Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar günaydınn hepinize akşam tatsız şeyler yaşanmış sanırım ve öncelikle sizden özür diliyorum
2 ve 4 numaralı arkadaşların resimlerini kaldırdım çünkü kurallar zaten belliydi ve ben belirtmeye gerek olmadığını düşündüm kimseyi tanımadığım içinde kendisi mi yoksa başkası mı bilme şansım yok ne yazık ki
çünkü burda çok küçük üyelerde var ve ben onlardan biri olabileceğini düşünmüştüm
kalan arkadaşlara başarılar diliyorum
evet onun yüzüne ne sürsek mükemmel durur...Allah vergisi bir güzellik 10 yaşında ama o gözler kirpikler helede saçlarını görseniz rabbim nasıl yaratmış hiç bir kuaför o renki tutturamaz .....aklına zaten diycek yok hanım doğmuş ablamdan......ayyy yerim beni onu yerimmmmm Allahım nazarlardan korusun.....biliyormusun duyguege onunda adı duyguopuyorumnanaktan
bayanlar günaydınn hepinize akşam tatsız şeyler yaşanmış sanırım ve öncelikle sizden özür diliyorum
2 ve 4 numaralı arkadaşların resimlerini kaldırdım çünkü kurallar zaten belliydi ve ben belirtmeye gerek olmadığını düşündüm kimseyi tanımadığım içinde kendisi mi yoksa başkası mı bilme şansım yok ne yazık ki
çünkü burda çok küçük üyelerde var ve ben onlardan biri olabileceğini düşünmüştüm
kalan arkadaşlara başarılar diliyorum
hülyacım bidahakine senide görelim aramızdakaydirigubbakcemile3ŞenizSen çok ılımlısın canım, takip ediyorum kimseyi kırmak istemiyorsun zaten.
Şu tavrın çok hoş..Evet akşam baktım ufak-tefek sorunlar olmuş ama mutlak olur böyle şeyler, karşılıklı taraflar da çok ılımlı ve saygılıydı..
Kutlarım hepinizi, sonuçta cesaret işi yarışmaya katılmak ta.
a.s.
ecem canım ben özür dilerim kuralları bilmediğim için...bu topikte kısa süredir bulunmaktaydım..neyse buda bir tecrübe oldu herkez için..seni yorduğum içinde nasıl üzüldüm anlatamam.....bu yarışmayı başına saran bendim sanki ben sorun yaşattım gibi bişi oldu ilahi ben:roflol:kaydirigubbakcemile3diğer yarışmalarda görüşürüz artıkın, maksat eğlenmekti.......ama pes etmek yok tam gaz devammm
ben 2 ve4 ü göremiyorum acaba neden kibilmiyorumkismile
2 numara yarışmadan çekildi ....halaa oyları artıyor ne iş bu anlamadım sırnaşık şey:roflol: