• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

Normalde kaç günde bir adet görüyordunuz ? Mesela ben 30 ama bu ay 37. Günde oldum
Bende 30günde oluyorum.ya idrar tahlillerim hep negatif çıkıyor bu yüzdende umudum yok açıkcası ama bilemiyorum çok farklı şeyler yaşayan insanlar var.eğer hamile olursam mutlaka paylaşıcam.ben cuma günü sağlık ocağında kan verdim sonucunu netten takip ediyorum ama haftasonuna denk geldiği için hala sonuç belli olmadı.pazartesi veya salı belli olur diye düşünüyorum yani sisteme geçişi gerçekleşir çünkü hafta içi olsa o akşam nette sonucu görebiliyordum.stres konusuna gelince olabilir evet stres zaten bebeğin bile oluşmasında engelleyici bi unsur.ama istediğimiz için malesef işte elimizde olmuyor stressiz olmak

Bende 30günde oluyorum.ya idrar tahlillerim hep negatif çıkıyor bu yüzdende umudum yok açıkcası ama bilemiyorum çok farklı şeyler yaşayan insanlar var.eğer hamile olursam mutlaka paylaşıcam.ben cuma günü sağlık ocağında kan verdim sonucunu netten takip ediyorum ama haftasonuna denk geldiği için hala sonuç belli olmadı.pazartesi veya salı belli olur diye düşünüyorum yani sisteme geçişi gerçekleşir çünkü hafta içi olsa o akşam nette sonucu görebiliyordum.stres konusuna gelince olabilir evet stres zaten bebeğin bile oluşmasında engelleyici bi unsur.ama istediğimiz için malesef işte elimizde olmuyor stressiz olmak
Geç döllenme falan olmuştur belki, inşallah hamilesinizdir sevgiler

Bu arada merak ettim ben 37 yaşındayım ben de Bebek istiyorum siz kaç yaşındasınız

Merhaba bayanlar;
Yıllardır düzenli gelen adetlerim 3 aydır aksayarak gelmeye başladı. 3 ay önce 4 gün gecikme oldu, bu ay da bugün dahil 12 gün gecikme var. 5. ve 10. günlerde idrar testi yaptım sonuç negatif çıkınca dr.a gittim muayene sonunda gebelik olmadığını, herhangi bir kist olmadığını, her şeyin normal olduğunu söyledi. Benim durumumda olan var mı? Geçmişte bu durumu yaşayıp gebe kalmada güçlük yaşayan var mı? Açıkçası bundan korkuyorum :KK17:
Merhaba ben sizinle aynı durumdayım. Her ay 30 günde olurdum gecen ay 35 bu ay 37. Günde oldum. Hamile kalmaya çalışırken stresten sapma oldu sanırım. Hamile de kalabilmiş değilim çok tuhaf meğer yalnız değilmişim

Evet bir sorun yok herşey normal, birkaç ay daha olmazsa yaşım gereği tüp bebek deneyeceğim.
Peki nasıl bir yol izliyorsunuz?mesela yumurtlama günlerindemi ilişki oluyor yada atıyorum ilişki sonrası belli süre kalkmamak gerekiyor belinizi yukarıda tutmanız filan.bu tarz şeyleri yapmışmıydınız?bide adetiniz bittikten sonra 2günde 1 ilişki yaşamak gibi

Peki nasıl bir yol izliyorsunuz?mesela yumurtlama günlerindemi ilişki oluyor yada atıyorum ilişki sonrası belli süre kalkmamak gerekiyor belinizi yukarıda tutmanız filan.bu tarz şeyleri yapmışmıydınız?bide adetiniz bittikten sonra 2günde 1 ilişki yaşamak gibi
Bunu özelden konuşsak

Benim bugün 6.günüm idrar testim hala negatif ve sağlık ocağında kan verdiğim için netten kontrol ediyorum ve sonuç hala açıklanmadı.ara ara belim kasıklarım ağrıyo adet sanıyorum ondada tık yok ve akıntılarım koyulaşırdı adet olacağım zaman ama beyaz.düşünmüyorum rahat takılıyorum sadece lavaboya gittiğimde hala regl olmadığımı görüp yine kafamı allak bullak hallere sokuyorum.hiç böyle olacağını hayal etmemiştim,bebek olsa bile ciddi anlamda tam coşkuyla sevineceğimi sanmıyorum umudum tükendi çünkü.peki sizin nasıl varmı bi gelişme regl oldunuzmu?
Canim benim üzme kendini.. bende aynı sayılır yani döngüm değişmiş gibi suan. Benimde regl gelmedi hala doktor a gidebilirim veya biraz daha bekleyebilirim. Ama güzel düşün ve dua et Allah tan ümit kesilmez hayırlı zamanda gelsin bebislerimiz :anneadayı::KK200::anne:

O çift çizgiyi gördüğümüz de çığlık atıcaz tabiki mutlu olucaz inş :KK46::KK200:

Ve nasıl süpriz yapsam diye dusunucez buna konsantre ol lütfen

Canim benim üzme kendini.. bende aynı sayılır yani döngüm değişmiş gibi suan. Benimde regl gelmedi hala doktor a gidebilirim veya biraz daha bekleyebilirim. Ama güzel düşün ve dua et Allah tan ümit kesilmez hayırlı zamanda gelsin bebislerimiz :anneadayı::KK200::anne:

O çift çizgiyi gördüğümüz de çığlık atıcaz tabiki mutlu olucaz inş :KK46::KK200:

Çok haklısınız sizin kaçıncı gün gecikmeniz

O çift çizgiyi görmeye o kadar ihtiyacım varki anlatamam çünkü adet olmadıkça bi yanım umut bi yanım gözyaşı doldu:KK61:

Benim kan sonucum paZartesi yada salı belli olacak mutlaka sizide haberdar edeceğim.Adım adım neler yaşadığımı ve işin sonunun nereye vardığınıda yazmayı düşünüyorum bence aynı dertten muzdaripsek sizde yazın en azından umut ışığı olur belki birimizinki.adet oldunuzmu olmadınızmı? veya bebek varmı yokmu?adet olmadıysanız kaçıncı gündesiniz ara ara yazmanızı rica ediyorum bende mutlaka yaZıcam.birgünüm daha bitti ve yarın 7.gün olacak regl gecikmesinden dolayı,haydi hayırlısı

Çok haklısınız sizin kaçıncı gün gecikmeniz
Gecikmenin 4. Günü. Bu aralar düzensiz reglim yani zaten gecikecegini tahmin etmiştim çok takmiyorum buyuzden.. Herkes için hayırlısı :KK200:
O çift çizgiyi görmeye o kadar ihtiyacım varki anlatamam çünkü adet olmadıkça bi yanım umut bi yanım gözyaşı doldu:KK61:
Bizde emin ol öyle canım.. Allahu teâlâ bizden daha iyi biliyor hayırlı zaman i. Kafanı çok takma zaman a bırak biraz.. zor biliyorum hala da dusunebilirsin biliyorum ama üzüntüye çevirme diyorum bizde çok düşünüyoruz ister istemez

Hadi bakalım kızlar Gülelim biraz hazirana gebe gireriz bakarsınız dua edelim ve calismaya devam:halay:

:KK15::oops:

Gecikmenin 4. Günü. Bu aralar düzensiz reglim yani zaten gecikecegini tahmin etmiştim çok takmiyorum buyuzden.. Herkes için hayırlısı :KK200:

Bizde emin ol öyle canım.. Allahu teâlâ bizden daha iyi biliyor hayırlı zaman i. Kafanı çok takma zaman a bırak biraz.. zor biliyorum hala da dusunebilirsin biliyorum ama üzüntüye çevirme diyorum bizde çok düşünüyoruz ister istemez

Hadi bakalım kızlar Gülelim biraz hazirana gebe gireriz bakarsınız dua edelim ve calismaya devam:halay:

:KK15::oops:
Malesef ben hamile değilmişim sonuçlar çıktı şuan 1.20 negatif.ama bugün 7.gün halen adet olmadım.kısmet artık...

Hemen ümitsizliğe kapılmayın daha ikinci aydasınız üzülmeyin bence yarın doktorunuzla paylaşın
Aynen daha yeni bebek sahibi olmaya karar verdik zaten olucak inşallah hayırlısıyla zamanı gelmemiş demekki.umarım hepimiz bu duyguyu tez zamanda tadarız herkes için dualarım amiiiiiin:KK39:

Back