Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun kacamaksiz 6.gunum cok sukurKendime olan inancimi kaybetmistim yapamiyorum diye cok sukur
Agzima ciss surmemem lazim sonra devami geliyor cunku
Ayin 25 inde gunumuz var o zamana kadar gevsemek yok orda biraz gevseyebilirim![]()
İtiraf ediyorum,
Ben bu bitterlere dayanamıyorummmm.
Hurma için artık çok geç![]()
Hİcri ayların 13-14-15 inde canım. Burda yazıyoruz inanmıyorsunuz illa tv den duyacaksınızDun tvde duydum cuma gunu dolunay oncesi ve sonrasi oruc tutmak vucuda iyi gelirmis
yatmadan en az 2 saat önce yeme işlemi bitmeli canım. süt hiç verilmez yatmadan. Reflü gastrit başlatır.Yatmadan önce süt veriyorum zaten canım. Kendi kararından fazlasını yemiyor ama bi artırmayı deneyeyim sağol canım![]()
40 gün kaçamak yasak başa dönersiniz diyor Ahmet Apa. Yazık etme emeklerine tamamla 1.seviyeyi.Bugun kacamaksiz 6.gunum cok sukurKendime olan inancimi kaybetmistim yapamiyorum diye cok sukur
Agzima ciss surmemem lazim sonra devami geliyor cunku
Ayin 25 inde gunumuz var o zamana kadar gevsemek yok orda biraz gevseyebilirim![]()
Zor bir beslenme sekli ileride tuzsuz salcasiz yemek yiyemem kendimi kisitlayinca mutsuz oluyorum40 gün kaçamak yasak başa dönersiniz diyor Ahmet Apa. Yazık etme emeklerine tamamla 1.seviyeyi.
Dogru canim haklisinHİcri ayların 13-14-15 inde canım. Burda yazıyoruz inanmıyorsunuz illa tv den duyacaksınız![]()
Hımmm tabii gittikçe zorlaşıyor. Ama sadece 1. seviyedeki şekliyle yemeklerden önce meyve koyarak bile devam edilebilir bence. Ben de salçasız severim yemekleriZor bir beslenme sekli ileride tuzsuz salcasiz yemek yiyemem kendimi kisitlayinca mutsuz oluyorum
13. Takımda o günler yiyip yiyip suçu dolunaya atıyordukDogru canim haklisinbiliyoruzda iste duyunca aklimiza geliyor
![]()
Hayırlısı olsun canım. Plansız gebelikte herkes başta üzülüyor zaten. Ben günlerce ağlamıştım 2. ve 4. de. Ben senin 2. olacak sanıyordum.Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok![]()
Gel sen yine de belki menü paylaşırsan daha kontrollü olursun. Spor yarışlarına başladık herkes sporu çoğaltmaya başladı.Gruba dönmek istiyorm aslında ama şuan tartım 89 adet olamamdan kaynaklı bu kdr arttı diye düşünüyorum. Olduktan sonra bakalım sonuç ne olacak...