Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde göğüslerim çok hassaslaştı. acaba iğneden mi diyorum, yoksa hamile mi kaldım diyorum. Dün akşam daha önce bikaç kez çatlatma iğnesi olan bir arkadaşımla beraberdim. İğne bana hiç öyle bir etki yapmadı dedi. İnşallah hamileyizdir, test yapma canım sabret bekle.

benm testte negatif cikti ilk idrarla alakasi varmi bilmem yarim saat oncede idrar yapmistim ama olsaydi cikardi yinede hafifte olsa diye dusunuyorum bu ay ssdece goguslerimin cok sis olmasi beni umutlandirmisti ilk defa olmustu bu ama demekki baska bi sebeptenmis.

Üzülme canım bende evliliğimin ilk yıllarında aynı sıkıntıları çok yaşadım. Hepsi geçti, sende toparlarsın inşllah.
İnşallah geçer canım :) geçsin hemen bir de hamile kalirsam kucağıma da alsam değmeyin keyfimeee cokkk amin

ay herkesin goguslerinde degisim olmus hem de kimilerinin taa 10 gun once. Ama bende tik yok bat 5 gun sonra olmasina ragmen. zaten kucuk gogusluyum hayatimda hic goguslerim sismedi Ne adetten once ne adet zamani o yuzden hic anlayamiyorum aynanin karsisinda bakiyorum bakiyorum ayni tas ayni hamam hicbir belirti de yok

Geçen ay kesin hamileydim aslında bütün belirtiler vardı regl im 6 gün gecikti test yaptim ardından regl oldum bu ay yine var bulantilarim da var psikolojik ama kesin :) hiç belirti yaşamadan hamile olanlarda oluyor. Hatta gecen sene hamile kalmışım reglim gecikti akıntı olur diyorlar ama kupkuruyum. Test yaptım pozitif . Belirtim hiç yoktu.çok erken sevinmisim hamile kalirsam bidaha çevreden kimseye söylemicemm. Öğrendikten 2 hafta sonra kalbi durdu

Bnmde 5 gun var 5 gundur agriyolar test yaptim negatiftu

Kizlar insallah bu ay hemipiz hamişizdir
Herkesin hakinda hayirlisi neyse o olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…