- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
Canim adet gunumde tekrar yapacam bakalim artikAllah Allah niye öyle oldu acaba bugünün zamanın varsa kan ver istersen bide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim adet gunumde tekrar yapacam bakalim artikAllah Allah niye öyle oldu acaba bugünün zamanın varsa kan ver istersen bide
Eşin hangisi denk geldiyse onu almıştır bilmiyor onlarBende goruyorum ama emin olamiyorum esimede dedim niye bebetime aldin diye
Ay inşallah vardır ya dua et bize nolurYakin bir arkadaşimin da hamileligin basindan beri sol bacagimda agri vardi demisti![]()
Oda dedi bilmiyorum yoksa baska marka alirdimEşin hangisi denk geldiyse onu almıştır bilmiyor onlar![]()
kiz var galiba silik cizgi görüyorum benEki Görüntüle 2287239
Adetime 3 gun kaldi kizlar sizce varmi
Yani öyleidr biz eczaneden alırken eşim her seferinde ayrı bir marka alıyordu ben internetten toplu söyledim hem daha ucuzOda dedi bilmiyorum yoksa baska marka alirdim
Sonradan cikti ama emin degilimkiz var galiba silik cizgi görüyorum ben![]()
Bende almistim ama bittiYani öyleidr biz eczaneden alırken eşim her seferinde ayrı bir marka alıyordu ben internetten toplu söyledim hem daha ucuz
Tamam canımCanim adet gunumde tekrar yapacam bakalim artik
bence var tatlim kesin yaa yoksa hic cikmazdiSonrdan
Sonradan cikti ama emin degilim
Hayırlı olsun cok sevındım :) inşallah bizimde olur.Valla teste göre bende öyle düşünüyorum kuzum çünkü bende belirtiler yumurtlama olduktan 4 gün sonra başlamıştı belirtilerim çoktu inşallah çıkar![]()
Hayırlı olsun inşallah canım tebrikler sağlıkla ilerlesin imşallah benim de bat 12 ben de testi yapsam mı yaaaaaB
Canim benim bat 12temmuzdu
Gecen hafta pazartesi idrar testim negatifti bugün pozitiflesmiş artik ☺
Kuzum bizim oralarda derler ki kirpikler birbirine yapışır gebelik önceden öyle anlasiliyormuş ay merak ettim sendede öyle bişey oldumu sıklaşıp birbirine yapistimiCanim bazen adet gununde cikar bazen adet oncesi dollenmeye gore degisir koyulugu ama sen hamilesin bence yeni yeni cikiyor![]()
Hayırlı olsun cok sevındım :) inşallah bizimde olur.
Belirtileriniz neydi acaba bizide bilgilendırsenız
Kuzum benim belirtiler yumurtlama gününden 3 gün sonra başladı iştahım açıldı ateş basması birde üşüme tutuyordu bel ağrım kasık ağrım çoktu özellikle göğüslerim çok siste acıyordu uç kısımları da baya acıyordu birde damarlar oluştu göğsümde kahverengi kısımları genişledi son 2 gündür midem bulanmaya başladı bende baş dönmesi baş ağrısı koku hassasiyeti yok şuanda birde bütün test yaptım 2. Kez idrara çıktığımda hafif pembemsi bir akıntıyla karışık geldi
İnşallah ya hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler almak nasip olur bizedeİnşallahhhhhhh vardır da biz de burdan sevincimizi paylaşırız rüyamda karbonatla testi yapıyordum köpürüyordu hamile olduğumu öğreniyordum
inşallah hüsran olmaz sonumuz bu ay bu kadar heveslendik
Canım merhaba ameliyat olmazsa eşin yaşı ilerledikçe dahada geriye gidecek ve tedavi bile artık etki etmemeye başlyacak hem sperm sayısı az hem hareketlilik düşük hamile kalman maalesef çok zor gibi görünüyor ikna etmeye çalış bu sadece onu değil senide etkiliyor sonuç olarakMerhaba arkadaşlar bende hamile kalmak isteyen hemcinsinizim 2 yıldır bekliyorum tık yok kaç doktora gittim bir şey çıkmadı bende en son rahim filmi dediler ama sorun eşimin gidip muayene olmaması sonuçta tek kişiyle olacak bir şey değil bu her neyse arkadaşlar sonunda benim ikna edemediğim eşim kendi kendine muayene olmaya gitmeye karar verdi şükür tahlil verdik değerler şöyleydi 13 milyon sperm ama toplami 40 yazıyor bu nedir anlamadım %75 hareketsiz geriye kalan %25 in sadece %7 si ileri hareketli neyse arkadaşlar esimde varikoselde cikti doktor ameliyat dedi ama eşim uzman çavuş olmak için uğraşıyor ve ameliyat olanı almıyorlar (daha önce kazandı gitti ben istemedim geri geldi şimdi pisman geldigine) her neyse proxeed plus yaZdi kullanın 3 ay dedi 1 kutu aldık kullandık yanı sıra sürekli çerez yedirdim kabak çekirdeği yedirdim elimden geldikçe ve adetimin 10.gununden itibaren çalışmalara başladık yumurta çatlamadan önceden ilişki daha iyiymiş diye okumuştum ve arkadaşlar yumurtalarıminn catladigini 14. 15. Günler anladım o günden beri bende çok fazla bel ve kasık ağrısı başladı ve hala devam ediyor şu an sol göğsüm özellikle patlayacak gibi ve çok acı var aynı şekilde adet olacak gibi kasiklarimda ağrı bu arada 4 Gün var adete baş dönmesi gözüm kararıyor çok sık acıkıyorum dün yemek yaptım eşime kokusundan öyle rahatsız oldum ki migdem kalktı resmen yani %7 hareketli spermle de hamile kalmış olabilir miyim yada ilaç vs ise mi yaradı acaba test yapmak istiyorum ama halim yok eczaneye gidecek uzak biraz hamile değilsem nedir bendeki bu tuhaf değişiklikler ve ateşim çıktı dün gece eşim senin ateşin var dedi ama ben çok farketmedim dokununca çok sicaksin dedi çok umutlanmakta istemiyorum ama rabbim ol derse oluverir bunada inanıyorum
Öncelikle hayırlısı olsunBenim belirtilerim şunlardı merak eden arkadaşlar için.
Özellikle sabahlari başlayan gün içinde ara ara devam kasık ağrıları
Kasık batması,hapşururken,gülerken kasığıma batma agri girmesi
Yataktan kalmak istemeyişim,uykum var gibiydi hep yatsam uyuyacak gibi..
Sık acıkmam
Alnımda sivilcelenme
Ğögüslerim aşırı şiş ve ağrılı
Vajinama bir iki kere agrı girdi
Bel agrisi
Akıntı
Bire bir adet belirtileri gibiydi.Gecen hafta pazartesi idrar testi negatifti bugün pozitifleşti
Birde dün ki limon testi dibe çöktü ne kadar doğrudur bilemem ama☺☺![]()
Tahmini yumurtlamadan itibaren canim sag yada sol kasigimda siddetli agri ve belime vuruyordu pesine gögüslerim cok acimaya basladiCanim belirtiler kaç gün önceden başladı sende