• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2287358

Kızlar anlayan varsa bir bakabilir misiniz

Kızlar battan önce yaptığınız testler erken olanlardan mı yoksa normal gebelik testlerinden mi?

Neyden kaynaklı olduğuna bağlı canım varikosel tipi birşeyse önce ameliyat gerekiyor değilsede takviyelerle ilerleme oluyor birde keçiboynuzu kürü mutlaka denetin bizde işe yaradı
Keçi boynuzu özü aldım da zaten bir hafta oldu daha

Sonradan cikti ama cnm
Ben de dün yaptıgım testte1 saat kadar sonra ıkıncı cızgınin olması gereken yerde ve aynı kalınlıkta Bi gölge gördüm. Bugün 11.gün ve sonra bhcg nin iki günde ikiye katlandıgını hatırlayınca yapmadım ben.. Yani çok uzatmayım ben çok umutluyum bu sefer.. Eskiden bunu bile görmüyordum.. 2 gün sonra tekrar edelim testi zaten 3 günümüz kaldı adete de.. Benim 2 testim kaldi birini yarın sabah yapıcam diğerini adet günü.. İnşallah iyice koyulasır.. Ama napıyoruz umudumuzu hiçbi zaman kaybetmiyoruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben de dün yaptıgım testte1 saat kadar sonra ıkıncı cızgınin olması gereken yerde ve aynı kalınlıkta Bi gölge gördüm. Bugün 11.gün ve sonra bhcg nin iki günde ikiye katlandıgını hatırlayınca yapmadım ben.. Yani çok uzatmayım ben çok umutluyum bu sefer.. Eskiden bunu bile görmüyordum.. 2 gün sonra tekrar edelim testi zaten 3 günümüz kaldı adete de.. Benim 2 testim kaldi birini yarın sabah yapıcam diğerini adet günü.. İnşallah iyice koyulasır.. Ama napıyoruz umudumuzu hiçbi zaman kaybetmiyoruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kızlar yaptığınız testler erken gebelik testleri mi?

Onda bile çıkıyorsa bence çok iyi ya değerin demekki baya yüksek🙈
Keşke olsa ama 1saat sonra görülen bi gölge.. umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama yarına inşallah o gölgenin koyusunu görürümm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻ama bu sefer her zamankinden farklı hissediyorum

Back