• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba canım hoşgeldin. Bende Eylül anneleri topiğindeyim. 1.5 aydır bu takımdayım 8 kilo verdim. 1 ay kendim diyet yaptım. 3 haftadır diyetisyen kontrolündeyim. Süt üretimi beyinde bitiyor merak etme. Hem kaliteli beslenmeye başlayınca sütün azalmaz aksine güzel olur. Hem göğüsler depo değil çeşmedir der ebeler. Kafandan bunu sil öncelikle. Spor içinde yarım saat yürüyüş hem fiziksel hem zihinsel çok iyi gelir. Bence yürü ☺
haftada 1 olduğu sürece sıkıntı yok bence. Ki bügün ctesi daha. Canını sıkma. Vücudunu şaşırttığını düşün.
aynı ben. Ama aştım sanırım yavaştan bu durumu. Noldu? Anlatmak istersen dinlerim
aslında bende deneyebilirim bunu. Ama 36 saat açlık falan bana zor
Süperrr. kaptanım hedef yapcak mısın

Ya doyana kadar bulgur yersem her gün ben kilo alırım. 😱
Ben suan corba salata ana yemek yarim tabak pilav yiyiyorum zamanla az yiyiyor insan

Kızlar nerelerdesiniz?

merhaba canım hoşgeldin. Bende Eylül anneleri topiğindeyim. 1.5 aydır bu takımdayım 8 kilo verdim. 1 ay kendim diyet yaptım. 3 haftadır diyetisyen kontrolündeyim. Süt üretimi beyinde bitiyor merak etme. Hem kaliteli beslenmeye başlayınca sütün azalmaz aksine güzel olur. Hem göğüsler depo değil çeşmedir der ebeler. Kafandan bunu sil öncelikle. Spor içinde yarım saat yürüyüş hem fiziksel hem zihinsel çok iyi gelir. Bence yürü ☺
Moral oldun teşekkür ederim 😊 Kendin nasıl diyet yaptın yani tatlıyı tamamen kestin mi?Ya da ekmeği? Ben bir kaç gün kesmiştim kilomda farketmişti ama o sıralar oğlum memede kavga edince annem yemeği azalttığın için sütün azalmış olabilir dedi vicdan yaptım 😔 Her gün yarim saat yürüyeyim diyorum sonra bir saate çıkarırım. Bir yerde okudum yürürsen laktik asit salgılanır sütle bebeğe geçer diye elim kolum bağlandı😞 Diyetisyen yürüyüşü önerdi mi size yani haftada kaç gün önerdi önerdiyse ?
Bu arada 10 kilo fazlam var 🙈

Hayırlı huzurlu mutlu keyifli pazarlar efenim 💞💕
Haftasonumuz kacamaksiz geçiyordur değil mi canlar?
Biz de çaya gideceğiz bakalım nasıl geçecek. Kendime pismeyen fit kurabiye yapacağım.

Kızlar Mielenin yada Boschun sessiz ve emiş gücü iyi çalışan bir modeli var mı bildiğiniz?

IMG_20200112_123600.webp

Cayin yanına yaptığım pismeyen fit kurabiyelerim. 🍪 😋

Back
X