sanada günaydınGunaydin herkese...
bende cuma günü 71,200 çıktım benimde hedefim 60 tabi sonra 55 bulsam kaymaklı kadayıf olur jahaha ya diyetteyiz degil mi camım kaymaklı kadayıfta neymiş salata salata :)
günaydın kızlar heralde ben daha aktif olucam o zaman daha rahat ilerliyor
mahırcım eger cumya kadar daha yazpmasan cza alacaktın ama 1 puan cezan oldu bırıktırme herhafta sıfırlanıyo menu cezası
bırde hanımlar menuelrımız su sekılde hazırlıcaz ve aksam toplu olarak bıldırıcez
sabah
ara
ogle
ara
aksam
ara
gıbı karsılarını doldurucaz.ıstersenız ara ogun yapın ıstersenız yapmayın bu sıze kalmıs
sınırelrım epey bozuk kızlar oyuzden sımdı cıkıyorum bı bakınayım dedım
mahırcım eger cumya kadar daha yazpmasan cza alacaktın ama 1 puan cezan oldu bırıktırme herhafta sıfırlanıyo menu cezası
bırde hanımlar menuelrımız su sekılde hazırlıcaz ve aksam toplu olarak bıldırıcez
sabah
ara
ogle
ara
aksam
ara
gıbı karsılarını doldurucaz.ıstersenız ara ogun yapın ıstersenız yapmayın bu sıze kalmıs
sınırelrım epey bozuk kızlar oyuzden sımdı cıkıyorum bı bakınayım dedım
hayırdır dalincim canını sıkan nedir zaman zaman hepimizin canı sıkılıyor bu arada kendinden biraz bahsedermisin evlimisin vs.
evlıyım canım 3 cocugum var.27 yasındayım.sınırımı bozan sey esıme guvendım 1 hafta oncesınden uzerıne basa basa pazar ısın varmı dıye 4-5 kere sorudm msıafır aldık ıftara bugun ısyerıne gıdecekmıs gece 12 de gelecekmıs az once cıktı bıle ben sımdı 3 tane bebekle ortalıgımı toplıcam 4-5 cesıt yemekmı yapıcam cocuklaramı bakıcam kı mız mız mız mız 8 aylık bebegımle 3 yasıdnakı oglum devamlı bı kaprıs ben nasıl ıftara yemek yetıstırıcem.ole sınırlerım bozuldukı anlatamam.
evlıyım canım 3 cocugum var.27 yasındayım.sınırımı bozan sey esıme guvendım 1 hafta oncesınden uzerıne basa basa pazar ısın varmı dıye 4-5 kere sorudm msıafır aldık ıftara bugun ısyerıne gıdecekmıs gece 12 de gelecekmıs az once cıktı bıle ben sımdı 3 tane bebekle ortalıgımı toplıcam 4-5 cesıt yemekmı yapıcam cocuklaramı bakıcam kı mız mız mız mız 8 aylık bebegımle 3 yasıdnakı oglum devamlı bı kaprıs ben nasıl ıftara yemek yetıstırıcem.ole sınırlerım bozuldukı anlatamam.
Sende kendinde bshseder misin??
Ben evliyim on güne kadar yaşına girecek bi kızım var...
Ne güzel Allah çocugunla saglıklı uzun ömür nasip etsin Bende 30 yaşında 13 yıllık evli,2 çocuk annesiyim .Almanyada yaşıyorum .Büyük oglum 4 .küçük oglum 1yaş 4 aylık. Almanyaya beş oldu geleli 8 yıl eşim almantada ben türkiyedeydim beni sonradan getirdi nişanlılıkla tam 10 yıl eşimi bekledim .Kısacası benim hikayem bu
Ne güzel sonunda birlesmissiniz :)) yurtdisinda yaşamak oraya alışmak dil öğrenmek zor oksa gerek...
evet çok zor oldu benim için en zor olanı kardeşimden ayrılmak oldu ama hayat insanı heryere sürüklüyor sen nerede yaşıyorsun
Ablalarım merhaba :) Sahur menümü yazayım dedim :
3 haşlanmış patates (küçük boy)
1/2 domates
1/2 salatalık
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 bardak süt (canım çektibencede garip oldu az sahurda ama ) 4 petit beurre eşliğinde
11 bardak su ama şimdiden susadım...
owww baya bir yemişim galiba
Mahir ve papyon merhaba hoşgeldiniz bu arada
Ankara dayim ben... gurbet zor yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?