- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Öyle düşünme. Bilincine kötü bişey yaptığını kazıma. Sen iyi bişey yaptın. Pozitif düşün.Evet aylardır 70lerdeyim. Peyniri, kahveyi, buğdayı kestim direnç kırıldı. Ama bu gün batırdım resmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle düşünme. Bilincine kötü bişey yaptığını kazıma. Sen iyi bişey yaptın. Pozitif düşün.Evet aylardır 70lerdeyim. Peyniri, kahveyi, buğdayı kestim direnç kırıldı. Ama bu gün batırdım resmen![]()
Ben suan corba salata ana yemek yarim tabak pilav yiyiyorum zamanla az yiyiyor insanmerhaba canım hoşgeldin. Bende Eylül anneleri topiğindeyim. 1.5 aydır bu takımdayım 8 kilo verdim. 1 ay kendim diyet yaptım. 3 haftadır diyetisyen kontrolündeyim. Süt üretimi beyinde bitiyor merak etme. Hem kaliteli beslenmeye başlayınca sütün azalmaz aksine güzel olur. Hem göğüsler depo değil çeşmedir der ebeler. Kafandan bunu sil öncelikle. Spor içinde yarım saat yürüyüş hem fiziksel hem zihinsel çok iyi gelir. Bence yürü ☺
haftada 1 olduğu sürece sıkıntı yok bence. Ki bügün ctesi daha. Canını sıkma. Vücudunu şaşırttığını düşün.
aynı ben. Ama aştım sanırım yavaştan bu durumu. Noldu? Anlatmak istersen dinlerim
aslında bende deneyebilirim bunu. Ama 36 saat açlık falan bana zor
Süperrr. kaptanım hedef yapcak mısın
Ya doyana kadar bulgur yersem her gün ben kilo alırım.![]()
Doğru aslında. Ama benim bulgur pilavına zaafım var. Yapınca yiyorum affetmiyorumBen suan corba salata ana yemek yarim tabak pilav yiyiyorum zamanla az yiyiyor insan
Bende oyle cok severimDoğru aslında. Ama benim bulgur pilavına zaafım var. Yapınca yiyorum affetmiyorum![]()
Yarın misafirliğe gideceğiz .Kızlar nerelerdesiniz?
Kolay gelsin canım yemediysen ne güzel. Daha ne olsunYarın misafirliğe gideceğiz .
Ona hazırlık yaptım cısss yaptım.
İnsallah yemeyecegim.Kolay gelsin canım yemediysen ne güzel. Daha ne olsun
Moral oldun teşekkür ederimmerhaba canım hoşgeldin. Bende Eylül anneleri topiğindeyim. 1.5 aydır bu takımdayım 8 kilo verdim. 1 ay kendim diyet yaptım. 3 haftadır diyetisyen kontrolündeyim. Süt üretimi beyinde bitiyor merak etme. Hem kaliteli beslenmeye başlayınca sütün azalmaz aksine güzel olur. Hem göğüsler depo değil çeşmedir der ebeler. Kafandan bunu sil öncelikle. Spor içinde yarım saat yürüyüş hem fiziksel hem zihinsel çok iyi gelir. Bence yürü ☺
Bildiğiniz konu canım. Cuma olanlar. Ben her şeyi çok takarım kafama.aynı ben. Ama aştım sanırım yavaştan bu durumu. Noldu? Anlatmak istersen dinlerim
Gün içinde yapayım inşallah canım. Şimdi biraz işlerim varSüperrr. kaptanım hedef yapcak mısın
Hadi yedin de böyle anlatmasan iyiydiAglayan pasta yedim bi dilim ya herkes yiyince o cikolata oyle akinca nefsime yenik düştümmm![]()