Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesime verdikleti parayi geri verdi annem zaten istemedi
Böyle olacagini hic düsünmedim
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Konuyuda kapatmayi bilmiyolar
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Sok oldum ya nasil diye bilir böyle seyi
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Kaynanam esimi arayip olayi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi
Ben ne yaptimda bunlari hak etdim allahim
Ne yapcam ben?
Büyükler durması ve susması gereken yeri bilmemişler.
Kv'den terbiyesizlik yapmış annene olayı dallandırarak ama asıl olay büyümesi bana kalırsa annenin eşinin halasını arayıp dert yanmasında.
Bize de demezler mi bazı şeyleri görmeyeceksin,duymayacaksın diye. Başkalarının seviyesine inmeye ne gerek var.
Eşinle güzelce konuş. Onun da beynini ütülediler demek ki.
Eşin aklını başına almalı, yoksa bu kv.yle ömür geçmez canım bu kadarcık bir olayı ne kadar büyütmüş, sen eşinle konuş canım arayı yapacak o. Yoksa zararın neresinden dönersen kardırEsim beni sevdigini benisiz duramadigini cok belli ediyor
Ama kaynanam durmadan ortaligi karistirmasi artik yeter ya ben bi kac günlük icin evlenmedim
Onun annesi nekadar degerliyse benim annemde benim icin okadar degerli hatasiyla kusuruyla herseyiyle
Esim beni sevdigini benisiz duramadigini cok belli ediyor
Ama kaynanam durmadan ortaligi karistirmasi artik yeter ya ben bi kac günlük icin evlenmedim
Onun annesi nekadar degerliyse benim annemde benim icin okadar degerli hatasiyla kusuruyla herseyiyle
Böyle olacagini hic düsünmedim
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Konuyuda kapatmayi bilmiyolar
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Sok oldum ya nasil diye bilir böyle seyi
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Kaynanam esimi arayip olayi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi
Ben ne yaptimda bunlari hak etdim allahim
Ne yapcam ben?