12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

Benim normalde regl de şişme gogsum öyle pek agrimazda ama Nadir olabiliyor belirti lere bakmak ta istemiyorum

İnş diyorum artik olsam da rahatlasam en azindan
Benim normalde regl de şişme gogsum öyle pek agrimazda ama Nadir olabiliyor belirti lere bakmak ta istemiyorum

İnş diyorum artik olsam da rahatlasam en azindan
Kızlar gelişme var mı

Ben 12.gündeyim ve hala bi gelişme yok sen ne durumdasın
Canım normalde bende bugünlerde ovülasyon akıntısı, kasıklarda ağrımolması gerek ama yok. Yuzde yüz gecikecek yani ben ovülasyon olmadığı Zaman farkediyorum. Gecen ay da 7 gün gecikmişti. Çok sinir bir durum. Belki senden güzel bir haber alırız . Eczaneden bir test alıp yapsan tekrar marka vermek yasak sanırım en ünlü olan hani pre.....r.

Dün basit bi testle yaptım canım ama negatifti çok moralim bozuk aslında bugün berbat haldeyim ya yataktan çıkamıyorum mutsuzluktan

Dün basit bi testle yaptım canım ama negatifti çok moralim bozuk aslında bugün berbat haldeyim ya yataktan çıkamıyorum mutsuzluktan
Aaaa neden öyle yapıyorsun canımm o dediğim iyi markayı alsaydın o kesin güvenilir sonuç veriyor doktoruna danış istersen sıkma kendini bekleyeyim mi geleyim mi falan de üzülme ama lütfen üzülecek bişey yok.

Kızlar gelişme var mı
Yok canım gelişme akıntı bile azıcık
Regl i bekliyorum bu ayın doğurganlık günleri bile geldi takvime göre ama bakalım hayırlısı. . En iyisi en az iki gün arayla ilişki Allahü teâlâ nasip ederse gelsin bebekler

Bence rahat olmaya çalış çünkü kendini kastıkça hormonların dengesi bozuluyor, bence doktorunu ara seni rahatlatır ve aydınlatır zaten bir sorun yokmuş aylarca adet olmayıp hamile kalanlar duyuyoruz yani üzülme lütfen

Takvimden öte bence ovülasyon belirtilerini görmek önemli ben ovülasyon akıntısını gördüğümde anlıyorum o günleri ama her zaman denk gelmiyor bazen eşim şehir dışında oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…