• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

Bende hiçbir gelişme yok halen adet olmadım ve bugün 15.gün test yaptım negatif.adet gecikmesi yaşıyorum belliki
Geçmiş olsun canım sanırım hala şehir dışındasın, doktorunla görüştün mü, bu gecikme benim hayatımı alt üst ediyor herkes takma diyor ama elde değil

Geçmiş olsun canım sanırım hala şehir dışındasın, doktorunla görüştün mü, bu gecikme benim hayatımı alt üst ediyor herkes takma diyor ama elde değil
Malesef görüşmem mümkün değil ancak döndüğümde.sıkıntılı zamanlar geçiriyorum sanırım bu yüzden oluyor hayırlısı

Selam kızlar bir kızım var ona hamile olduğumu adetimin 5. Günü kan tahliliyle öğrenmiştim idrarda çıkmıyordu şimdi 7 gün geciktim 4. Gün idrar tahlili yaptım çıkmadı yarın tekrar kan vericem korunuyoruz ama nedense ićimden bir ses hamilesin diyor

image.jpeg
Arkadaşlar bugün 19.günüm ve bakın ilk defa çok silik 2.çizgi belirdi hamilemiyim acaba böyle olan oldumu lütfen yardım edin ilkkez böyle çizgi çıkıyo hep bembeyazdı ve tek çizgiydi

Back