 2287358
Kızlar anlayan varsa bir bakabilir misiniz
İlaçla yükseltilir demiCanım sayı çok iyi ancak önemli olan A4 burda onun yüksek olması gerekiyor 30 civarı yani
Neyden kaynaklı olduğuna bağlı canım varikosel tipi birşeyse önce ameliyat gerekiyor değilsede takviyelerle ilerleme oluyor birde keçiboynuzu kürü mutlaka denetin bizde işe yaradıİlaçla yükseltilir demi
Keçi boynuzu özü aldım da zaten bir hafta oldu dahaNeyden kaynaklı olduğuna bağlı canım varikosel tipi birşeyse önce ameliyat gerekiyor değilsede takviyelerle ilerleme oluyor birde keçiboynuzu kürü mutlaka denetin bizde işe yaradı
Canım yok kürü başka oluyor ibrahim saraçoğlu keçiboynuzu kürü diye bi bak internettenKeçi boynuzu özü aldım da zaten bir hafta oldu daha
Sonradan cikti ama cnmBence var❤❤❤
Ben de dün yaptıgım testte1 saat kadar sonra ıkıncı cızgınin olması gereken yerde ve aynı kalınlıkta Bi gölge gördüm. Bugün 11.gün ve sonra bhcg nin iki günde ikiye katlandıgını hatırlayınca yapmadım ben.. Yani çok uzatmayım ben çok umutluyum bu sefer.. Eskiden bunu bile görmüyordum.. 2 gün sonra tekrar edelim testi zaten 3 günümüz kaldı adete de.. Benim 2 testim kaldi birini yarın sabah yapıcam diğerini adet günü.. İnşallah iyice koyulasır.. Ama napıyoruz umudumuzu hiçbi zaman kaybetmiyoruzSonradan cikti ama cnm
Kızlar yaptığınız testler erken gebelik testleri mi?Ben de dün yaptıgım testte1 saat kadar sonra ıkıncı cızgınin olması gereken yerde ve aynı kalınlıkta Bi gölge gördüm. Bugün 11.gün ve sonra bhcg nin iki günde ikiye katlandıgını hatırlayınca yapmadım ben.. Yani çok uzatmayım ben çok umutluyum bu sefer.. Eskiden bunu bile görmüyordum.. 2 gün sonra tekrar edelim testi zaten 3 günümüz kaldı adete de.. Benim 2 testim kaldi birini yarın sabah yapıcam diğerini adet günü.. İnşallah iyice koyulasır.. Ama napıyoruz umudumuzu hiçbi zaman kaybetmiyoruz![]()
Ben normal test yapmıstım dünKızlar yaptığınız testler erken gebelik testleri mi?
Onda bile çıkıyorsa bence çok iyi ya değerin demekki baya yüksekBen normal test yapmıstım dün
Keşke olsa ama 1saat sonra görülen bi gölge.. umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama yarına inşallah o gölgenin koyusunu görürümmOnda bile çıkıyorsa bence çok iyi ya değerin demekki baya yüksek![]()