• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

Teşekkür ederim inşallah herkesin başına darısı.bakın umudunuzu kesmeyin ben tam 20.adet gecikmesi günümde öğrendim adet gecikmelerinizde bile korunmasız ilişkinize devam edin
Hayırlı olsun :KK200::anneadayı:
Benim 18. Gün gecikmenin geçen gün Testimony negatif çıktı ilişki devam ama değilim ben hamile galiba :110:

Hayırlı olsun :KK200::anneadayı:
Benim 18. Gün gecikmenin geçen gün Testimony negatif çıktı ilişki devam ama değilim ben hamile galiba :110:
Peki hangi testte negatif çıktı idrarmı kan mı? Ben idrarda erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm bu şekilde kan vermeye gittim henüz doktora görünmedim

Peki hangi testte negatif çıktı idrarmı kan mı? Ben idrarda erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi gördüm bu şekilde kan vermeye gittim henüz doktora görünmedim

Bide mutlaka sabah ilk idrarınla yap yoksa çizgi çok silik çıkabilir görmekte zorluk çekebilirsin
İdrar testi :110: sabah ilk idrar la ama maalesef. Belirti birşeye yok regl de olmadım hayırlısı :KK200: hiçbişey çıkmadı test te de

Meraba kizlar yeni uye oldum.olmadan oncede bi kismini okuyabiliyordum.evlendikten sonra bari uye olim dedimbende 3 aydir falan istiyorum bebek.oldu mu olacakmi stresinden olcem valla o kadar abarttim ki iliskiden sonra basliyorum tuttumu. Demeyestresten bir hafta erken oldum adet.bu ayin 5i gibi olmam gerekiyordu gerekiyordu.test yapmaktan bi hal oldum.negatif.12 si yani bu gun bi baktim kahverengi leke ne sanci ne agri hic bi belirti yok kanamada artmiyo yumurtada gec catladi bu ay ne oldugu belli degil hamileyim desem degil adet oldum desem degil napim ben

Back