Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senii kırmak istemiyoruzz saldırmıyoruzda söylüyoruz eski yarışmalarda öyleydii.ben karışmıyorum valla başkalarına sorun o zman konu sahibine sorun diğer yarışmacılarda sölesin.sanki pürüz kişilik benmişim gibi oluyor.
okypete 4.yarışmacıda bi yanlış anlaşılma olmuş o da çekildi aslında 4.yarışmacınında bilerek yaptıgı bişe yok
demekki sende bilmiyordun o zman kurallar her seferinde en başından yazılsın bi karmaşa oluyor sonraa
yaa inanmıyorum size 10 yaşındaki kız çocuğu bu makyajı nasıl yapsın lütfen yaaa yapmayın lütfen...inanın çok üzdünüz beni
sağol .anladım şimdi.. o yazıyı görünce ne oluyor dedim
bu arada savunduğun şey doğru. hep böyleydi. sana katılıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...yaji-yarismasi-geysa-makyaji.html#post9083599
Arkadaşlar, yeni yarışmamızın konusu Geyşa Makyajı
Kurallarımız:
• Fotoğraflara nick yazılmayacak.
• Foto çekimleri mümkün oldukça net, makyajı öne çıkaracak şekilde olmalıdır.
• Fotoları imageshack’e yüklerken yeterince büyük bir boyutta eklemeye dikkat edelim. Çok küçük veya sayfa düzenini bozacak kadar büyük olmasınlar.
• Makyajınızı sadece göze veya yarım/bütün yüzünüze uygulayabilirsiniz.
• İstediğiniz kadar pozu tek fotoda toplayarak, ya da 1 poz ile yarışmaya katılabilirsiniz. Haksızlık olmaması açısından herkes tek foto ile yarışmaya katılacak. (foto birleştirmeler serbest)
• Aksesuar kullanımı serbesttir.
• Yarışmaya katılacağınız fotoları, bana özel mesaj yolu ile ileteceksiniz.
foto göndermeye başlayabilirsiniz. 18 Eylül Cuma akşamı, saat 22:00 a kadar fotoğrafınızı bana gönderebilirsiniz. 23:00 da yarışma topiğini açacağım. (bir aksilik olmazsa)
önemli bir nokta daha var. yarışmaya kendimize yaptığımız makyaj ile katılacağız. başkasına yaptığımız makyajlar ile değil...
hadi bu yarışma iptal olsun yeniden yapılsın kurallar yazılsın
geç kalmıştım, bu sefer bende katiliiyim
herkezde kurallara uygun resim göndersin
koyuncanderdindekasapetderdindesmile ohaoldumsmile
buyrunbenim74 canim cok üzüldüm böyle bir sey yasanmasina..
ilk yarismalarda bu kural konusulmustu ..
herkes kendi yaptigi, kendisine yaptigi makyaj ile katilabiliyor.
yinede eccem e birakmak lazim secimi.. eger diskalifye sebebi deil diyorsa , yarismada kalmasinin benim icin bir sakincasi yok.
sonucta üzülecek olan kücük bir kiz cocugu var.. biraz duyarli olmamiz lazim..
bir dahaki sefere kurallarda belirtilir.