Hosgeldin canim sen kac kilosunBende bugün diyete başladım güzel oldu bu başlık. Kilomuzda çok yakın belli ama ben anmak bile istemiyorum 9 ile başlayan rakamı. Dün baskülde gördüm şok oldum
Ayni kilodayız cnm gramına kadar söyletme banaHosgeldin canim sen kac kilosun
Cok tatlisn kizRamazan'da cok alırım ben ozaman a kadar biraz verebilsek inşallah. Çok mutsuzum hiç tartılmıyorum dün kendimi zorlaya zorlaya çıktım basküle. 23 ünde bi yakınımın dügünü var ilk hedefim ozaman a kdr 85 olsun. Aman Allah ım 85 diye hedef olurmu ne oldum ben
Hosgeldin canimmm ❤Ben geldim
Hoş buldumHosgeldin canimmm ❤
Canim en basa yazdimKızlar bende 80.9 geldim geçen günlerde. Tartı günümüz var mi.
Ozaman kocaman bi motivasyon alkışı ile başlıyoruz. Hadi bismillahSaat 00.00 a kadar alim bitiyor arkdaslar o zamana kadar gelen arkadaslarimizla yola devam edicez☛☛⛿ iNŞALLAH hedeflerimize ulasicaz ben bu yola bas koydum basaracagimiza inaniyorum ⛿
Yolumuz acik olsun INŞALLAH ❤Ozaman kocaman bi motivasyon alkışı ile başlıyoruz. Hadi bismillah
Ozaman kocaman bi motivasyon alkışı ile başlıyoruz. Hadi bismillah
Amin inşallahYolumuz acik olsun INŞALLAH ❤
Bende çok inanıyorum ya inşallah olacakSaat 00.00 a kadar alim bitiyor arkdaslar o zamana kadar gelen arkadaslarimizla yola devam edicez☛☛⛿ iNŞALLAH hedeflerimize ulasicaz ben bu yola bas koydum basaracagimiza inaniyorum ⛿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?