Böyle olacagini hic düsünmedim
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Konuyuda kapatmayi bilmiyolar
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Sok oldum ya nasil diye bilir böyle seyi
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Kaynanam esimi arayip olayi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi
Ben ne yaptimda bunlari hak etdim allahim
Ne yapcam ben?
Bu adetler bence de çok gereksiz ama etraf yapıyor.
Yok istemem diyemiyorsun işte.
Mesela benim düğün günü komşu atladı direk benim oğlan tutsun
kapıyı bilmem ne. Ne gerek var falan dedim ( biliyorum benim kp in ne pinti olduğunu tabi)
Ama dinlemediler. Benim kp de yaptı yapacağını 20 tl verdi ya!!!
0 eksik değil kızlar doğru okudunuz yirmi...
Ne utandım anlatamam. Az daha verin cüzdanımı diyecektim.. Tuttum kendimi..
Tuttum kendimi, tuttuk kendimizi daha kıymetli mi olduk yoooo...
Edepsiz olacağın varsa,kötü olacağın varsa bir yerde başka sebeple oluyorsun..
Şimdi erkek tarafı tam çingene yemin ederim.
Din iman para olmuş. Evladımın huzuru olsun, iki kuruşum eksik olsun diyen yok!
Ben nişanlıyken nişan bohçasında o durumları farkettiğimde
kibar bir dille isterdim bana da sorulsun alışverişe çıkalım beğendiğin ne ise alalım
kızım denilsin ama denmedi diye üzüldüm demiştim nişanlıma..
Biliyor babasını tabi boynu bükük.. Ben de benim maaşım olsun ben hepsini
yaşatayım sana kimsenin eline bakmayalım isterdim demişti. Haklısın böyle benim babam demişti.
Evlendikten sonra baban şöyle diyecek olsam hemen ağız burun yamultur ufflar puflar!
Benim kızdığım hadi insanlar cahil, yetişkinler çocuktan beter çocuk!
Sen severek evleniyorsun evlenene kadar boynun bükük ailenden her bireyin
hataları için haklısın bırakma beni pozlarındasın.
İmzadan sonra ne bu artistlikler be adam!
Ne çabuk unutuyor bunlar it gibi peşimizde dolandıkları günü!
ne yani 200 lira mı vereceklerdi:44:
Dügün günü beni evden cikarmaya gelmistiler kardesim kapiyi acmadi para yüzünden kavga etdiler benim tarafla erkek tarafi
Annemle kayinvalidem telefonda kavga etmisler gecende annem demiski sessini cikarma
Cocuklarin huzurunu kacirmiyalim vs kaynanamin dedigi sey suymus umrumda degil ayrilirsa ayrilsinlar
Annem esimin halasini arayip durumu anlatmis halada bunun üzerine kaynanami arayip herseyi anlatmis
Ve bunun üzerine esimin bana dedigi sey yeter sabrim tasiyor karar vermelisin ya ben yada bilmiyorum gerisini sen düsün dedi
Ne yapcam ben?
Hayır ama en azından 100 verilir ya olmadı 50 versin..
Ne bileyim 20 nedir Allah aşkına nişanda makas kesmiyor olayına bile
20 tl attı ayıp ayıp ben utandım..
Tam çingenelik valla.. Makas kesmiyor diyen de kpimin yakın akrabası
kendi getirdiği adam yapıyor bu adeti.. O da 20 attı adam da yok hala kesmiyor dedi yine yok
ayy öyle çirkin bir görüntü olmuştuki..
Nişanımı hatırlamak bile istemiyorum..
nişanda sonucu görmüşsün madem, kapı tutmalarına izin vermeyecektin
Ne yapcam ben?
ne yani 200 lira mı vereceklerdi:44:
Telefon zincirine şaştım ben yalnız, o onu aramış öbürü bunu..bu evlilikte senden başka herkesin burnu var
kocan olacak adamda kendini sultan süleyman sanıyor herhal, boşa gitsin ya sabrına bir ona iki deli mi ne
Senin suçun neymiş kızdım bak yaa gece gece kusura bakma
Hay Allahim!
konu sahibi 12 günlük evli ve ortada ayrilmak icin bir neden yok, evet yok ve siz ayrilin diyorsunuz!
bu hemen ayrilin yazmak modasina ya evlenip mutlu olamayip ayrilanlar yada evde kalan kizlar uyuyor.
Ortada ciftler arasinda ciddi bir problem olmamasina ragmen birilerinin yuvasi olmasini cekemeyenlerin moda lafi "bosayin, ayrilin"!
O kavinvalideden ne farkin kaldi.
Ya Sabir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?