- Konu Sahibi madame wuu
Siz nasılsınız?Hmm hormonal birşey olabilir yani.geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olsa ultrasında çıkardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nasılsınız?Hmm hormonal birşey olabilir yani.geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olsa ultrasında çıkardı
Benim 13.günüm bugün dr la görüşmem şuan imkansız şehir dışındayım çünkü.öylece kalmış durumdayımSiz nasılsınız?
Çok geçmiş olsun, demek ki ciddi bir durum yok, çok şükür, tahlil sonuçlarını bizimle paylaşır mısınız ? Sevgiler[/QUOTE
Anladım size de geçmiş olsun. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum sevgili arkadaşlarBenim 13.günüm bugün dr la görüşmem şuan imkansız şehir dışındayım çünkü.öylece kalmış durumdayım
Aaa bu pko bir anda mı olmuş? Doktorunuz sürekli gittiğiniz doktor değil mi? Size mutlaka açıklamalarda bulunmalı. Pko deyip geçti mi???Hormonalmis.pko musum.simdiye kadar niye yoktuysa
1 ayda bir anda pko çok kafam karıştıHormonalmis.pko musum.simdiye kadar niye yoktuysa
Kızlar selam gelişme var mıAnladım size de geçmiş olsun. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum sevgili arkadaşlar
Canımmm nasılsın? Var mı bir gelişme kimseden ses yok bu araPeki sorun neymiş yani neden adet yok
Bende hiçbir gelişme yok halen adet olmadım ve bugün 15.gün test yaptım negatif.adet gecikmesi yaşıyorum bellikiCanımmm nasılsın? Var mı bir gelişme kimseden ses yok bu ara
Geçmiş olsun canım sanırım hala şehir dışındasın, doktorunla görüştün mü, bu gecikme benim hayatımı alt üst ediyor herkes takma diyor ama elde değilBende hiçbir gelişme yok halen adet olmadım ve bugün 15.gün test yaptım negatif.adet gecikmesi yaşıyorum belliki
Malesef görüşmem mümkün değil ancak döndüğümde.sıkıntılı zamanlar geçiriyorum sanırım bu yüzden oluyor hayırlısıGeçmiş olsun canım sanırım hala şehir dışındasın, doktorunla görüştün mü, bu gecikme benim hayatımı alt üst ediyor herkes takma diyor ama elde değil
Çok geçmiş olsun canımm üzüldüm, her neye sıkıldıysan umarım kısa Zamanda çözülürMalesef görüşmem mümkün değil ancak döndüğümde.sıkıntılı zamanlar geçiriyorum sanırım bu yüzden oluyor hayırlısı
Kesin sonuç için iyi marka denemek lazım pre...or gibiEki Görüntüle 1844601 Arkadaşlar bugün 19.günüm ve bakın ilk defa çok silik 2.çizgi belirdi hamilemiyim acaba böyle olan oldumu lütfen yardım edin ilkkez böyle çizgi çıkıyo hep bembeyazdı ve tek çizgiydi
Zaten ondan denedim test ucuz test değil.Kesin sonuç için iyi marka denemek lazım pre...or gibi
Bak bugün sabah bir test daha yaptım çizgim nasılda belli kanda verdim 4te sonucu alıcamKesin sonuç için iyi marka denemek lazım pre...or gibi
Zaten ondan denedim test ucuz test değil.