Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarın da çok yoğunum belki yazamam.Yarın normalde kızların okulda piknii var.3 kere gittim bu okul pikniklerine her seferinde başka bir rezillik.Belki ben sevmediğim için bana öyle geliyor.Onun için kızları okul pikniği yerine sabahtan sinemaya,öğlen hamburgerciye götüreceğim.Büyük kız arkadaşını eve çağırmış.Öğleden sonrada o gelecek.Yani benim bugün evi toplayıp, temizleyip ,yarına hazırlık yapmam gerekiyor.
Fırsatım olursa arada gene yazarım.Görüşmek üzere kıııızzzzzzlaaaaarrr.....

en nihayet ütülerimi bitirdim.. tam 5 saat ütü yaa.. belim bırkım ağrıdı. Yazlıklar vs de çıkınca iyice birikmişti. Neyse evdeki tüm işleri bitirmiş oldum. Bugün lapa günü yaptım kendime.. acaip bir şişliğim vra. göbek en az 6 ay hamile gibi :KK43:(.. 5 saatlik ütüyle spor yapmış sayılır mıyım :)).
Aman kızlar yarın CUMAAAA. yarın giremeyecek olanlar lütfen bugünden yazsın kilosunu. Ben de kvaideye geçeceğim. erkenden halledebilirsek çok sevinirim.
Sunbul bu arada ölçülerine çok sevindim. Ne kadar fark etmiş maşallah. Oralar kolay kolay erimeyen yerlerdendir de :)). Harika bi sonuç olmuş valla.

slm bayanlar hava baya yağmurlu bir bitsede yürüyüşüme gitsem olmazsa evde bisiklete binicem kahvaltımı ettim 5 i bir yerde çayımı içicem herkese ii günlera.s.

evt ablacım şok oldum sabah bir daha ölçtüm kalçamdanda 1 buçuk cm gitmiş göbek bel aynı herzaman bel ve göbeğim giderdi çok ilginç bende şaşkınlık içindeyim ama çok mutluyum

Göbek ve bel de çok da sorunun yoktu zaten Sünbül cüm.. Demek artık erime zamanı gelmiş alt kısımların da. Bir de oralara ağırlık verdiysen, iyice gidecektir :).. Ahh ahh darısı başıma ne diyeyim.
Benim için iyi bir haber ise elbise giyebildim. Offf ne rahatmış fürülü fürülü :))). uffss hala karnım aç.. atlatmam lazım bu krizi.. lapa şimdilik kesmedi.. bişiler içeyim bari.

kızlar 5 km yürüdüm arkasından yer hareketleri bel çevirme felan yaptım ama ölçülerimde bi degişiklik yok sadece baldırım 1 cm incelmiş 59 olmuş

kızlar slm bu gece arkdsımda kalmıstım... bugün de bizdesin göndermiyorum diye tutturdu...regl bitti ama tartılamıyorum yine bildirim yapamıcam...ya cok ozur dilerim cidden...ama yarınki sınava beraber calısıcaz....tahmini kilom 60.5falandır belki de tekrar 60.3e düşmüşümdür inanın bilmiyorum:KK43:
cok ozur diliyorum final zamanı...sınavım12de ogleden sonra belki aksam dönerim eve...haliyle yarın kilo bildirimi yapabilmem imkansız:KK43::KK43::KK43::KK43:
görüsrzz

kızlarr az kaldı birazdan can teslim edicem inanın..dün bütün gün misafirin biri geldi biri gitti...sonuncusunu da gece 11 de yolcu ettim:)))bugünde sabahtan dışarı çıktım...saat 3 te spora gittim..kadın resmen 2 saatte canımı çıkardı..eve yeni girdim..ooooooooooy heryerim titriyo valla...

sabah 1 yumurta 2domates 5tane kepeklituzlu büskivi yedim
öglen patates salatası 1tabak dolusumafoldumbenve ekmek çok deildi ama yedimmafoldumbensaat 3 buçuk gibide dondurmamafoldumbenakşama sevmedigim bi yemek yaptımki yemeyeyimkaydirigubbakcemile3nohuttt
meyve yerim belki
cimcimem spor ii harika ya bende bugün yaptım şu sauna eşofmanıyla yürüdüm ama nasıl ter atıyosun anlatamam kimisi ter atmak ii deil diyo kimsi çok iyi diyo onun için haftada 1 gün sauna eşofmanıyla yürüycem sen neler yedin bugün???ben berbattı anlattıgım gibimafoldumben

şebnemcim sen zaten çok su içerim demiştin, aşırı su kaybı cildi yıpratıyormuş, herzamankinden biraz daha fazla su içsen bişey olmaz. kilo vermek için ve özellikle incelmek için ter atmaktan başka yolumuz yok.
bu hafta 60 kilo. bildirimi şimdiden yapayım, giden yok gelen var. 0.300 gr. haftaya size yetişmem lazım. bu haftaki çalışmalarınızı inanın çok taktir ettim. kendi tembelliğimi de kınadım.
cimcime en fazla 2 günde alışırsın. öyle bi yere giderek en iyisini yaptın, yoksa kendi kendine insan çok bahane buluyor hareket etmemek için.
sonra görüşürüz..

sllm kızlar şimdi duştan çıktım 45 dk yürüdüm 30 dk aletlerde çalıştım ter içinde geldim eve ayaklarımın ağrısı dışında iyiyim alıştım heralde cimcimecim saol cnm inşallah hep beraber mutlu olalım şebnemcim biraz kaçırmışın galiba neyse sen dengelersin muhakkak buarada bende sauna eşofmanı kullanıyodum birara sonra araştırdım su kaybından başka birişe yaramazmış bende artık kullanmıyorum

selam kızlarrr,dünkü çok yememden sonra dün akşam ve bu sabah sadece meyve yedim 1 saat yürüdüm arkadaşlarla birlikte biyerde aç susuz oturduk 1 saat da yürüyüp eve geldik yolda sebze çeşitleri aldık kısır yapıp ayranla ve bol tere rokayla yedik .gözüme ışık geldi valla. sengözlerimebaksanab akşam sadece ilerleyen saatlerde kiraz yicem meyve olmasa ben ölürüm heralde çok seviyorm delikafadulden

kocişimn yüzünden 3 kaşık nohut yedim yemeliymişim nereye kadarmış felan fişman ama 40 dk yürüdük dışarda

ozden cim sağol erkenden bildirim yaptığın için. Paylaşımlara da sık sık gelmeni bekleriz tamam mı? 800 gram da oldukça iyi bir rakam. Sadece 800 gram deme olur mu :).

kızlar neredesniz bakalım. Ben bir saat daha buradayım ardından yaklaşık 3- 4 saat (Allah kısmet ederse) yokum. Gelmem akşam üstünü bulabilir. Yola çıkıyorum. Hadi bakalım güzel bir Cuma olur inşallah bizim için.

Günaydııın;
aynıyım yok azda yesem tepinsemde aynıyım 7111111
hiçbir gerileme yokk.Sadece göbekte 1cm incelme var.

X