- 25 Şubat 2008
- 3.162
- 4
ben begenmedım bir nolu makyajı
en uygunu 5 numara guclubacismile
Aynen.Ben de 5 numaraya oy verdim ve içlerinde en uyan makyaj onunkişakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANLARIM DAVŞANLARIM....ben 2 numaranın makyajını yapan ve yarışmadan çekilen biriyim ama yinede makyaj yorumlarınızı almak istiyorum benim için sizin yorumlarınız önemli...bana oy vermeden yorum yapın bari hahahasırnaşık şey:roflol:
CANLARIM DAVŞANLARIM....ben 2 numaranın makyajını yapan ve yarışmadan çekilen biriyim ama yinede makyaj yorumlarınızı almak istiyorum benim için sizin yorumlarınız önemli...bana oy vermeden yorum yapın bari hahahasırnaşık şey:roflol:
Aynen.Ben de 5 numaraya oy verdim ve içlerinde en uyan makyaj onunkişakkıdı
ben 5 e werdım oyumu
sonucta barbie makyajı idi we bana en uygunu o geldi:kedi:
Canım ellerine sağlık senin makyajında harika olmuş güzeller güzeli prensesin yüzüde zaten harika..Ellerine sağlık tatlım...
buyrunbenim yaptığın makyaja diycek bişe yok zaten güzel olmuş ellerine sağlık
saol canım benimmmŞeniz.......ama birara sanada makyaj yapıcam dermişimkaydirigubbakcemile3şaka ama kızma olurmu Şeniz
nerde nasıl kırıldık ne olduk kim ne dedi ahh eşek kafam delikafadulden..yiğenim yaktın beni,merakliii nerden çıktın karşımasırnaşık şey:roflol::roflol:buna kızmadımda.öteki lafına kırıldım ama ben kendi kafamdan uyruyormuşum gibi söledin ben sana pürüz olsun die demedimkimafoldumben.bence çekilme kalsın artık böle 4 numarada çekilmesin olan oldu napalım :sinifsinif::sinifsinif:yapp benden nasıl bi şaheser çıkartcan merak ediorum yüz hatların çok kolay değildir ama haberin olsun:kedi: