• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugun kacamaksiz 6.gunum cok sukur 😍 Kendime olan inancimi kaybetmistim yapamiyorum diye cok sukur 🤗
Agzima ciss surmemem lazim sonra devami geliyor cunku
Ayin 25 inde gunumuz var o zamana kadar gevsemek yok orda biraz gevseyebilirim 😆

zeynep bende öyleyim bi yemeye başlarsam devamı geliyor tebrik ederim seni

Bugun kacamaksiz 6.gunum cok sukur 😍 Kendime olan inancimi kaybetmistim yapamiyorum diye cok sukur 🤗
Agzima ciss surmemem lazim sonra devami geliyor cunku
Ayin 25 inde gunumuz var o zamana kadar gevsemek yok orda biraz gevseyebilirim 😆
40 gün kaçamak yasak başa dönersiniz diyor Ahmet Apa. Yazık etme emeklerine tamamla 1.seviyeyi.

Günaydın kızlar:KK36:
Menülere ben hızlıca bakıyorum genelde kötü bir şey görmediğim için alıntılamıyorum. Yazmayanlar da yazsın lütfen. Benim de yazmam lazım da çocuklardan anca geçmişe fırsat buluyorum 🙈 yazayım bu gün inşallah
Zor bir beslenme sekli ileride tuzsuz salcasiz yemek yiyemem kendimi kisitlayinca mutsuz oluyorum
Hımmm tabii gittikçe zorlaşıyor. Ama sadece 1. seviyedeki şekliyle yemeklerden önce meyve koyarak bile devam edilebilir bence. Ben de salçasız severim yemekleri 🤭 bakliyatları haşlayıp salatama yoğurda falan katarım. Sebzeleri haşlarım ya da direk çiğden yerim 🤭
Evdekilere mecburen salçayla normal yemek yapıyorum

Günaydın kızlar, bugün randevuma gittim, kollar ve göbekten yakmışım ah bi de güzelce spor yapsam neler olacak ahh. yeni listemi aldım, çok farklılık yok, anka kaptanıma mahçup olmamak için cumaya kadar akşamları mercimek ya da lahanalı yoğurt yiyeceğim, malum geçen hafta sabittim.

Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok :(

Dünkü menümü de yazayım;

08: 1 yumurta, 1 hindi füme, çeyrek lavaş, kahve

12: brokoli çorba, kuru fasulye, yoğurt

17: yarım portakal, çeyrek lavaş, hindi füme, peynir (yemek hazır olmayınca :olamaz:)

18: tavuk sote, yoğurt

Su: 1,5 lt
Spor; 3500 adım (52,5 puan)

G gunesli gunler Su perisi86 Su perisi86

Beta hcg mi tekrarladım kızlar. Bugünki değerim 0.1 çok şükür plansız bir gebelik gelişmedi. Dün çok stresli bir gün geçirdim. Ömrümden ömürler gitti diyebilirim. Çocuk güzeldir iyidir bunda sıkıntı yapacak ne var diyeceksiniz belki... Sizlere şöyle anlatayım... Ben hemşireyim biliyorsunuz çocuklarıma şimdiye kdr hep başkaları baktı. Onlarla geçirdiğim zaman hep çok kısıtlı olabildi. Annem ya da kayınvalidem bakarken dahi surat yaptıkları oldu laf ettikleri oldu. Dün mesela oğlumun kulağı ağrımış okulda öğretmen aradı hastalarımı teslim edip çıkana kdr zaten okul çıkışı gelmişti ve servisiyle eve döndü. Uzun lafın kısası arkadaşlarım şu şartlarda iki oğluşuma ancak yetebiliyorm bir üçüncü için ne vaktim ne enerjim ne de isteğim malesef yok :KK43:
Hayırlısı olsun canım. Plansız gebelikte herkes başta üzülüyor zaten. Ben günlerce ağlamıştım 2. ve 4. de. Ben senin 2. olacak sanıyordum.

Seni izine ayırırken sağlık sorunları sebebiyle yazacaktık ben düşünemedim onu yaa :( öyle yazınca direk girecektin listeye :( bu konuda çok özür diliyorum senden :(

Back
X