Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır cnm eklenmiyor die biliyorum ben ne başkasına yaptığın ne de yaptırdığn.nolduki?
anlamadım ben şimdi 10 yaşındaki kıza hayret etmiştim bende nasl o kdaar ii yaptı die.arkdaşlar kurallar eski yarışmalarda da belliydi.daha önceden de sorulmuştu bunlar.başkasına yaptığımızı değil kendi yüzümüze yaptığımız makyajları paylaştık hep.yani bu yeni çıkmış bi kural değil
bir şeye değinmek istedim nacizane affınıza sığınarak kızlar...
herkez kendi yüz hatlarını iyi tanıdığı için ve kendine yakışanı bildiği için ona göre makyaj yapar ki bu en kolayı..iş başkasında, tanımadığı bir yüzde aynı başarıyı sağlamaktır .....emin olun o hiçte kolay bişi değil.....aman yanlış anlaşılmasın maksatım tartışma konusu açmak değil uzun zamandır yağlı boya resimlerini amatörce yapmaya çalışan ve yine amatörce makyaj yapan biri olarak yazdım size ...lütfen beni taşlamayınkaydirigubbakcemile3
[ı]tek kişinin bildiği kural kural değildir....ilk sayfada neden yazılmamış ki bu ,inan ben senden duydum bu kuralı ve böle ağzım açık okuyorumcadıarzu[/ı]
yok canım yanlış anlamak değildee öyle olunca yarışmanın bi anlamı kalmıyor çünküü herkes gidip çok ii birine yaptırır o zman ya da hayal dünyası geniş birine boyatır kndini o yüzden herkesin kendi yaratıcılığı önemli yarışmada boyanmaktan ziayede konulan önemlii.o yüzden dedim ben istersen diğer kızlarada sor ben başksınınki olmuo die biliorum
arkadaşım yarışmaya katılan kişinin makyajı yapması gerekmiyormu yani bu alanda yapanın yarışması gerekiyor değil mi?
eee gidipte başkasına yaptırılmadığına göre sanırım no problem
4.yarismaci hakkinda sana katiliyorum tamamen ustelik o makyaj kendi el emegi degil sanirsam bir MUA tarafindan yapilmis boshayallersmilekendi blogunda oyle yaziyor bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile