• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

yaşadığın sürece umut hep vardır.... Benim kendi kardeşim olmasa bana da abartma gibi gelirdi ama birebir yaşandı...
Yani olay şu mu? 10günlük gecikmesi vardı kanda bile negatif çıktı hatta idrar söktürücü bile kullanmasına rağmen regl olmadı ve sonunda hamile olduğunu mu öğrendi?biraz açık anlatabilirmisin kaçıncı gün ve nasıl anladı hamile olduğunu?

Evet aynen öyle kanda negatif çıktı söktürücü kullandı, tayinleri çıktı bütün evi kendi topladı gece gündüz tek başına, adet olmayınca tekrar dr gitti ultrasonda hamile bizim ki şok dona kalıyor, hatta dr bunu böyle şok olmuş görünce ben kürtaj yapmıyorum ama istersen arkadaşıma yönlendirebilirim kardeşim önce bu şoku atlatayım diyor, şimdi çok şeker akıllı bir oğlu var, Rabbim ben dahil kadir kıymet bilecek herkese versin inşaAllah....

Evet aynen öyle kanda negatif çıktı söktürücü kullandı, tayinleri çıktı bütün evi kendi topladı gece gündüz tek başına, adet olmayınca tekrar dr gitti ultrasonda hamile bizim ki şok dona kalıyor, hatta dr bunu böyle şok olmuş görünce ben kürtaj yapmıyorum ama istersen arkadaşıma yönlendirebilirim kardeşim önce bu şoku atlatayım diyor, şimdi çok şeker akıllı bir oğlu var, Rabbim ben dahil kadir kıymet bilecek herkese versin inşaAllah....
Yani ultrasonda çıktı bebiş demekki ne güzel:dua:keşke bizimde olsa bugün 10.gün hala regl olmadım ben.5.günde kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı.inşallah sonradan filan olma olasılığı olur harika olurdu

Hanimlar benimde 13 günüm geçti. 4.gun hcg yaptirdim gebelik yok 8.gün çubuk testi yaptım yine yok.ilk defa bu kadar gecikti.boyle hic olmamisti.devamli karnim sisiyo.

Hanimlar benimde 13 günüm geçti. 4.gun hcg yaptirdim gebelik yok 8.gün çubuk testi yaptım yine yok.ilk defa bu kadar gecikti.boyle hic olmamisti.devamli karnim sisiyo.
Arkadaşlar bu aylarda hepimizde aynı sorun var, peki siz stres yaşadınız mı bu ay aşırı stres benim adetimi hemen geciktiriyor

Arkadaşlar bu aylarda hepimizde aynı sorun var, peki siz stres yaşadınız mı bu ay aşırı stres benim adetimi hemen geciktiriyor
B
Bir de adet döngüsü ortasında ovülasyon belirtilerinizi fark ettiniz mi hiç benim mesela adetimin 15.günü ovülasyon belirtim yok kesin gecikecek

Arkadaşlar adet gecikmesi öncesi stres yaşıyor musunuz
Bende stres yok canım ya 10.günüm bugün valla geziyorum tozuyorum stres yok ama bilmiyorum mevsim birden değişti hava çok sıcak oldu o da etkilemiş olabilir belki yada bebiş çalışması aşamalarında düzensizlik normal mi acaba belki hani tutunmaya çalışıyordur ve eğer tutunamazsa adet oluyoruzdur.ay ne biliyim hepsi varsayım işte en iyisini doktor biliyor tabi

Kızlar siz hala regl olmadiniz mi:KK49:

Benim de gecikmenin 7. Günü hadi hayırlısı napsak acep:KK200:

Belirti fln hicbirsey yok

Bende stres yok canım ya 10.günüm bugün valla geziyorum tozuyorum stres yok ama bilmiyorum mevsim birden değişti hava çok sıcak oldu o da etkilemiş olabilir belki yada bebiş çalışması aşamalarında düzensizlik normal mi acaba belki hani tutunmaya çalışıyordur ve eğer tutunamazsa adet oluyoruzdur.ay ne biliyim hepsi varsayım işte en iyisini doktor biliyor tabi
Evet bence de canım ben de aynı şeyi düşünüyorum mevsimsel gecikme bende mayıs nisanda sapıttı düzenim gecikmeler. En doğrusunu doktorun söyleyecek bize de mutlaka haber verir misin sevgiler

Back