- Konu Sahibi madame wuu
Ben de 7.5 senelik evliyim, bende de ilk kez iki aydır oluyor bu gecikmelerYaşamadım. 9 senelik evliyim.ilk defa basima geldi.8 defa tüp denedim. Yinede test gunu hastalandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 7.5 senelik evliyim, bende de ilk kez iki aydır oluyor bu gecikmelerYaşamadım. 9 senelik evliyim.ilk defa basima geldi.8 defa tüp denedim. Yinede test gunu hastalandim
14.ama hem hamile degilim.hem hastalanamiyorum.yarin doktora gidicemB
ben de 37 yaşındayım iki aydır önce 5 sonra 7 gün gecikti sizin kaçıncı gün
Hayrolsun.cok enteresan neden acaba.hepimiz ayni aydaBen de 7.5 senelik evliyim, bende de ilk kez iki aydır oluyor bu gecikmeler
Geçmiş olsun, ben mevsimsel olduğunu düşünüyorum, doktordan sonra sonucu bizimle paylaşır mısınız? Sevgiler14.ama hem hamile degilim.hem hastalanamiyorum.yarin doktora gidicem
Ay evet şaka gibi. Herkes aynı anda aynı durum. Benim kesin bu ay da gecikecek. 16. Günüm ovülasyon akıntısı yokHayrolsun.cok enteresan neden acaba.hepimiz ayni ayda
Nedir bu halimiz. Omru hayatimda ilk defa oluyorum.Ay evet şaka gibi. Herkes aynı anda aynı durum. Benim kesin bu ay da gecikecek. 16. Günüm ovülasyon akıntısı yok
Paylasirim tabiiki.daha fazla bekleyemiycemGeçmiş olsun, ben mevsimsel olduğunu düşünüyorum, doktordan sonra sonucu bizimle paylaşır mısınız? Sevgiler
Aynen çok sinirNedir bu halimiz. Omru hayatimda ilk defa oluyorum.
TesekkürlerPaylasirim tabiiki.daha fazla bekleyemiycem
Ben bazen ağrılarına anlıyorum suan akıntı normal ama az gibi. Devamlı ilişki halinde olmaya çalışıyoruzTakvimden öte bence ovülasyon belirtilerini görmek önemli ben ovülasyon akıntısını gördüğümde anlıyorum o günleri ama her zaman denk gelmiyor bazen eşim şehir dışında oluyor maalesef
Benim hiç şaşmaz 30 günde olurdum. Son iki aydır maalesef bu düzen kayboldu gittiNedir bu halimiz. Omru hayatimda ilk defa oluyorum.
Kizlar sonuc negatif maalesef. Muayenede oldum.ultrason.yine negatifGeçmiş olsun, ben mevsimsel olduğunu düşünüyorum, doktordan sonra sonucu bizimle paylaşır mısınız? Sevgiler
Peki sorun neymiş yani neden adet yokKizlar sonuc negatif maalesef. Muayenede oldum.ultrason.yine negatif
Gecmiş olsun, peki doktorunuz ne dedi?Kizlar sonuc negatif maalesef. Muayenede oldum.ultrason.yine negatif
Peki sorun neymiş yani neden adet yok
Hmm hormonal birşey olabilir yani.geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olsa ultrasında çıkardıHormon tahlillerini bekliyorum.
evet bekliyorum bakalimHmm hormonal birşey olabilir yani.geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olsa ultrasında çıkardı
Çok geçmiş olsun, demek ki ciddi bir durum yok, çok şükür, tahlil sonuçlarını bizimle paylaşır mısınız ? Sevgilerevet bekliyorum bakalim