• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 günlük evliyim ve evliligim bitiyor

Sinek küçüktür ama mide bulandırır.

Kayınvalidenin yaptığıda bu.Küçük meblağlar için bu kavgayı yapan insan benim için değersizdir.

Kendi değerini kendi düşürüyor işte.

Büyükler durması ve susması gereken yeri bilmemişler.

Kv'den terbiyesizlik yapmış annene olayı dallandırarak ama asıl olay büyümesi bana kalırsa annenin eşinin halasını arayıp dert yanmasında.

Bize de demezler mi bazı şeyleri görmeyeceksin,duymayacaksın diye.:19: Başkalarının seviyesine inmeye ne gerek var.

Eşinle güzelce konuş. Onun da beynini ütülediler demek ki.:ssz:

yuh artık bide parayı geri almışlar
gülsemmi aglasammı kızsammı bilemedim
kaynanan bıdı bıdı ediyor kp yokmu
biri o kadının çenesini kapatmalı tabi eşininde:47:

evlilik bu her günü farklı entrikaya gebedir
düğün öncesi sorunlar yetmezmiş gibi birde düğün sonrası lafla sözle uğraşırsın...
üçüncü kişiler sayesinde olay büyümüş
ben eşinin tavrına kızdım...
daha 12 günlük evliyken bu kadar ağır bir tepki veriorsa ileride ne yapar allah bilir
Sana tavsiyem evliliğiniz boyunca asla ama asla üçüncü kişileri sorunlarınıza dahil etme bu annen bile olsa
bu sorun unutulup gider,zamanla insanlar hatalarının farkına varırı
önemli olan bu süreçte evliliğinin yıpranamaması
en güzel günlerinizin bu olay yüzünden mahvolmasına fırsat verme....
insanları susturmakta sizin elinizde....

Böyle olacagini hic düsünmedim
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Konuyuda kapatmayi bilmiyolar
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Sok oldum ya nasil diye bilir böyle seyi
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Kaynanam esimi arayip olayi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi

Ben ne yaptimda bunlari hak etdim allahim
Ne yapcam ben?

ah bu kaynananlar ah bu aıleler hıc anlamıyorum hıc!!! bosansınlar demek bu kadar mı kolay ne vıcdansızmıs yaaaa

Büyükler durması ve susması gereken yeri bilmemişler.

Kv'den terbiyesizlik yapmış annene olayı dallandırarak ama asıl olay büyümesi bana kalırsa annenin eşinin halasını arayıp dert yanmasında.

Bize de demezler mi bazı şeyleri görmeyeceksin,duymayacaksın diye.:19: Başkalarının seviyesine inmeye ne gerek var.

Eşinle güzelce konuş. Onun da beynini ütülediler demek ki.:ssz:

Doğru söylüyorsun bende olsam öyle düşünürdüm ama kayınvalide bu olgunlukta değil maalesef.
Susması gereken yeri bilse ufak paralar için dünürleriyle yüz göz olmazdı. Sussanızda bazı insanlar bunu anlamaz.
Ki zaten kavga etmelerini istediği için oğluna anlatıyor.Oğlunu tanıyor çünkü.

gercekten bosanmak ıcın sudan bır sebep ama denıldıgı gıbı sınek kucuk mıde bulandırır...

eşin de bosanmaya dunden meraklıymıs....

annenı de babanıda karıstırma bu ıse kaynanan desın dursun...

zamanla unutulur gıder...esınle mutlu olmaya bak...

Esim beni sevdigini benisiz duramadigini cok belli ediyor
Ama kaynanam durmadan ortaligi karistirmasi artik yeter ya ben bi kac günlük icin evlenmedim
Onun annesi nekadar degerliyse benim annemde benim icin okadar degerli hatasiyla kusuruyla herseyiyle

Ama kaynanam durmadan ortaligi karistirmasi artik yeter ya ben bi kac günlük icin evlenmedim
Onun annesi nekadar degerliyse benim annemde benim icin okadar degerli hatasiyla kusuruyla herseyiyle
Eşin aklını başına almalı, yoksa bu kv.yle ömür geçmez canım bu kadarcık bir olayı ne kadar büyütmüş, sen eşinle konuş canım arayı yapacak o. Yoksa zararın neresinden dönersen kardır

kayınvalıden ıle aynı evdemı yasıyorsunuz.??

dogrudur herkesın annesı ekndıne degerlıdır.ama evlılık bazı seylerden tavız verılmesını ıster...
kendınıde annenıde kayınvalıdene karsı ezdırme. ama durcagın yerıde bıl yanı evlılıgını kurtarmak ıstıyorsan..

konu aclılırsa sen cık gıt odadan ne bılım konusma o konu hakkında..esının yanında boyle yap..

kaynanada hak ettgıı kadar deger ver..fazlada muhattap olma..

umursama yanı kaynannan dedıkelrını..

:53: :53: basit bir gelin alma olayı buraya kadar gelir mi ya! Kaynanaya bak :53:
Gelin arabasının önünü kesenleri de arabayla ezer bu kadın :37:

Ne desem bilemedim.. Yazıklar... Aile kuracak olgunlukta, sağlamlıkta bir adam değilmiş eşiniz.. :ssz:

gereksiz yere yaşanmış çok saçma bir tartışma.. olay o anda kapanabilirdi ama telefonlarda boşuna uzatılmış. keşke annen kayınvalidene uymasaydı. uzatmayalım tamam deyip geçseydi. ama öyle düzeltilemeyecek bir şey yok ortada.

Son düzenleme:
benim düğünümde herkes para aldı, çeyiz sandığı olsun, kapıdan,gelin arabasından, evlendiğim evin kapısından, hatta ben bile arabadan inerken çeyrek altın aldım :10: her düğünde biraz tatsızlıklar çıkıyor ama bu kapıda bacada durma olayları gayet normal bişey... üzüldüm durumuna Allah sabır versin canım. bence evlenildikten sonra 2 tarafında çocuklarından ellerini biraz çekmeleri lazım, sonuçta yeni hayat kuruyolar çok ayıp etmiş k.v'den...

Böyle olacagini hic düsünmedim
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Konuyuda kapatmayi bilmiyolar
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Sok oldum ya nasil diye bilir böyle seyi
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Kaynanam esimi arayip olayi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi

Ben ne yaptimda bunlari hak etdim allahim
Ne yapcam ben?

Canım eşini al karşına güzel güzel konuş " iki ailenin de hataları oldu ama ben bunlarla birbirimizi yıpratmayalım istiyorum, taraf olmayalım istiyorum. Aileler zamanla aralarındaki sorunları çözerler ama senin bana söylediklerin çok üzücü 1-2 sorun çıktı diye hemen benden vazgeçmen doğrumu " gibi yapıcı sözlerle sakin sakin kendini ifade et canım. Malesef ailelerden kaynaklı böyle saçma sapan durumlar olabiliyor canım yıpratmamaya çalış kendini inşallah en kısa zamanda düzelir herşey

Hey allahim ne sacma bir konu yuzunden iki annede evlatlarini dusunmeksizin para derdine dusmusler.... Kardesine verecekleri 50-100 lira icin mi bu kavga ve bu ayrilma noktasi....

Esinde de evliligin ilk gunleri sendromu var. Buyuk ihtimalle kv esini dolduruyor ve sana tavir aliyor.

Annen konuyu esinin halasina tasimakla hata etmis. Sonucta eline ne gecti annenin? Ayni sey kv icin de gecerli ama zaten kvlerin yapici oldugunu ne zaman gorduk ki?

Bence esin de sende olayi buyutme. Aileler yuzunden 12 gunluk evlu bir kadin evliligin tadini bile cikaramiyor.

küçük sorun gibi geliyor ama,benim arkadaşımda böyle olmuştu aynen düğün günü kapı açmama mevzusu falan,şimdi çocuk ailesiyle görüştürmüyor kızı,evlilikleri berbat birde kaçmıştı,ALLAH yardımcınız olsun

Back