Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

spacem, şebnem, demet, sünbül.. hepinize çok teşekkür ederim kızlar. buraya bi katkı sağlayamayacğım için ayrılmak istedim, malum. ama buraya yazılanları sonuna kadar takip ediyorum. yine en azından spor yapmaya çalışıyorum, ama bi yorgunluk var ki üstümde.. bu grup devam ettiği sürece eninde sonunda buraya işim düşecek zaten, inşallah tabii.hamilelik durumu olursa daha fazla kilo ile gruba tekrar döneceğim.nolur bi yere gitmeyin. spacem kapatmayın grubu. yeni üyeler alın, çokca hem de, ne biliyim, sen çok güzel gaz verirsin kızlara, bazı kızlar da öyle, yani hala buraya takılanlar.
hayırlı bi haber alırsam hemen haberiniz olacak. geçen sene yaşadığım talihsizlikten dolayı başkalarına söylemeye niyetim yok ama.
ben sürekli buradayım, öptüm hepinizi

günaydın kızlar
lapa ypıcam şimdi ama bulgurla defne samyeli dogumdan sonra kilolarını bulgur lapasıyla verm iş hemde bebege süt oluyormuş

günaydın kızlar regli sancısındn kıvranıyorumm şebnemcim çarşamba spora başlıyalım çünkü ben 2 gün iptal olurum regliden sen istersen bugünden başla şöyle bir güzel yakalım yağlarımızı

merhaba,
ben haşimato hastasıyım. ne kadar diyet yapsam kilo veremiyordum. seylan diyeti ile 14 günde 5,5 kilo verdim. yarın 15, günüm devam edeceğim. temmuzda tatile gideceğim. 1 hafta sonra iyice kilo vermeye devam edersem yosun masajka desteklemeyi düşünüyorum.

merhaba kuars bende hipotroid hastasıyım seni anlıyorum geçmişolsun seylan dieti nasıl bir diet bahsedermisin

herkese merhaba felaket bir hava var.yağmur,gökgürültüsü,kırmızı bir gökyüzü...
ŞEBNEMCıM spor yarışına varım ama ben size göre daha yaşlıyım :nazar: bana biraz acıyın...:a015:

Merhaba KIzlar,

Kuars şu diyeti bize de yazabilirmisin.

Ben de K-Flex e basladım sabah kahvaltısında onu yiyorum.

Tavsiye ederim tok tutuyor...

€vet Kuars bende merak ettim şu diyeti..

Kızlarrrr nerdesiniz kimse yokmu? Bu nasıl zayıflama yarışması..!!

Kim kiminle yarışıyoo yada yarışmacılar nerde..??

slm kızlar inanılmaz bir gündü tüm gün dükkanın işleriyle uğraştım bankalar vs canım çıktı sıcakta kızlar yememe dikkat ediyorum fakaT Spor yapamıyorum regliyim bu hafta umutsuzum ya yarında günübirlik ankaraya gidicez iş gereği giremeyebilirim herkese iigeceler

12.takımda yaprak dökümü :KK43:
kızlar özür dilerim ama böyle gitmiyo 2 3 kişiyle olmuyo 1 güne 2 3 kişinin yazısını görünce yazasım gelmiyo kaç aydır sizlerleyim çok faydam olmadı kilo kaybı açısından ama bana faydası çok oldu yeme alışkanlıgını düzenliyo insanın akapunktur gibi binevi:)) ama burayı boşladıgımı yada hiç girmedigim yazmadıgım gün olmadı en azından takım motivasyonu açısından üzülerek diyorum bende ayrılmak istiyorum inşallah tekrar aranıza dönerim bisüre sonra ve döndügümde takımı canlanmış olarak görürüm tabi döndügümde beni aranıza alırsanız burayı hergün takip edicem yine hepinizi çok seviyorum
space sana ayrıca teşekkür ederim bütün yük senin üzerindeydi seni keşke daha yakından tanısaydım

yaaa kendi yazımı okuyunca çok üzüldüm görüşmek üzere hepinizi seviyorum cimcimememide çok seviyorum sevgili koçumm
hepimiz inşallah sağlıklı bi şekilde istedigimiz kiloya ulaşırıza.s.mafoldumbensenağlama:1no2:

Aaaa Şebnem sende gidersen iyice takımın tadı tuzu kalmaz sen motive etmekte süpersin:gitme: ama haklısın galiba bende açıyorum neti bi senin yazın bide benim yazım kendi yazımı okumaktan sıkıldım.lütfen silkelenip herkes kendine gelsinhihoyyyt

Selam kızlar;
Bu ne hal?Şöööle bir nettin başına geçtim.Kızlar bugün bana acıdı herhalde, rahat bıraktılar ,demeye kalmadı tepeme geldiler.Beni affedin ama yaz sonu hatta okullar açıldıktan 2 hafta sonrasına kadar ayrılıyorum.İnanın oturmaya vaktim olmuyor.Geçn gün öyle bunalmışım ki kızlara "yaz tatilinin yarısı geçti siz hala ödevlerinizi tamamlamadınız" diye bağırdım.Kızlarda aynen "Anne daha 2. haftadayız!......."diye cevapladılar.Varın halimi görün.Ne günümü ne haftamı biliyorum.Kaldı ki buraları takip edip kilo bildirmi hiç yapamıyorum.Onun için beni affedin.:gitme:Ama grubumuzuda kapatmayınnnnnnn.okullar açıldıktan sonra, düzene girdiğimde kesinlikle geri döneceğim.
Fırsat buldukça sayfayı okuyup yazarım.Herkesi öpüyorum.Görüşmek üzereeeee.......

ankaradan yeni döndük işler uzadı gece kalmak zorunda kaldık gelir gelmez açtım neti sinirlerim bozuldu bu ne hal kaç kişi ayrılmak istemiş böle giderse takım kapanır nolcak şimdi:uhm:

Evet ya arkadaslar biraz toparlanın ne oluyor bie böyle.

Kilo bildirimlerine de yetişemiyoruz bu arada. Bir an önce kendimize çeki düzen vermemiz lazım. Hepimiz toptan diskalifiye olucaz bu gidiste :KK43:((

Bu arada kilom 66,95 malesef
bu hafta 66,55leri görmüstüm ama bugün böyle çıktı. Dün oruç tuttum aksam çok kaçırdım malesf :KK43:((

12.TAKIM **110. ETAP **
baby_nurse ( ) (paylaşımda bulunmadığı için çıkarıldı)
sbnmcsm (
) (kendi isteğiyle ayrıldı)
_demet_ (
71/ 71 / 0 / 0% )
obur ( ) (kendi isteğiyle ayrıldı)
sunbul (60,5/ 0 / 0 / 0% )
Bendiyom (67,3/ 66,9 / 0,4 / 0,59% )
Gkcn ( 54/ 53 / 1 / 1,85% ) (mezun oldu :nazar:)
Fiyuce (61,5/0 / 0 / 0% )
Saliha_ (
) (kendi isteğiyle ayrıldı)
Ozzdenn (85/ 85 0 / 0% )
Cimcime81 (100,4/ 100,4 / 0 / 0% )
12.TAKIM TOPLAM KıLO (
499,7/ 498,3 / 1,4 / 0,28 )

Son düzenleme:
X