Böyle olacagini hic düsünmedim
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Konuyuda kapatmayi bilmiyolar
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Sok oldum ya nasil diye bilir böyle seyi
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Kaynanam esimi arayip olayi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi
Ben ne yaptimda bunlari hak etdim allahim
Ne yapcam ben?
zaten daha önce de bahsetmiştim.kimi bu adetlerden hoşlanır gerekeni yapar kimi de benim gibi hoşlanmaz yaptırmaz.demekki sizinkiler hoşlanıyormuş ve yapmışlar.bu para işleri yanlış geliyor bana.hele pazarlık kısmı facia.sanki satılık bir mal için pazarlık yapılıyor gibi
Arkadaslar biz kiz tarafi olarak fazla birsey istemedik ne taki nede birsey ama öyle yapmalari cok üzdü beni ve üzerine kardesime sen bacini satiyonmu demesi onur kirici
Böyle olacagini hic düsünmedim
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Konuyuda kapatmayi bilmiyolar
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Sok oldum ya nasil diye bilir böyle seyi
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Kaynanam esimi arayip olayi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi
Ben ne yaptimda bunlari hak etdim allahim
Ne yapcam ben?
o lafı kv mi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?