• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aslında bu birinci seviye tam diyete geçiş için bi aşama. Aslında yitik şifayı uygulamaya başlayınca çok farklı kurallar. Proteinler karışmaycak, meyveler yemekten yarım saat önce yenecek haftada 2 gün 36 saat aç kalınacak, kan grubuna göre beslenilecek vb. Kitabı alırsan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin.
Ayyy yok ben yapamam kalsın 36 saat açlık düşüncesi bile beni halsiz bıraktı yok ben kendi düzenimde ilerliyeyim 😂🤗

Evet aylardır 70lerdeyim. Peyniri, kahveyi, buğdayı kestim direnç kırıldı. Ama bu gün batırdım resmen 😥
Yarına toparlarsın hiç canını sıkma... ay bende peynir canavarıyım inan 57lerden 65lere gelmemim en büyük sebebi peynir ve çikolata oldu.. peynir çok tüketiyorum 🤔🤔

Ayyy yok ben yapamam kalsın 36 saat açlık düşüncesi bile beni halsiz bıraktı yok ben kendi düzenimde ilerliyeyim 😂🤗
Korkutma kendini .ilk seviyede disipline oluyorsun benim midem baya kuculdu 1 haftada bende o seviyelere gidemem cunku tarhana iciyorum icinde un var yasak onun disinda kurallara uyuyorum
Buhafta 4.4 verdim bakalimbu hafta nasil olacak

Beni sosyal çevre çok etkiledi aslında geçen sene bu kadar çevrem yoktu 2 arkadaşım vardı onlarlada ara sıra görüşürdüm.. bu sene çevre edindim hadi kahvaltıya hadi çaya hadi kahveye hep ikramlar vs olunca dengem şaştı....
Spor çok yapardım şimdi 1 saat sabah yaparsam yaptım sonra hiç vaktim olmuyor... baxen mutfağı bile eşime toplattım hep kızımın yanında oturdum okuma yazma öğrettim yardımcı oldum... eşimle kızım hiç çalışamadılar 5 dk içinde sesler yükseliyor ..kızım soğumasın diye hep yükü ben aldım ... eee kızımın yanında otur otur şiştim 😂🤗

Korkutma kendini .ilk seviyede disipline oluyorsun benim midem baya kuculdu 1 haftada bende o seviyelere gidemem cunku tarhana iciyorum icinde un var yasak onun disinda kurallara uyuyorum
Buhafta 4.4 verdim bakalimbu hafta nasil olacak
Ayyy maşallah bir haftada 4.4 oooooo çok iyi yaaaa spor yaptın mı ? Ne kadar yaptın ?

Beni sosyal çevre çok etkiledi aslında geçen sene bu kadar çevrem yoktu 2 arkadaşım vardı onlarlada ara sıra görüşürdüm.. bu sene çevre edindim hadi kahvaltıya hadi çaya hadi kahveye hep ikramlar vs olunca dengem şaştı....
Spor çok yapardım şimdi 1 saat sabah yaparsam yaptım sonra hiç vaktim olmuyor... baxen mutfağı bile eşime toplattım hep kızımın yanında oturdum okuma yazma öğrettim yardımcı oldum... eşimle kızım hiç çalışamadılar 5 dk içinde sesler yükseliyor ..kızım soğumasın diye hep yükü ben aldım ... eee kızımın yanında otur otur şiştim 😂🤗
Evet seni cevre sisirdi 😀 olsun yaza yine fitiz inşallah 🤗

Ayyy maşallah bir haftada 4.4 oooooo çok iyi yaaaa spor yaptın mı ? Ne kadar yaptın ?
Hergun 30 dk spor yapmak lazim mutlaka bende gun asiri yaptim ama cok yiyiyordum kesince birden gitti cok yiyiyordum cunku gece ye cayin yaninda ye bide sekerli unlu yiyince 2-3 saat sonra yine acikiyorsun neyse cok sukur kurtuldum

Hergun 30 dk spor yapmak lazim mutlaka bende gun asiri yaptim ama cok yiyiyordum kesince birden gitti cok yiyiyordum cunku gece ye cayin yaninda ye bide sekerli unlu yiyince 2-3 saat sonra yine acikiyorsun neyse cok sukur kurtuldum
Ben de bayadır az yiyince bu gün çok kötü midem. Resmen yiyerek kendimize eziyet ediyoruz :(

Arkadaşlar merhaba🙋‍♀️ Bu konuyu yeni gördüm. Bu sabah tartıya çıktım ve inanılmaz canım sıkıldı. Doğumdan sonra 3 kilo almışım. Diyet yapmıyorum sütüm etkilenmesin diye. Yürüyüş yapayım diyorum günde yarım saat onda da su kaybı olur süt etkilenir diye okudum. Bir şey yapmazsam da kilo almaya devam ederim diye korkuyorum. Bebeğim 6 aylık olunca diyete başla diyorlar, bebeğim 4 aylık. Sizin bebişler kaç aylıkken diyete başladınız?
merhaba canım hoşgeldin. Bende Eylül anneleri topiğindeyim. 1.5 aydır bu takımdayım 8 kilo verdim. 1 ay kendim diyet yaptım. 3 haftadır diyetisyen kontrolündeyim. Süt üretimi beyinde bitiyor merak etme. Hem kaliteli beslenmeye başlayınca sütün azalmaz aksine güzel olur. Hem göğüsler depo değil çeşmedir der ebeler. Kafandan bunu sil öncelikle. Spor içinde yarım saat yürüyüş hem fiziksel hem zihinsel çok iyi gelir. Bence yürü ☺️
Ben bu gün çok batırdım. Önce simit yedim, sonra neskafe 3 ü 1 arada içtim, sonra bimin bademli çikolatasından 3 kare yedim, sonra mercimek köfte yedim, sonra 3 tane kurabiye :(
haftada 1 olduğu sürece sıkıntı yok bence. Ki bügün ctesi daha. Canını sıkma. Vücudunu şaşırttığını düşün.
Moralim bozuk olduğu zaman böyle oluyor sinirimi midemden çıkarıyorum:(
aynı ben. Ama aştım sanırım yavaştan bu durumu. Noldu? Anlatmak istersen dinlerim
Yok canim isin ozu şu hatirlarsan sana daha oncede soylemistim sabah kahvalti yok 12.30 ta kahvalti ediyorsun karatay tarzi ekmek un yulaf vs yok yemekten 2 saat sonra su cay kahve iciyorsun aksam yemegi 7 de sonra ertesi gun 12.30 a kadar yemek yok
Meyve un soslar sehriye vs yok ilk seviye 40 gun sonraki seviyede hurma ve incir var daha farkli ve zor gibi gözüküyor
aslında bende deneyebilirim bunu. Ama 36 saat açlık falan bana zor
Evet 66 lı rakamlar hedefim inşallah:D . En kötü 67,5 gelicem 💪🏻
Süperrr. kaptanım hedef yapcak mısın
Doyana kadar diyor
Ya doyana kadar bulgur yersem her gün ben kilo alırım. 😱

Ben de bayadır az yiyince bu gün çok kötü midem. Resmen yiyerek kendimize eziyet ediyoruz :(
Bende kötü oluyorum. Ben vücudumu şaşırtmak için haftada 1 bozuyorum. Ki bu ctesi pazarlar oluyor. Hem zihinsel olarak yokluk psikolojisine girmiyorum.

Ay bu eşler hep mi aynı. Bende oğlumla Yalnız bırakamıyorum. İlla hemen kavga ediyorlar. 😑😑😑

Back
X