Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Screenshot_20190708-135149.png
-Adel- -Adel- T Tatlianne20

Son düzenleme:
Geçen ay kesin hamileydim aslında bütün belirtiler vardı regl im 6 gün gecikti test yaptim ardından regl oldum 😁 bu ay yine var bulantilarim da var psikolojik ama kesin :) hiç belirti yaşamadan hamile olanlarda oluyor. Hatta gecen sene hamile kalmışım reglim gecikti akıntı olur diyorlar ama kupkuruyum. Test yaptım pozitif . Belirtim hiç yoktu.çok erken sevinmisim hamile kalirsam bidaha çevreden kimseye söylemicemm. Öğrendikten 2 hafta sonra kalbi durdu
aynen oyle gecen ay benim de reglim 4 gun gecikti hic de gecikmez hatta bazen bir iki gun erken olurum gecen ay nasil halsizim nasil uykum var nasil istahim var ama gel gor ki adet oldum ben sehir disina cikinca mutlaka dengem bozuluyo ama iste bile bile kesin hamileyim diyodum 😁 aslinda bu ay kendimi dinlemiyorum dinlemeyince belirti de olmuyo haliyle 😁 bakalim bekliyoruz elbet bizim de bir gun bebisimiz olcak o ay bu ay mi Allah bilir 😍

Bnmde 5 gun var 5 gundur agriyolar test yaptim negatiftu
aa ayniymis bizim bat o zaman 😍 ama erken yapmissin kiz bekleyemedin mi kan testi yaptirsaydin neyse 😂 benim de elim surekli gidiyo testlere ama geri donuyorum erken cunku varsa bile cikmaz adete 3 gun kala erken gebelik testi var onu yapcam

aynen oyle gecen ay benim de reglim 4 gun gecikti hic de gecikmez hatta bazen bir iki gun erken olurum gecen ay nasil halsizim nasil uykum var nasil istahim var ama gel gor ki adet oldum ben sehir disina cikinca mutlaka dengem bozuluyo ama iste bile bile kesin hamileyim diyodum 😁 aslinda bu ay kendimi dinlemiyorum dinlemeyince belirti de olmuyo haliyle 😁 bakalim bekliyoruz elbet bizim de bir gun bebisimiz olcak o ay bu ay mi Allah bilir 😍
Bu ayda garip bişey oldu adetim bitti 3 5 gün sonra göğüslerim şişti ovulasyon da hafif kanamam oldu yerleşme kanaması mi diyorum hala göğüslerim sis :) adetime daha 7 gün var inşallah hamileyimdir günleri de degerlendirdim gerisi Allaha kalmış nasipse isteyen herkesin olsun. Her gece dua ediyorum isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver diye . Bakalım 10 gün sonra belli olur :)

aa ayniymis bizim bat o zaman 😍 ama erken yapmissin kiz bekleyemedin mi kan testi yaptirsaydin neyse 😂 benim de elim surekli gidiyo testlere ama geri donuyorum erken cunku varsa bile cikmaz adete 3 gun kala erken gebelik testi var onu yapcam

Canim ben adete 9 gun kalada yaptim 😁😁🤗Bnmde erken gebelik testi var senin hangi marka

Merhaba kızlar benimde bat 14 Temmuz maşallah herkesin belirtiler aynı bende dahil gögüslerim çok şişti uçları özellikle çok acıyor ve damarlar oluştu göğsümde bir de kasıklarım ağrıyor belim de inşallah hepimiz hamiş oluruz 😍🙏🙏

Kuzum biraz erkenn bence ama sen yinede tekrarla çizgi gorduysen

Allah seni 😂 bir de 9 gun varmis 😂 Ben laboquick ovulasyon testi aldim icinde 1 erken gebelik 2 de normal gebelik testi vardi onlari yapcam insallah
Kiz bende oyle 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 😁😁
Sende yumurtlamayi girdunmu peki

Bu ayda garip bişey oldu adetim bitti 3 5 gün sonra göğüslerim şişti ovulasyon da hafif kanamam oldu yerleşme kanaması mi diyorum hala göğüslerim sis :) adetime daha 7 gün var inşallah hamileyimdir günleri de degerlendirdim gerisi Allaha kalmış nasipse isteyen herkesin olsun. Her gece dua ediyorum isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver diye . Bakalım 10 gün sonra belli olur :)
benim de lekelenmem oldu ama normalde farkedicegim sekilde degil. Sistit oldugumda idrardan kan gelince detaylica baktim nerden geliyo diye o gun hem idrardan kan geldi hem de malum yerde kahverengi minicik bi leke vardi onu farkettim ben fitil de kullandim ondan lekelenme olmustur diye dusunuyorum cunku tam yumurtlama donemindeydim benim yerlesme olmasi imkansiz

Kiz bende oyle 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 😁😁
Sende yumurtlamayi girdunmu peki
aaa ben de ayni oyle aldim 30lu 😂 evet gordum ama kopkoyu degildi ikisi de hemen hemen ayni koyulukta oldugu gunler degerlendirdik zaten sonra siliklesti 😀 sen ne zaman gordun ben 12. ve 13. gun gordum

benim de lekelenmem oldu ama normalde farkedicegim sekilde degil. Sistit oldugumda idrardan kan gelince detaylica baktim nerden geliyo diye o gun hem idrardan kan geldi hem de malum yerde kahverengi minicik bi leke vardi onu farkettim ben fitil de kullandim ondan lekelenme olmustur diye dusunuyorum cunku tam yumurtlama donemindeydim benim yerlesme olmasi imkansiz

Ayy sende benim
Gibi sistit oldu mu kanli olanlardan misin:/ cok
Sukur aylardir yasamiyorum munurol
Cok iyi temizliyor aklinda olsun. Gerci oyle kanli olunca direk antibiyotik veriyolarda ben antibiyotik icmeyi hic sevmiyorum

Ayy sende benim
Gibi sistit oldu mu kanli olanlardan misin:/ cok
Sukur aylardir yasamiyorum munurol
Cok iyi temizliyor aklinda olsun. Gerci oyle kanli olunca direk antibiyotik veriyolarda ben antibiyotik icmeyi hic sevmiyorum
kiz ben ilk defa sistit oldum yani adini bile duymamistim bol bol su ic gecer dediler hastaneye gitmedim o yuzden bol su icip gecirmeye calistim gecti de cok sukur 😃 Ama ne zormus Allah sifa versin sık sık boyle olanlara

Back