Benimde göğüslerim çok hassaslaştı. acaba iğneden mi diyorum, yoksa hamile mi kaldım diyorum. Dün akşam daha önce bikaç kez çatlatma iğnesi olan bir arkadaşımla beraberdim. İğne bana hiç öyle bir etki yapmadı dedi. İnşallah hamileyizdir, test yapma canım sabret bekle.kizlar enimde catlamanin uzerinden 12 gun gecti hic bi belirtimde yok sadece goguslerim 5 gundur falan cok cok buyudu ni sey durtup duruyor test yap diyesali gunu bat beklesemmi yapsammi cikmazsa uzulcem goguslerimin durumundan dolayi cok umutlaniyorum eger adet olursam bu ay cok uzulcem cunku ilk defa gogsum boyle oluyor
Erken daha canım, ümitsizlenme. Bir arkadaş yazmış ya regl 11 hafta geçmi öyle öğrenmiş hamileleiğini.Benim de 12 temmuz kasık ağrısı var sadece bir belirtim yok sabah test yaptım negatif ☹
Benm sat 15 Haziran demekki test yapsam benimde sonuç çıkar ama hazır değilim. çatlatma iğnesi oldun mu canım?17 haziran son adet tarihim
Canım ben tedavi görmüyorum doğal yoldanBenm sat 15 Haziran demekki test yapsam benimde sonuç çıkar ama hazır değilim. çatlatma iğnesi oldun mu canım?
Maşallah Allah tamamına erdirsin.Canım ben tedavi görmüyorum doğal yoldan
Ben de 1sene diyodum evlendk 5 ay sonra bıraktık korunmayıEvet gercektende cok zor ben evlenmeden once esime dedim 2 yil bebek getirmicem diye ama insan evlendikten sonra cok istiyor
Buyuk konuşmamak lazim
Beklicez artik hersey nasipBen de 1sene diyodum evlendk 5 ay sonra bıraktık korunmayı
İnşallah geçer canım :) geçsin hemen bir de hamile kalirsam kucağıma da alsam değmeyin keyfimeee cokkk aminÜzülme canım bende evliliğimin ilk yıllarında aynı sıkıntıları çok yaşadım. Hepsi geçti, sende toparlarsın inşllah.
Geçen ay kesin hamileydim aslında bütün belirtiler vardı regl im 6 gün gecikti test yaptim ardından regl oldumay herkesin goguslerinde degisim olmus hem de kimilerinin taa 10 gun once. Ama bende tik yok bat 5 gun sonra olmasina ragmen. zaten kucuk gogusluyum hayatimda hic goguslerim sismediNe adetten once ne adet zamani o yuzden hic anlayamiyorum aynanin karsisinda bakiyorum bakiyorum ayni tas ayni hamam hicbir belirti de yok
Bnmde 5 gun var 5 gundur agriyolar test yaptim negatiftuay herkesin goguslerinde degisim olmus hem de kimilerinin taa 10 gun once. Ama bende tik yok bat 5 gun sonra olmasina ragmen. zaten kucuk gogusluyum hayatimda hic goguslerim sismediNe adetten once ne adet zamani o yuzden hic anlayamiyorum aynanin karsisinda bakiyorum bakiyorum ayni tas ayni hamam hicbir belirti de yok
Bnmde 5 gun var 5 gundur agriyolar test yaptim negatiftu
Erken olduğunu bilsede dayanamıyor insanBnmde 5 gun var 5 gundur agriyolar test yaptim negatiftu
ay herkesin goguslerinde degisim olmus hem de kimilerinin taa 10 gun once. Ama bende tik yok bat 5 gun sonra olmasina ragmen. zaten kucuk gogusluyum hayatimda hic goguslerim sismediNe adetten once ne adet zamani o yuzden hic anlayamiyorum aynanin karsisinda bakiyorum bakiyorum ayni tas ayni hamam hicbir belirti de yok
Evet canim sen ne zaman test yapacanErken olduğunu bilsede dayanamıyor insan
Bat 15 benimde. Heyecanlıyim ama negatif görmekten korkuyorum :)Evet canim sen ne zaman test yapacan
Canim biraz bekleBat 15 benimde. Heyecanlıyim ama negatif görmekten korkuyorum :)
ilk gebeligim de adetten 3 gün sonra negatifti. 4 gün sonra tekrar test yaptim pozitif çıktı. Adetten 7 gün sonra pozitif gördüm .Canim biraz bekle
Bnmki 5 gun kalmasina ragmen negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?