- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
- Konu Sahibi madame wuu
-
Yani umut varmı diyorsun canım
Yani olay şu mu? 10günlük gecikmesi vardı kanda bile negatif çıktı hatta idrar söktürücü bile kullanmasına rağmen regl olmadı ve sonunda hamile olduğunu mu öğrendi?biraz açık anlatabilirmisin kaçıncı gün ve nasıl anladı hamile olduğunu?yaşadığın sürece umut hep vardır.... Benim kendi kardeşim olmasa bana da abartma gibi gelirdi ama birebir yaşandı...
Yani ultrasonda çıktı bebiş demekki ne güzelEvet aynen öyle kanda negatif çıktı söktürücü kullandı, tayinleri çıktı bütün evi kendi topladı gece gündüz tek başına, adet olmayınca tekrar dr gitti ultrasonda hamile bizim ki şok dona kalıyor, hatta dr bunu böyle şok olmuş görünce ben kürtaj yapmıyorum ama istersen arkadaşıma yönlendirebilirim kardeşim önce bu şoku atlatayım diyor, şimdi çok şeker akıllı bir oğlu var, Rabbim ben dahil kadir kıymet bilecek herkese versin inşaAllah....
Arkadaşlar bu aylarda hepimizde aynı sorun var, peki siz stres yaşadınız mı bu ay aşırı stres benim adetimi hemen geciktiriyorHanimlar benimde 13 günüm geçti. 4.gun hcg yaptirdim gebelik yok 8.gün çubuk testi yaptım yine yok.ilk defa bu kadar gecikti.boyle hic olmamisti.devamli karnim sisiyo.
BArkadaşlar bu aylarda hepimizde aynı sorun var, peki siz stres yaşadınız mı bu ay aşırı stres benim adetimi hemen geciktiriyor
Bir de adet döngüsü ortasında ovülasyon belirtilerinizi fark ettiniz mi hiç benim mesela adetimin 15.günü ovülasyon belirtim yok kesin gecikecekArkadaşlar bu aylarda hepimizde aynı sorun var, peki siz stres yaşadınız mı bu ay aşırı stres benim adetimi hemen geciktiriyor
Aynen ya herkes aynı sorunu yaşıyor arkadaşlar hepimizde gecikme söz konusu.Arkadaşlar bu aylarda hepimizde aynı sorun var, peki siz stres yaşadınız mı bu ay aşırı stres benim adetimi hemen geciktiriyor
Arkadaşlar adet gecikmesi öncesi stres yaşıyor musunuzAynen ya herkes aynı sorunu yaşıyor arkadaşlar hepimizde gecikme söz konusu.
Bende stres yok canım ya 10.günüm bugün valla geziyorum tozuyorum stres yok ama bilmiyorum mevsim birden değişti hava çok sıcak oldu o da etkilemiş olabilir belki yada bebiş çalışması aşamalarında düzensizlik normal mi acaba belki hani tutunmaya çalışıyordur ve eğer tutunamazsa adet oluyoruzdur.ay ne biliyim hepsi varsayım işte en iyisini doktor biliyor tabiArkadaşlar adet gecikmesi öncesi stres yaşıyor musunuz
Bende olmadım 10.günüm idrar negatif bugün yaptım.benim adet düzensizliği gebelik yok belliki.ama adete dair belirtide sıfırKızlar siz hala regl olmadiniz mi
Benim de gecikmenin 7. Günü hadi hayırlısı napsak acep
Belirti fln hicbirsey yok
Evet bence de canım ben de aynı şeyi düşünüyorum mevsimsel gecikme bende mayıs nisanda sapıttı düzenim gecikmeler. En doğrusunu doktorun söyleyecek bize de mutlaka haber verir misin sevgilerBende stres yok canım ya 10.günüm bugün valla geziyorum tozuyorum stres yok ama bilmiyorum mevsim birden değişti hava çok sıcak oldu o da etkilemiş olabilir belki yada bebiş çalışması aşamalarında düzensizlik normal mi acaba belki hani tutunmaya çalışıyordur ve eğer tutunamazsa adet oluyoruzdur.ay ne biliyim hepsi varsayım işte en iyisini doktor biliyor tabi
Bende olmadım 10.günüm idrar negatif bugün yaptım.benim adet düzensizliği gebelik yok belliki.ama adete dair belirtide sıfır
Siz de adet olmadınız mı hala?Hayirlisi olsun kızlar
Sizin de mi ilk defa bu kadar geciktiHanimlar benimde 13 günüm geçti. 4.gun hcg yaptirdim gebelik yok 8.gün çubuk testi yaptım yine yok.ilk defa bu kadar gecikti.boyle hic olmamisti.devamli karnim sisiyo.
Olmadım hepimiz regl i bekliyoruz galibaSiz de adet olmadınız mı hala?
Olmadım hepimiz regl i bekliyoruz galiba
Aynen hepimiz regl bekliyoruz bakalım kim regl olacak veya kime bebiş gelecekSizin de mi ilk defa bu kadar gecikti
Karnım a usutmus gibi ağrıyor başım da.. ama tık yokAynen hepimiz regl bekliyoruz bakalım kim regl olacak veya kime bebiş gelecek
Bende o da yok sadece karnım ve göğsm şişKarnım a usutmus gibi ağrıyor başım da.. ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?