- Konu Sahibi madame wuu
Bende adet öncesi ikisi de oluyor bence birkaç güne adet olursunKarnım a usutmus gibi ağrıyor başım da.. ama tık yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adet öncesi ikisi de oluyor bence birkaç güne adet olursunKarnım a usutmus gibi ağrıyor başım da.. ama tık yok
Benim bu ay kesin gecikecek ovülasyon akıntım yok, ve adetimin 15.günüBende o da yok sadece karnım ve göğsm şiş
Benim normalde regl de şişme gogsum öyle pek agrimazda ama Nadir olabiliyor belirti lere bakmak ta istemiyorumBende o da yok sadece karnım ve göğsm şiş
İnş diyorum artik olsam da rahatlasam en azindanBende adet öncesi ikisi de oluyor bence birkaç güne adet olursun
Benim normalde regl de şişme gogsum öyle pek agrimazda ama Nadir olabiliyor belirti lere bakmak ta istemiyorum
İnş diyorum artik olsam da rahatlasam en azindan
Kızlar gelişme var mıBenim normalde regl de şişme gogsum öyle pek agrimazda ama Nadir olabiliyor belirti lere bakmak ta istemiyorum
İnş diyorum artik olsam da rahatlasam en azindan
Ben 12.gündeyim ve hala bi gelişme yok sen ne durumdasınKızlar gelişme var mı
Canım normalde bende bugünlerde ovülasyon akıntısı, kasıklarda ağrımolması gerek ama yok. Yuzde yüz gecikecek yani ben ovülasyon olmadığı Zaman farkediyorum. Gecen ay da 7 gün gecikmişti. Çok sinir bir durum. Belki senden güzel bir haber alırız . Eczaneden bir test alıp yapsan tekrar marka vermek yasak sanırım en ünlü olan hani pre.....r.Ben 12.gündeyim ve hala bi gelişme yok sen ne durumdasın
Dün basit bi testle yaptım canım ama negatifti çok moralim bozuk aslında bugün berbat haldeyim ya yataktan çıkamıyorum mutsuzluktanCanım normalde bende bugünlerde ovülasyon akıntısı, kasıklarda ağrımolması gerek ama yok. Yuzde yüz gecikecek yani ben ovülasyon olmadığı Zaman farkediyorum. Gecen ay da 7 gün gecikmişti. Çok sinir bir durum. Belki senden güzel bir haber alırız . Eczaneden bir test alıp yapsan tekrar marka vermek yasak sanırım en ünlü olan hani pre.....r.
Aaaa neden öyle yapıyorsun canımm o dediğim iyi markayı alsaydın o kesin güvenilir sonuç veriyor doktoruna danış istersen sıkma kendini bekleyeyim mi geleyim mi falan de üzülme ama lütfen üzülecek bişey yok.Dün basit bi testle yaptım canım ama negatifti çok moralim bozuk aslında bugün berbat haldeyim ya yataktan çıkamıyorum mutsuzluktan
Sen ovülasyon (yumurtlama) belirtilerini farkediyor Musun kendindeDün basit bi testle yaptım canım ama negatifti çok moralim bozuk aslında bugün berbat haldeyim ya yataktan çıkamıyorum mutsuzluktan
Normalde yaniSen ovülasyon (yumurtlama) belirtilerini farkediyor Musun kendinde
Yok hayır onu nasıl anlayabilirim bilmiyorum o konuyu belirtisi ne acaba? Moralim çok bozuldu gerçekten ne yapacağımı şaşırdım 12gün bitmek üzere.ama bu arada biz halen korunmasız kaç kere birliktelik yaşadık eşimleNormalde yani
Yok canım gelişme akıntı bile azıcıkKızlar gelişme var mı
Yok hayır onu nasıl anlayabilirim bilmiyorum o konuyu belirtisi ne acaba? Moralim çok bozuldu gerçekten ne yapacağımı şaşırdım 12gün bitmek üzere.ama bu arada biz halen korunmasız kaç kere birliktelik yaşadık eşimle
Takvimden öte bence ovülasyon belirtilerini görmek önemli ben ovülasyon akıntısını gördüğümde anlıyorum o günleri ama her zaman denk gelmiyor bazen eşim şehir dışında oluyor maalesefYok canım gelişme akıntı bile azıcık
Regl i bekliyorum bu ayın doğurganlık günleri bile geldi takvime göre ama bakalım hayırlısı. . En iyisi en az iki gün arayla ilişki Allahü teâlâ nasip ederse gelsin bebekler
Evet 35 yaşındayım.ilk defa bu kadar geciktiSizin de mi ilk defa bu kadar gecikti
Evet 35 yasindayim.ilk defa gecikti. Bu gün 14 olduSizin de mi ilk defa bu kadar gecikti
ben de 37 yaşındayım iki aydır önce 5 sonra 7 gün gecikti sizin kaçıncı günEvet 35 yaşındayım.ilk defa bu kadar gecikti
Pardon 14 gün oldu yazmışsınız şimdi gördüm . Benim de inanılmaz sinirlerimi bozuyor bu durum. Her ay 30-31 günde olurdum öncedenEvet 35 yasindayim.ilk defa gecikti. Bu gün 14 oldu
Yaşamadım. 9 senelik evliyim.ilk defa basima geldi.8 defa tüp denedim. Yinede test gunu hastalandimArkadaşlar bu aylarda hepimizde aynı sorun var, peki siz stres yaşadınız mı bu ay aşırı stres benim adetimi hemen geciktiriyor
Evet en son 19 nisanda olmuştumPardon 14 gün oldu yazmışsınız şimdi gördüm . Benim de inanılmaz sinirlerimi bozuyor bu durum. Her ay 30-31 günde olurdum önceden