Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk sayfadan puanları hesaplayıp Aslihancngz arkadaşımızı etiket yapiyoruz böyle yapmazsan arada kaynar10dk daha kondisyon bisikleti
Ben plank yapamadım bu gün kalkasım da yok hiç yapan bar var mı topikçe üşendik mi
Benim oğlumda bir ara gece uyanıp oyunoynamak istiyordu. Ben odasından hiç çıkarmadım. Gece oyun oynanmaz deyip yatırdım. 1-2 daha denedi. Bir daha yapmadı. Avantajım uyku odasında oyuncak yok.
Tamm toplu yazayım .Canım ilk sayfadan puanları hesaplayıp Aslihancngz arkadaşımızı etiket yapiyoruz böyle yapmazsan arada kaynar![]()
Acaba gündüz beslenmesini artırsan sonrada uyumadan önce sütünü içirip gece uyandığında süt yok şimdi iç mi desen?Bizimle beraber ortamızda yatıyor canım. Uyanınca yataktan çıkarmıyorum yere inmesine izin vermiyorum. Kendi kendine oyalanıyor biraz bize bulaşıyor vs. Süt içiyor sonra uyuyor. Süt için mi kalkıyor anlamıyorum. 1 yaşı dolmadan gece beslenmesini bırakmıştık halbuki![]()
Acaba gündüz beslenmesini artırsan sonrada uyumadan önce sütünü içirip gece uyandığında süt yok şimdi iç mi desen?
İtiraf ediyorum,Onun yerine hurma yiyebilirsin